SUPERNATURAL - Double the fun double the pleasure

• 28 854
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Тя Роза май верно е Чък, как иначе с тези писания Joy Joy Joy
Импала, засега ще се въздържа май да съм ненаситна и ще си остана само Сам Grinning... Така че смело пускай, аз шЪ гледЪм и шЪ точа лиги hahaha

# 106
  • # супернатурална #
Ха здравейте! Малий, красив, красив Джаред  Heart Eyes
Как само се протяга, този млад гръцки бог Laughing

И снимките на Импала и Фейчето...прекрасна гледка, благодаря.
Зимна Роза, много одобрявам сценариите. Кратко точно и ясно. Може ли да се кандидатирам за ролята на ей онази градинарка, дето се свести първа и поомачка тревните площи с Баш Градинаря във втора серия  Laughing

От мен нещо забавно, не ми се вярва да е фотошоп, но кой знае newsm78

# 107
  • гр. София
Розичке, страхотни са и последните два сценария Joy Hug Една мисъл обаче започва да ме гложди? Ти от кой отбор си всъщност? Thinking Изпонатръшка цялото фенско войнство Joy Да не се окаже, че всъщност си Чък под прикритие и искаш и Дийн, и Сам, и Кас само за себе си? Crossing Arms Wink

Ей ся тука ме сгащи натясно Rolling Eyes
Ако кажа, че съм от ценителките, ще бъда разбрана ама много погрешно, защото тук под "ценителка" се има предвид друго...
Ако кажа, че проявявам професионален интерес, няма да отговаря на истината, тъй като това не ми е професия...
Чудя се как да го кажа, за да не ме помислите за ненормална  Blush(все пак от скоро се навъртам в темата)...

Е, ще рискувам, ама ще почна от Адамово време...

Значи, една от мечтите ми е да пиша, особено сценарии. Главата ми е ПРЕТЪПКАНА с идеи, които гледам да записвам на хартия, иначе не ми дават мира (за  мое огромно съжаление нямам много време за писане, но гледам да намирам).
Много често ми се случва, когато видя някой актьор да ми хрумне нещо и да изградя сюжет около него (около актьора).
....И сега (ох, моля, не ми се присмивайте много, може само тих кикот при затисната с ръка уста Blush) - в момента пиша една повест, в която главният мъжки персонаж се "играе" от Джаред. Жанрът е романтична драма, но драмата е повече от романтиката (докато пиша се случва да ревна Blush).
Имам и идея (в главата ми е развита до ниво повече от идея - виждам сцените, диалозите) и за Дженсън, но това ще е следващото. И то ще е драма.
Знам, че това са само мои си измислици и никога няма да ги видя на екран (хаха, представяте ли си!), но толкова ясно ги виждам в главата си....
И там J2 не са нито убийци, нито се бият с разни гадини (писна ми да участват само в ужаси), а са обикновени хора. Струва ми се, че са достатъчно талантливи да изиграят нещо много силно и разреваващо (ех, надали по мой сценарий, но поне да си помечтая....)

Ох, ето, казах го....
Ако искате вярвайте, но горя и лицето ми в момента е доматено...

Едит: От притеснение пропуснах да кажа - и за Миша имам идея.

И накрая: това, че искам да пиша, да не се тълкуча като "мога да пиша".

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 14:51 от Зимна роза

# 108
  • В средата на времето
Ох, ето, казах го....
Ако искате вярвайте, но горя и лицето ми в момента е доматено...

Ти пък Hug Това е темата без ограничения Grinning Всеки си споделя каквот му е на душа и няма никакви кикоти, присмехи и дъра-бъра подобни детинщини Hug
Това, което казваш е много интересно...и ако някой ден напишеш нещо за Дженсън, за мен ще бъде повече от удоволствие да го прочете ако позволиш Hug

# 109
....И сега (ох, моля, не ми се присмивайте много, може само тих кикот при затисната с ръка уста Blush) - в момента пиша една повест, в която главният мъжки персонаж се "играе" от Джаред. Жанрът е романтична драма, но драмата е повече от романтиката (докато пиша се случва да ревна Blush).
Имам и идея (в главата ми е развита до ниво повече от идея - виждам сцените, диалозите) и за Дженсън, но това ще е следващото. И то ще е драма.
Знам, че това са само мои си измислици и никога няма да ги видя на екран (хаха, представяте ли си!), но толкова ясно ги виждам в главата си....
И там J2 не са нито убийци, нито се бият с разни гадини (писна ми да участват само в ужаси), а са обикновени хора. Струва ми се, че са достатъчно талантливи да изиграят нещо много силно и разреваващо (ех, надали по мой сценарий, но поне да си помечтая....)

О боже, направо ме уби... довършвай го и давай да го четем, какво друго. Представям си какво става дума, като чета другите ти произведения. Браво, Роза!

# 110
  • # супернатурална #
Розе, как така ще се присмиваме, та ти такава радист носиш  Hug
А за сценариите-чакам с нетърпение, и на мен ми се иска да "видя" Джаред и Дженсън в друга роля, на мен драматични не ми се получават, кой знае защо  Rolling Eyes  Laughing

Я, сега като видях артистката, която играе Мег руса:

се сетих от къде ми е позната. Ако сте гледали "Калифорникейшън" с Дейвид Духовни, беше една палава секретарка  Laughing

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 15:14 от Г. Краули

# 111
Розичка, страшни сценарии. Сега ако метнеш и един сценарий и за ненаситниците и един (ако не е много нахално) за невероятния глас и акцент на Краули .... шЪ та обичам оЩе повече.
Импалка, моля те наистина  Praynig Praynig Praynig слагай надпис "НЕ ОТВАРЯЙТЕ СНИМКАТА В РАБОТНО ВРЕМЕ (особенно Дейна  hahaha)",  шЪ та обичам и теб оЩе повече. Не само че човек може да се задави, ами и след това трудно се работи.

А тази Мег хич не мога да я дишам. Много ми е  Sick . Трябваше да върнат по техния необичаен за сценаристите начин старата Мег, оная с палавия поглед .....

# 112
  • София
Иванова, да разбирам ли, че вече не мижиш от отвращение като видиш Сами/Джаред? Wink Laughing

Ааааа, никога не съм мижала от отвращение. Хубавото си е хубаво. А когано е по две е още по - добре!
Все още съм на стадиона, обаче!!!

Роза, ще те четем с кеф!
Ако трябва да се снима - записвам се първа статистка доброволка! (Важното е да е в сцена, близо до Дженсън)

# 113
  • # супернатурална #

Все още съм на стадиона, обаче!!!

Айде тогава, почерпи си волята с един черно-бял Сам  Grinning

# 114
...

Не е честно  smile3544

# 115
  • В средата на времето

Краули, споделето немедлено, кой Ви нае да работите под прикритие за Маракана?  Grinning

# 116
  • # супернатурална #
В смисъл, че след такива фотки ви става по-широчко ли?  Laughing Те тези, дето се поддават, обикновено тъчат на два стана   Wink

# 117
  • София
Аууу, изнудвачки!
Ма аз пък си гледам г-н Екълс в чичко Гугъл!!!

# 118
  • # супернатурална #
Обичам когато повече хора споделят лудостта ми по Сам/Джаред. Та може ли да останеш безразличен към подобна прелест?
http://www.homeofthenutty.com/supernatural/screencaps/albums/SPN4x01/SPN_0345.jpg

# 119
  • София
Ооооо, да... тук ми е малко женствен!

Общи условия

Активация на акаунт