SUPERNATURAL - Double the fun double the pleasure

• 29 119
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
  • София

Един кожен Ди-й-йн за теб: цък Фнимателно!

Аууу, не така с лошо през нощта!!!  Embarassed Embarassed Embarassed
Ще взема да съгреша в брачното ложе...

# 406
Ето, тогава, с добро - цък неФнимателно.

# 407
  • София
Ето, тогава, с добро - цък неФнимателно.

Проверих, мъжо спи... Действам!!!!
 Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 408
Проверих, мъжо спи... Действам!!!!
 Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Мисията изпълнена (заместител на Mr. Green ).

# 409
  След палаво нахилен любовно отмъстителен Дийн  Grinning  да споделим сутрешното кафе и началото на деня и с двамата страхотни мъже  Grinning  Честит петък  Hug 

Ваня, все пак не бъди толкова крайна към Сами. Дийно да, но не зачерквай малкия  Grinning

# 410
Лилинце, мерси за кафето, днес е  smile3558 , значи голяма фиеста.

Страшни снимки за съгрешение сте си раздавали сноЩи. Импалка, гледам главен подстрикател  Mr. Green

Ваня, никога не казвай "Сам не михаресва достатъчно", че към 4º ... 5º сезон става  (тук ми липсва емотикона с ръмжене)  Twisted Evil smile3544 .... И като за край на "предупреждението" моя любим кожен Диййййн

Попаднах на една интересна теория/ въпрос ....
Ако не Краули ( Heart Eyes) е измъкнал Сам от клетката??? Така каза, но .... Когато Дийн бе измъкнат от Ада, Руби му каза, че няма демон който да може да направи това. Дори Лилит която бе най главната за онова време в подземния свят бе неспособна. В последствие се оказа, че не само Кастиел е измъкнал Дийн, а са били нужни няколко ангела ...... Тогава кой е? И заЩо душата не е с него. Замисляйки се, човек без душа е жив мъртвец. Но Сами така като го гледаме е баж бая жив и здрав  Heart Eyes Blush Тогава дали няма да е Господ който го е измъкнал Сам от клетката? ....

# 411
Здравейте!
Галче и Дейна, голямо мерси за снимките!  newsm51 newsm51 Чудесно ми почна деня с тях.

Ваня, не ги слушай какво ти рекламират Самито  Naughty, правилно си се ориентирала към Дийн - по-добрият брат - дръж се за него.

Един кожен Ди-й-йн за теб: цък Фнимателно!
Аууу, Импалка, този Дийн направо ме остави без дъх  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Направо не е за вярване колко е прекрасен!

bichito, интересна теория, как ли ще го извъртят наистина.  newsm78

Последна редакция: пт, 10 дек 2010, 11:11 от Злата с метлата

# 412
  • София
Добро утрооооо!!!

Днес и да ми го показвате Дийн, ми е ден за вАмпири и работа!!! Хич няма да ви гледам, че снощи много съгреших!!!  Embarassed Embarassed Embarassed
Тука е опасТно за емоционалното раФноФесие!!!

# 413
Дейна, ти ли искаше по-големи варианти на вчерашните снимки?
Ето тук има, но не на всичките - http://justjared.buzznet.com/2010/12/09/jensen-ackles-jared-pada … atural-vancouver/

# 414
Ей ме и мен. Как сте, дами? Аз не мога да наваксам, щот имах работа, но сега ще опитвам да се включвам цяяяял следобед с разни работи. Снимки отново има, къде големи, къде малки hahaha А това кожен Дийн звучи толкова двусмислено, че се чудех дали да цъкна на снимката и какво ли ще видя Joy

# 415
Ей ме и мен. Как сте, дами? Аз не мога да наваксам, щот имах работа, но сега ще опитвам да се включвам цяяяял следобед с разни работи. Снимки отново има, къде големи, къде малки hahaha А това кожен Дийн звучи толкова двусмислено, че се чудех дали да цъкна на снимката и какво ли ще видя Joy

Вкарвам в смут - освен в грях - така ли Twisted Evil ? Кожен Сссамиии за теб: цък Mr. Green .

# 416
  • гр. София
Розичке, ти направо не си истинска!  Hug Hug Hug Разкошно е стихотворението! Мисля, че е време да се заемеш сериозно с подготвянето на стихосбирка.

Ха сега! С това "не си истинска" съвсем разстрои самоличността на Чък...Той, завалията, и без това напоследък не знае кой е, от къде е и за какво се бори...
За стихосбирката - навремето беше на косъм, ма станаха едни неща и се отказах... Пък и кой ще ме чете точно мене....
С удоволствие обаче бих обменила някоя и друга идея с някой (ама не познавам такъв), който се занимава със сценарно писане и има резултат от това си писане, т. е. филми.
(това последното дали не прозвуча нескромно Rolling Eyes)

# 417
  • София
Определено коженият Сами не е толко изтъркан, колкото коженият Дийн... пфу! По - добре да не бях цъкала! Тази снимка е единственото нещо, което ме разцентрова от Дийн...

# 418
Определено коженият Сами не е толко изтъркан, колкото коженият Дийн... пфу! По - добре да не бях цъкала! Тази снимка е единственото нещо, което ме разцентрова от Дийн...

newsm48 те за това ти говорим. Че от 4-ти сезон на сам, Сами става ей такова чудо. Та да се чуди човек, как да държи и помпони и лопатки .....

# 419
  • София
ооооо, ама хич не съм добра с лопатата!!! Но с помпоните ме бива!!!!
Като стигна до 4 сезон подробно ще проверя ситуацията и ще докладвам!!!

Общи условия

Активация на акаунт