СЕПТЕМВРИЙЧЕТО играе, пее, пълни памперси и дебелее!

• 23 338
  • 696
  •   1
Отговори
# 120
Аз миналата година на 26 Декември вечерта разбрах, че съм бременна  Simple Smile Как лети времето  Simple Smile

# 121
Честит рожден ден на АДРЕНАЛИНКА Hug  bouquet да си жива и здрава, обичана и много щастлива Heart Eyes

ние утре сме на пентаксим. Как понесоха вашите малчовци тази ваксина? Confused

И на нас ни предстои. Слушам съвети от приятелки - някои са давали преди ваксината Панадол, други - веднага след нея. Кое е по-правилното, че се обърках?

# 122
Ей това със Бъдещите септемврийки е супер-моят МЦ последен беше на 06.12-а новината дойде на 05.01-лелеле нямаше такова чуство Heart Eyes

# 123
  • София
Здравейте мамита,

малкият щурчо спинка и аз гледам да се отчета в темичката.....офф лудница то с бебе във вкъщи си постоянно в движение, все има какво да се прави....ама си е сладка мъка, само като видиш беззъбата усмивка и забравяш умора, глад, нервнност.....е татито все още не се престрашава да помага активно....само вечер след работа си говорят обстойно, но пък гледа да ми помага в домакинството...той е дижурен по вечерята.....оффф и аз имам нужда от разнообразие, че с това време само във вкъщи си седиме....
   Иначе вчера бяхме на консултация и сме станали дооооооста голееми цели 7 950 кг. и 62 см.,а после се чудя защо бодитата за 6 м. са ни малки..... Mr. Green Оф и гадните ваксини ни биха, не че Симо плаче много, но това вдигане на температура ме влудява, горкото ми мишленце цяла вечер беше неспокоен и се будеше през два часа....А и пишлето ни заголиха, за щастие това мина леко, много се бях претеснила.....еми това е от нас...целувки за всички бебоци и честит РожденДен на Адреналинка.....много подаръци и послусно бебе...  bouquet

# 124
  • София
АДРЕНАЛИНКА, честит рожден ден! Момичета, мен също ме навяха спомени - на 06.01 разбрах, че съм бременна с близнаци......Ние сме добре, баткото е с гнойна ангина, Арзу е със заден ринит, мен ме гони гърлобол, а помощничката ми е на антибиотик - идилията е пълна Laughing Laughing Laughing Имам въпрос към вас и ЛЛЛ - трябва да мина на рентген на пръста - пречи ли това на по-нататъшното кърмене

# 125
 Butlins, браво на вас, близо 8 кг, голям юнак си имаш Hug Дъщеря ми на 1 годинка беше 8 и нещо, ама защото беше само на кърма и де факто нямаше от какво да наддава Simple Smile

Tommelise, Дани след Пентаксима беше един омърлушен и много спа. Примерно изкара 4 часа сън през деня, това никога не е било. След 2 дена си беше както винаги вече. Темепература не е вдигал  Peace

# 126
Tommelise, на Симон му ги биха и двете. Купих панадол и ефералган на свещички за всеки случай, но не съм давала предварително. Както каза Дана, и моя мъж спа нетипично много за него през деня - 6 часа , от 4 до 10 вечерта. И после се нахрани и пак дълбок сън. На следващия ден не беше кисел (или по-кисел от обичайното  hahaha ) и пак спинка доста. Температура въобще не вдигна.

# 127
Да ви питам, пълнят ги памперсите???? Днес нашите са направо празни Sad ака поне 3 пъти, но много малко е пишкал. На какво може да се дължи? А кърма си имам, определено, и той си хапва добре и на честичко.  newsm78 newsm78 newsm78

# 128
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АДРЕНАЛИНКА!

Ех, как мило ми стана от темата за бъдещите септемврийки. Heart Eyes
Миналата година още нямах закъснение, но си направих тест - предчувствие някакво...и ето сега резултата спи в ръцете ми. Heart Eyes

# 129
Наистина момента, в който видиш двете чертички си е незабравим  Heart Eyes

# 130
Хайде като ни подкара носталгията по миналия декември и януари, да ви пусна едно прекрасно клипче, което откраднах от темичката на Искащите бебчета, които са над 35 http://www.youtube.com/watch?v=ZEZDu2V2UZ4&feature=player_embedded#!

# 131
  • София
Ех спомени, колко мило ми стана, особено като си спомня как си направих теста на 22.12 (станах в 6 сутринта от нетърпение) и видях 2-те чертички  Laughing

# 132
Оооооооо чудеса!!!!!!!!!!!!!!!!! Мая за първи път заспа сама, както си играеше в люлката и взе да се прозява, вдигнах играчките и пуснах да я люлшка и хоооп отнесе се....аууу, голямо щастие, ама може само този път да ми е Wink

# 133
Добър ден,
ние днес бяхме на ревматолог и той потвърди,че нищо и няма ,както и ортопеда, и невролога, но и тримата са съгласни,че си я държи странно. та ще видим. НООО много ми се накараха,че била "пухкава " , абе направо си казаха,че е дебела и никой не ми вярва,че е само на кърма и не я дохранвам  newsm78 . обаче как се подлага кърмаче на диета  #Crazy - изобщо незнам,а не мога да я държа гладна.
обаче това ,което твърдо ми казаха е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО  да давам 3 капки Деавит - 20 дни ,и 10 да почивам ,заради вит.А ,в него. а като пуснат Вигантола всеки ден,защото към третия месец се изчерпвал запаса от майката и бебетата изцяло на кърма и бързо наддаващи били много податливи към Рахит.

и аз мисля да купувам люлка,но си мисля за втора употреба  newsm78 newsm78 newsm78

дали си струва, нещо не ми се дават 300 лв. или пък някоя по- евтина,ама като незнам кои са качествени  newsm78

# 134
  • Пловдив
Дани, темата за бъдещите септемврийки е страхотна Heart Eyes
Чак сега загрях, какво е имала Гала предвид, като спомена, чее  време да се пусне тема за Септемврийче 2011 Embarassed (нали съм бивша и бъдеща блондинка, явно ми се е отразило) Laughing Laughing Laughing
Ние вече сложихме Коледната украса Heart Eyes Не знаех, че няколко лъскави играчки и комплект лампички имат такива чудотворни свойства Mr. Green
Утре ще спретна и една фотосесия на зверчето с елхата Mr. Green

Бебчо, talktoher, благодаря Ви Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт