СЕПТЕМВРИЙЧЕТО играе, пее, пълни памперси и дебелее!

• 23 353
  • 696
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от нас в това мрачно време,

Честит Рожден Ден на АДРЕНАЛИНКА  - Бъди здрава и много щастлива, всички около теб много да те гледат и глезят  bouquet

Ние също имаме корички и аз вече от една седмица ги боря с Мустелата и като, че ли малко намаляват newsm78, но може и до зехтина да прибегна.

ох и мен ме спохожда от време на време депресията, вчера малко се разнообразих, имахме гости за именния ден на Андреа, та поне не си легнах с кокошките. А и татито ни липсва, нямам търпение да си дойде вече. Мислех да се възползвам, че майка ми ще е вкъщи вечер и ще направя куп неща, а се оказва, че нямам желание за нищо Tired

Люляче, пристигнаха ми книгите, още веднъж благодаря, успях да попрелистя малко много интересни неща има Peace
Хайде прекрасен ден от нас и много цунки на малчовците Heart Eyes

# 106
Адреналинка, Честит рожден ден, мила! Много здраве, щастие и любов желая!

ще пиша повече по-късно, че бебо крив  Grinning

# 107
*Мирка* , книжките са страхотна идея. Благодаря ти!    bouquet
Ще се възползвам - изглеждат хубави, намалени са и са чудесен подарък за дечица, пък и ще ми е удобно да ги поръчам on-line, че нямам почти никаво  време за обиколка по магазините.

# 108
  • София
ЧРД Адреналинка   bouquet

С това хапване през нощта и тичането по каката даже нямам време да се депресирам Simple Smile
С Лора в началото ми беше много гадно - бях почти през цялто време сама, мъжа работеше до късно, в събота и неделя пак ходеше на работа, в края на 1-вия месец просто се престраших и започнах да я къпя сама, иначе това дете баня нямаше да види Simple Smile
Сега таткото си идва по-раничко през седмицата и почивните дни той се занимва с каката. Та някак по-лесно и спокойно ми минава времето.

Аз днес излизах, уж за малко, а откарахме 2 часа навън.
Тази вечер ще украсяваме елхата, дано да оцелее украсата. Миналата година всичко беше скъсано и счупено.

# 109
Здравейте момичета,темата е страхотна Ина  Hug ,много Коледна,зареди ме с енергия,това са мойте любими празници!
Пуснах тема в "С термин септември-декември",за бъдещите майчета!  Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=546641.msg17108970#msg17108970
Само че я пуснах от моя профил  Confused,забравих да вляза с другия  Peace !
Целувки на бебета и мами  Heart Eyes !

# 110
  • у нас
Честит рожден ден на АДРЕНАЛИНКА Hug  bouquet да си жива и здрава, обичана и много щастлива Heart Eyes

ние утре сме на пентаксим. Как понесоха вашите малчовци тази ваксина? Confused

# 111
  • у нас
Дани  и аз си мислех за тема и много ми хареса заглавието тук ви чакаме прекрасни дами- ще сте септемврийски мами прекрасна тема си пуснала Heart Eyes

# 112
Рали,съжалявам,може да им я предложим като заглавие на следващата тема.Съгласна ли си?

# 113
Дядо Коледа донесе първия си подранил подарък за нашето мишле Simple Smile, явно Маичка много е слушкала, хахахаххаа, добре че не ме пита мен дядо Коледа Wink Та имаме си прекрасна люлка на Фишер Прайс, чакам я да се събуди и я слагам вътре, дано успея да си оправя кухнята и да сготвя, докато тя се забавлява Simple Smile

# 114
  • у нас
ама моля ти се- аз не казвам че това заглавие трябва да боднеш. Прочетох началото на твоето и това ми изникна в главата като продължение Hug Hug Hug

ех, спомени спомени.... преди една година се записах в темата за септемврийските бебета  без да казвам че съм бременна, но Дана ме разкри Mr. Green

# 115
  • на североизток
Някой беше питал кога да забременее, за да получава същия доход.Ето това намерих:
"Застъпване на майчинства
Чл.49 ал.2 от КСО
При придобиване право на парично обезщетение при бременност и раждане през периода на изплащане на парично обезщетение за бременност и раждане или за отглеждане на дете обезщетението е в размера, определен по ал. 1 за предходното дете, ако това е по-благоприятно за лицето.

Обърнете внимание на изискванията за ползване на това право – „периода на изплащане на парично обезщетение за бременност и раждане или за отглеждане на дете”
Т.е. майката трябва да е в отпуск за гледане на дете или в отпуск за бременност и раждане.
Ако се е върнала на работа, прехвърлила е майчинството и др., то тя не може да ползва обезщетението от предното дете и за настоящата бременност то ще й се изчисли като ново обезщетение по правилата от 2009г."

За повече инфо:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=363322

# 116
Аз питах, Ивчи и другите, които ми отговорихте много благодаря Hug Ще питам и в счетоводната тема, защото може да има някои тънкости Wink

# 117
askpet, радвам се, че ти харесва книгата Simple Smile.

Danielkka, браво за темичката на новите Септемврийки! Те ще почнат да се появяват след двайсетина дни де, рано е още. Но като се сетя миналата година и при нас как влизаха Септемврийки 2009 и техните бебчета бяха на по 3-4 месеца, а ние още кореми нямахме... абе много интересно е чувството, че сега ние сме на тяхното място и времето така лети...

# 118
Дани, чудесно е че си се сетила да пуснеш темичка за бъдещите септемврийки. Peace Но не е ли още рано да се появят - аз знам, че ову-то ми беше около Коледа, а теста го правих на 10-ти януари. Е-е-е-х, че мили спомени... Grinning Heart Eyes

# 119
Да раничко е,но като прочетох едно майче от августинките как бе написала-Нас няма ли кой да ни посрешне и ми стана милно  Heart Eyes !Лека полека темичката ще се напълни  PeaceHug
Адреналинка,честити рожден ден и от мен майче  Hug Hug Hug!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт