, силно се надявам всичко да е наред за напред.Ще чакаме добри новини.

Бяхме и на кожен, и на двете бузки има по едно червено петно, а отгоре на върха на главичката също има като струпейчета, които доста се разраснаха последните 2 седмици.Педиатърката първо предположи АБКМ, но той е само на кърма, а аз почти не ям млечни продукти.Та ни пратиха на кожен, изписаха ни продукти на Avene за мазане и къпане.Ефект обаче поне за сега не виждам, в четвъртък сме на контролен.
Това наистина няма да остане без последствия!!! А иначе им викам само с мнооого галени имена.
Това ми е както един приятел викаше на гаджето си едно време "свиньо свинке". 
, мила мамо , ела да видиш. е вече си знам и не я пускам от каишката в този случай
, не е чисто хъски ,та си му отива това. а и аз така си и казвам - помияр, мастия , кучко
, абе все хубави
, ама порасне ли малкото ще трябва тези жаргони да ми изчезнат от речника,и още мнооого подобни типични за мен
, на мама дебеленката едвам я наврях
, а де не ви казвам как я извадих - малко беше " дядо ряпа вади" 
( не помня кой го даде

Днес обикаля час около масата. Нахранихме се и мъжа ми почна да чопли семки...не остана и следа от семка около нас. Ако случайно падне нещо на земята се изсмуква за части от секундата. Уличните песове са по-придирчиви от него.

Както и вниманието - не мисля, че някой е ощетен. Понякога децата се нуждаят от вниманието на други деца, а не само на родителите. Даже съдейки по себе си, обгрижването от нашите винаги ми е идвало в повече и за всяко нещо се е налагало да воювам с тях. Аз като поисках 3-тото казах на мъжа ми - въпросът за мен опира дали искаме още едно дете или не - другото няма значение, защото днес може да си добре осигурен, а утре не и обратното. Всички знаем за превратностите на живота. 

Днес обикаля час около масата. Нахранихме се и мъжа ми почна да чопли семки...не остана и следа от семка около нас. Ако случайно падне нещо на земята се изсмуква за части от секундата. Уличните песове са по-придирчиви от него. 

Въпреки, че в къщи ако падне листенце на някое цвете определено бива веднага изядено.
Само ме притеснява като сме навънка, да не набара нещо дето не трябва.
Колкото и да съм спокойна, друго си е човек, който разбира да те успокои
Права си че е наддала повече от 1800гр, защото ни изписаха 2700. Освен това погледнах как се е развивал баткото...ами и той е бил елегантен
Но тогава нямаше кой да ме съветва и да ме успокоява и заради незнание спрях да го кърмя към 4 месец. Не беше акал 5 дена, после още 5 и по съвет на педиатърката започнах да дохранвам. И така кърмата намаля и...Да не говорим колко се цедях и хвърлях, и колко ми бяха травмирани гърдите...ама кой да се сети да замразява
Пък и се стремях да спазвам едни режими на три часа, още от самото раждане
, благодарение на всички вас, които помагате 
Шегата настрана, важното е, че вече сте добре! Кога ще си идваш насам, да се срещнем, да се запознаем...Видях те на снимките в албума, мисля че не се познаваме(все още)

Винаги ми е било много чудно. Много обичам кучетата и някой ден като отраснат децата може и да си вземем, но засега не виждам как може да стане...Може би, ако не се решим на трето дете, кучето ще свърши тая работа