SUPERNATURAL - Double the fun double the pleasure

• 28 827
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
  • # супернатурална #
Кой каза червени бузки?  Rolling Eyes  Laughing
Розе, въпреки, че не мога да се нарека ултрас, едно към едно се припознах в лирическата героиня. Много поетично си представила въжделенията МИ по Сам, одобрявам  Laughing
А ето го и моя "възлюбен бог". Малко размазан, но за сметка на това доволно разгърден и впечатляващо оплезен  Heart Eyes

Ох, и това "уханно ложе" много ми харесва. Илюстрирам:
http://www.homeofthenutty.com/supernatural/screencaps/albums/SPN3x11/SPN_0991.jpg

# 256
Пропуснала ли съм някъде между темите или незнам, но сега разбрах, че паузата им Щяла да бъде от 18.12.2010 до 21.01.2011
По-зле е положението - този петък 10. 12. 2010 е последния епизод за тази година, а следващия е чааааак на 28. 01. 2011.

Розичке, никъде няма да ходиш!  Naughty  Ще си стоиш в темата и ще пишеш!  Hug

Намерих промоснимките, дето Дейна ги беше пуснала в HQ размери - http://pics.livejournal.com/bellevue/gallery/0001z7fx

# 257
  • гр. София
Кой каза червени бузки?  Rolling Eyes  Laughing
Розе, въпреки, че не мога да се нарека ултрас, едно към едно се припознах в лирическата героиня. Много поетично си представила въжделенията МИ по Сам, одобрявам  Laughing
А ето го и моя "възлюбен бог". Малко размазан, но за сметка на това доволно разгърден и впечатляващо оплезен  Heart Eyes

Ох, и това "уханно ложе" много ми харесва. Илюстрирам:
http://www.homeofthenutty.com/supernatural/screencaps/albums/SPN3x11/SPN_0991.jpg

Сега илюстрирай и меда по пръстите  Whistling  Mr. Green

Розичке, никъде няма да ходиш!  Naughty  Ще си стоиш в темата и ще пишеш!  Hug

Ами аз вече пиша от психиатричното (клетият Чък, стои овързан с каиши на леглото и натиска клавиатурката с носле  Sad На всичкото отгоре го тъпчат с някакви мазни месища, пък той вегетарианец.....подсмрък)

Много интересно нещо установих: откакто взех да пиша тук и численият състав на пишещите рязко намаля. Нещо май прогоних народа  Rolling Eyes Cry Cry

# 258

Сега илюстрирай и меда по пръстите  Whistling  Mr. Green

Галче, тръпна в очакване  Mr. Green Mr. Green Mr. Green ...

Розичке, никъде няма да ходиш!  Naughty  Ще си стоиш в темата и ще пишеш!  Hug

Ами аз вече пиша от психиатричното (клетият Чък, стои овързан с каиши на леглото и натиска клавиатурката с носле  Sad На всичкото отгоре го тъпчат с някакви мазни месища, пък той вегетарианец.....подсмрък)

Много интересно нещо установих: откакто взех да пиша тук и численият състав на пишещите рязко намаля. Нещо май прогоних народа  Rolling Eyes Cry Cry

Е тЕ тука грешиш, Чък Hug !

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 15:49 от Impala

# 259
  • # супернатурална #

Сега илюстрирай и меда по пръстите  Whistling  Mr. Green

Галче, тръпна в очакване  Mr. Green Mr. Green Mr. Green ...

Импалко, мислиш ли, че ще оставя точно тези пръсчета необли...опс...непочистени Rolling Eyes
http://www.homeofthenutty.com/supernatural/screencaps/albums/SPN3x08/SPN_1200.jpg

Само да вметна, че нараняванията не са от мен  Naughty Аз съм нежна  Laughing

# 260
Хм, измъкна се доста елегантно от ситуацията - браво, Галче.

Гризнатото е от мен - аз не съм нежна, пък. И не е само там Whistling .

# 261
  • # супернатурална #
Ей, покъса ги момчетата, после пак го играх мед. сестра  Laughing
http://www.homeofthenutty.com/supernatural/screencaps/albums/SPN3x08/SPN_1213.jpg

# 262
Поглед към Градинарското Божество и от мен  Heart Eyes    Поздравявам се с новата поема на Роза  Grinning  Заформя се суша, ехххххх, лошо.  Известно ли ви е дали Джаред посвирва на китара?

# 263
  • гр. София
Аз не съм чула да посвирва, ама Дженсън посвирва (съответно надлежно съм го включила с това му качество в бъдещия си проект  Mr. Green)

....Я, свирел бил...

# 264
  • # супернатурална #
Известно ми е, посвирва  Laughing Не мога да разбера, китарата ли е прекалено малка, или всичко в ръцето му така изглежда  Joy

# 265
Ей, покъса ги момчетата, ...

Ми да - писна ми само мен да ме наказват. Аз да не съм от желязо Laughing !

... после пак го играх мед. сестра  Laughing

Като онази в кукувичарника, но без частта с изпиването на мозъка, само на други работи? А, а?

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 17:39 от Impala

# 266
  • # супернатурална #

Като онази в кукувичарника, но без частта с изпиването на мозъка, само на други работи? А, а?

Само отбрани телесни соци  Flutter

# 267
  Тук е със съответен по размер инструмент  Grinning  Явно си свири момчето. Има и екстра - поруменели бузи

# 268
  • # супернатурална #
Ау, тази не бях я виждала  Heart Eyes
Размера на инструмента отговаря на уменията  Laughing Ще се повторя, но май няма нещо, което да не им се отдава, чак малко тъжна ме прави този факт, то бива, бива съвършенство, ама чак пък толкова...

# 269
  Тук е със съответен по размер инструмент  Grinning  Явно си свири момчето. Има и екстра - поруменели бузи

Туп! *Галчето пада възнак*

Общи условия

Активация на акаунт