SUPERNATURAL - Double the fun double the pleasure

• 29 866
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
  • гр. София
Помпони, лопати....тежка е съдбата на раздвоилите се...
Пък и непрестанното притичване от стадиона до градината...Това живот ли е!  Mr. Green
Не ми се мисли какво им е на душичките направо!

Я да попитам: тази седмица ще имаме ли епизодче, или да подготвям гневното пИсмо до екипа на филма?

# 421
Голям спринт пада Розичка, ама то и за това сме такива Фиданки.
Епизодче ще има, и май  newsm78 (Златето мисля каза), че ще е последното преди голямата почивка ...

# 422
Чък (Розе), има епизод, доколкото помня след поредната порция кожени работи... Последно за годината.
Импала, тенкс, но да ти кажа искам още и го предпочитам облечен (някой дали ми повярва?) ааа и да вметна много ми харесваше когато беше на работа в онова кръчменце hahaha
Що четвърти сезон бе, Сам още в трети почва да расте. Аз и във втори и първи има за кво да се хвана с него... а нали всички сме жени, тука нищо няма да ни спре да жонглираме не само с помпони и лопати, ами и каквото има за жонглиране - въобще няма да ни се опре...

# 423
  • гр. София
Ясно. Значи поне за тази седмица сме закрепили положението.
За другата седмица остава кОнкурсът и ще си четем нашите си писания  Grinning
Аз се надявам, че повече хора ще се включат.

# 424
Що четвърти сезон бе, Сам още в трети почва да расте. Аз и във втори и първи има за кво да се хвана с него... а нали всички сме жени, тука нищо няма да ни спре да жонглираме не само с помпони и лопати, ами и каквото има за жонглиране - въобще няма да ни се опре...[/b]
Абе аз от първата серия намерих за кво да се хвана с него, ама явно не съм придирчива Laughing Да не говорим, че в епизода със Сара е такъв сладур, а е още в първи сезон. И с върколачката, там е разкошотия  Heart Eyes

# 425
Определено коженият Сами не е толко изтъркан, колкото коженият Дийн...

Мараканките са два пъти повече от градинарките Mr. Green . Аз спирам дотук, точка.

Що четвърти сезон бе, Сам още в трети почва да расте. Аз и във втори и първи има за кво да се хвана с него... а нали всички сме жени, тука нищо няма да ни спре да жонглираме не само с помпони и лопати, ами и каквото има за жонглиране - въобще няма да ни се опре...[/b]
Абе аз от първата серия намерих за кво да се хвана с него, ама явно не съм придирчива Laughing Да не говорим, че в епизода със Сара е такъв сладур, а е още в първи сезон. И с върколачката, там е разкошотия  Heart Eyes

Точно така - още от първи сезон, дори от пилотния епизод, имаше за какво самско да се хване човек. То не се е променяло по-нататък така, както стана с мускулите му. Но иначе, много порастна и ммммного хубаво стана това момче.

Последна редакция: пт, 10 дек 2010, 15:59 от Impala

# 426
Определено коженият Сами не е толко изтъркан, колкото коженият Дийн...

Мараканките са два пъти повече от градинарките Mr. Green . Аз спирам дотук, точка.

Ами не е до бройката, може би го обгрижваме и обгръщаме повече духовно, та не се е "изтъркал"   Mr. Green  Аз в началото, подобно на главната ни Фея, подхождах към Сам с най-добри и почтени чувства, но в един момент голата истина лъсна. За Феята не знам  Grinning Просто съм на крачка да си сложа на десктопа кожения Сам и то ще е видно за всички  Grinning

# 427
Лили и на Фейчето й лъсна голата истина  Laughing. И тя спря да приказва вече за държане на ръчички и дълги разговори, сега други работи й се ще да държи и не разговорите да са дълги  Mr. Green.

# 428
Изтърква се, когато вие градинарките, паднете вкупом в несвяст (справка - творчеството на Розето). Какво е усещането, когато се свестите?!

# 429
Лили и на Фейчето й лъсна голата истина  Laughing. И тя спря да приказва вече за държане на ръчички и дълги разговори, сега други работи й се ще да държи и не ръзговорите да са дълги  Mr. Green.

Joy Joy Joy
Абсолютно вярно, абсолютно Laughing

# 430
Айде стига толкова Сами, дайте пак да се опием от гласа на Дженсън  Heart Eyes
Jensen Ackles in Tron: evolution

Клипчето с интервюто вече сме го гледали, но пак да го видим
Jensen Ackles Interview - VOICE in TRON - Evolution [Video Game]

# 431
Изтърква се, когато вие градинарките, паднете вкупом в несвяст (справка - творчеството на Розето). Какво е усещането, когато се свестите?!

Усещането ли, хм  ха ха нали сме на колективно съзнание (видя се от колко) и като мексикански вълни през нас минават малкосмъртни моменти и си представи как се застъпват като синусоиди и т.н. , примерно  Joy   Представяш ли си го  Mr. Green

# 432
  • # супернатурална #
Ха здравейте! Да се включа и аз по темата, въпреки, че Златото се опитва да я смени  Laughing
Сега, може да ви изненадам, но за мен Сам си беше впечатляващ още от първата серия на първи сезон, преди даже да заподозра какво се крие под карираните ризки и преди да ги изпъне по този дъхоспиращ начин. Това момчешко излъчване така ме покори, че даже не съм си мислела за телосложението му  Laughing Даже и сега, когато гледам по-топлес снимки, лицето и изражението е това, на което обръщам повече внимание, честно. Не знам, мисля си, че тяло като неговото колкото и да е прекрасно, не е уникално, за разлика от лицето, усмивката, бенките, тръпчинките...Това промо, например:
http://www.youtube.com/watch?v=R6cK8_FYs-A
ми е по- "горещо" от който и да е клип с разсъблечен Сам. Както и преди съм казвала, за разлика от мъжете нашата фантазия работи на пълни обороти и съвсем не е необходимо гол стимул за да се развихри.
А, и да допълня, че НИКОГА не съм подхождала с почтени чувства към него, винаги ме е навеждал на много на брой и все неприлични неща, които могат да му (ми) се случат, на разговори не съм разчитала, тъй като ми е лош английския и все пак колкото по-облечен, толкова повече за късане и за хвърляне  Laughing

Последна редакция: пт, 10 дек 2010, 16:45 от Г. Краули

# 433

Усещането ли, хм  ха ха нали сме на колективно съзнание (видя се от колко) и като мексикански вълни през нас минават малкосмъртни моменти и си представи как се застъпват като синусоиди и т.н. , примерно  Joy   Представяш ли си го  Mr. Green

Не е нужно да си го представям: като ненаситница, отлично знам какво е застъпване на синусоидални з-с-з-с-з-с-з-с-з-с талази. А когато пулсациите са в честотно-векторно-силов синхрон и се припокрият напълно, достигамммм... хармония със симфоничен интензитет.

PS. И да уточня, че под ‘самско нещо, за което да се хванеш’ имах предвид, естествено, характера на Сами, богатата му душевност, чувствителността, съпричастността и т.н.

Последна редакция: пт, 10 дек 2010, 16:52 от Impala

# 434
  • гр. София
Синусоиди, вектори... Crazy Crazy
То, вярно, че математиката е основна наука (както и физиката), ма чак пък толоз да се вдъхновите....

Общи условия

Активация на акаунт