SUPERNATURAL - Double the fun double the pleasure

• 28 841
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
 Joy  От толкова прочетени страници с днешния ви купон един пункт само ми остана в главата и не защото е последен - ако ми падне Дийн, какво тогава! Да го връщам ли, на кого да го препратя  Shocked  Но май няма да се лиша от късмета, то къде ти такъв късмет, но все пак да сме наясно  Grinning   Обаче по-малкият, но за сметка на това по-височкият брат, ми е мнооого подкожно та чак вътрешно привлекателен и обаятелен. Абе с една дума - пу в градината

Болните как сте  Grinning  Да не я закъсахте още повече или лечението продължава  Joy   престилки, командо, полички на карета, а, значи това просто било - по гол  гъз Mr. Green  Аз се справих с кратуноцепа чак в ранния следобед  Sunglasses  

Злате,   bouquet за промото и Розе   bouquet за стиховете. Това е сериозна творба.  Като намеря листчето, ще ви постна едни стихчета, с които моята приятелка се поднася с мен по повод вампиро-свръхестествените ми похождения.

И Heartbeat, честит празник, весел купон и бъди щастлива, за което изглежда има предпоставки. Ми то нищо не останало от почерпката  Shocked  Само шлиферът на Кас  Crossing Arms   Grinning

Joy   Злате   ха ха ха   (надявам се да съм се справила с английския  Grinning)

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 18:57 от lili0909

# 391
Излезе заглавието на епизод №15 - "The French Mistake". Източник.

Ето какво пише в Urbandictionary за израза French Mistake -  When an otherwise straight male is persuaded to, or on a whim in the heat of the moment, engages in a homosexual act of which he later regrets and is ashamed.  Shocked

Joy Joy Joy

Четох в един форум предположение, че това може да е този мета-епизода и в него може да включат идеята за тугедър-тугедър фикшъните. Но това е само предположение и не ми се струва много вероятно.

# 392
Я Сами е много убедителен с изразителния си поглед   Joy  Смяяяях 

# 393
  • # супернатурална #
Добър вечер! И аз долазих Laughing
Бре! Много болни, много чудо! Вирусно ще да е  newsm78
Хайде почерпушка с едни снимки:

Поолях ли се ?  Mr. Green Нищо, да има за Heartbeat, честит ти двоен повод за радост, за Злата, че ни дарува с промо-клипчета и за Розето, че облича в красиви думи лудостта ни. А, да остане и за всички болни, това е поддържаща терапия  Laughing

# 394
Излезе заглавието на епизод №15 - "The French Mistake". Източник.

Ето какво пише в Urbandictionary за израза French Mistake -  When an otherwise straight male is persuaded to, or on a whim in the heat of the moment, engages in a homosexual act of which he later regrets and is ashamed.  Shocked

Joy Joy Joy

Четох в един форум предположение, че това може да е този мета-епизода и в него може да включат идеята за тугедър-тугедър фикшъните. Но това е само предположение и не ми се струва много вероятно.
Въх, Злате, дано не е това, което UrbanDictionary-то има предвид!  #Crazy Ще е малко прекалено според мене! Sad

Смърт е страхотен...това ще ми бъде любимата серия за този сезон. От сега го знам.
О, Богиньо, вие се завърнахте! Hug И аз от сега предвкусвам удоволствието от предстоящия Морт-овски епизод! Heart Eyes

Галче, последния сет от снимки е страхотен! Hug Ако ги изнамерите от някъде едрички, пращайте линка. Последната, на която гледат в една посока и Дженсън тъй сладко-скептично си е набръчил челото ми е фаворит!  Crazy А двете, на които Джаред се смее от сърце са истински медец за окото!  Flutter

Ха - намерих ги големи ето тук: http://justjared.buzznet.com/2010/12/09/jensen-ackles-jared-pada … atural-vancouver/

Я да поспамя и аз малко с нови забавни снимки от сета:

И за финал, ако случайно ви се чете една класация "Кои са най-добрите сериали за мистерии/магии през последните 20 години", ето я: http://www.tvsquad.com/best-shows-ever/magic-supernatural-shows/ … =aolshare_twitter

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 22:58 от Dana_Scully

# 395
Това направо си е снимка, с която искам да се посрещам всяка сутрин - кефенце + вестник + приятна компания:

# 396
Тъкмо си мислех утре сутрин момчетата да разхвърлят кафетата в темата  Grinning  И като ни тръъъъъъъъъгне денят  Grinning

# 397
  • София
Лелееееее, просто този сериал ме изправи на нокти до не знам къде!
На момичетата, които преди няколко седмици ме зарибяваха - мнооооого благодаря, заслужава си!!!

Ах, този Дийн! С всеки един епизод е все по - прекрасен!!! (кога ли ще свали това кожено яке! как не е залепнало на гърба му).

Оставам Мараканка до...!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 398
Лелееееее, просто този сериал ме изправи на нокти до не знам къде!
На момичетата, които преди няколко седмици ме зарибяваха - мнооооого благодаря, заслужава си!!!

Ах, този Дийн! С всеки един епизод е все по - прекрасен!!! (кога ли ще свали това кожено яке! как не е залепнало на гърба му).

Оставам Мараканка до...!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

A, добре дошла на Маракана! Hug Помисли си обаче, като стигнеш до 4-ти сезон може да се преквалифицираш и в ненаситница, кой знае... Mr. Green

Внимавай какво си пожелаваш за якето - малко да те спойлерирам - в момента снимат 6-ти сезон и преди около месец якето ...... мистериозно изчезнало от реквизита! Било единствена бройка и няма с какво да го заменят, така че не го подценявай, ами му се радвай, докато го има, после и да искаш - не го дават. Grinning

# 399
  • София
Аааа, предупредихте ме още в предната тема... ма тогава нямах никакво време да гледам втори сезон и си останах на първи... И продължавам да ви завиждам, че си обсъждате разни нови неща, а аз хич не съм в час с тях!!!

Маракана ме зове - това е положението. Сам не ми харесва достатъчно...

# 400
Маракана ме зове - това е положението. Сам не ми харесва достатъчно...
Внимавай, тя и Стичето беше като тебе "естествено фенка на Дийн" и не поглеждаше извън Маракана, а ела я виж сега - най-вярната Градинарка - първи помощник на Фейчето. Simple Smile

# 401
  • София
мммм... е ще разберем съвсем скоро какво е положението...!!! Нещо ама хич не ме кефи мисията на Сам. А това, че избяга от брат си като Дийн му каза кво е казал тате просто ме изуми!!! Идеше ми да му шляпна един шамар зад врата и да го поставя на мястото му!!!

# 402
мммм... е ще разберем съвсем скоро какво е положението...!!! Нещо ама хич не ме кефи мисията на Сам. А това, че избяга от брат си като Дийн му каза кво е казал тате просто ме изуми!!! Идеше ми да му шляпна един шамар зад врата и да го поставя на мястото му!!!
Свиквай, той от тук нататъка няма да бяга само веднъж. Mr. Green

# 403
  • София
Значи много шамари виртуални ще раздавам!  Crossing Arms

# 404
[...] Идеше ми да му шляпна един шамар зад врата и да го поставя на мястото му!!!

И мен все на шляпане ме избива, когато видя Уинчестър, но малко по-различно Laughing .

Много се радвам, че сериaлът ти хареса и си нетърпелива да разбереш как се развива историята.

Един кожен Ди-й-йн за теб: цък Фнимателно!

Общи условия

Активация на акаунт