SUPERNATURAL - Double the fun double the pleasure

• 29 812
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Розе, Heart Eyes

Поклон! Невероятна си и в прозата. Изчетох разказа на един дъх и усетих всяка емоция, всеки детайл от него. Много ми харесаха и описанията на обстановката, пейзажа, снега.
Обаче явно съзнанието ми е изкривено от толковата пъти в SPN, когато всичко е било прекалено хубаво, за да е истина и се е оказвало, че не е истина или е завършвало тъжно и кърваво, че до последния момент очаквах да се случи нещо ужасно Crazy .
НО ТИ си го написала точно така, както трябва да бъде, както заслужават любимите ни герои. Благодаря   bouquet   bouquet   bouquet  ти от сърце. Сгря ме отвътре.

PS. Идвам с командосите Wink да те вземем от лудницата – не ти е мястото там.

# 511
  • # супернатурална #
Здравейте!  Grinning
Розе, разказът беше много хубав, но наистна навява малко тъга, защото те кара да се замислиш колко условия и все невъзможни трябва да се изпълнят, за да са момчетата наистина щастливи. Но наистина заслужават една такава Коледа!

И по повод първия сняг:
"Джони" за развеселяване и Джаред за загряване  Laughing

И още няколко снежни снимки, които може би сте виждали, но са толкова хубави, че не мога да не ги споделя отново:

Ох, на на този човек все му е топло! То бива, бива гореща кръв, ам чак пък толкова!  Whistling  Laughing

P.S Розе, ти Импалка не я чакай скоро. Тя ще тръгне с командосите, ама колко пъти ще отбие от пътя докато дойде.... Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 15:36 от Г. Краули

# 512
P.S Розе, ти Импалка не я чакай скоро. Тя ще тръгне с командосите, ама колко пъти ще отбие от пътя докато дойде.... Rolling Eyes

Аааа, бееее Laughing . *Обид*  Sad  Crossing Arms !

# 513
  • гр. София
Ауууу, снимкичките са чудни! Толкова са ми сладки Джен и Джаред, толкова влюбени изглеждат  Heart Eyes Heart Eyes
Пу, пу!

Аз пък си знам, че Импалка ще дойде да ме вземе... Може много да спира по път, може да отбива и да заобикаля, но ще дойде.
Само дано е по-бързо, че Чък вече взе да сдава багажа...Онзи ден се опита да избяга през нощта, но го спипаха точно като прескачаше оградата и го върнаха  Sad И понеже беше само по пижама и чехли взе, че настина нечовешки. В момента в главата му бият преспанските камбани, боли го гърло и носът му тече.  Sad

# 514
Розе,

Спираме за последен - 34ти - път, и ИДВАМЕ! Командосите са и лекари  Joy !!!

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 17:51 от Impala

# 515
Предварително се извинявам за спама..... Импалка, тоз подпис твоя много ме разконцетрирва. 1º че тоз Самски гръб е много   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и 2º Тоз Дийн пий пий (сякаш вода), та вервай ми чак на мен ми се припива  Crazy

Розичка, дълбок поклон пред таланта ти. Думи нямам да опиша какви чувства предизвика в мен разказа ти ....

Аз ще тичам след Импала да те спасява ме ....  smile3540. Дръж се  Mr. Green

# 516
Здравейте!
Аз от болести не мога да се освестя в последните дни  Sad #Crazy. Даже още не съм гледала новия епизод  Shocked, надявам се да не ме изгоните от темата. Прегледах сега набързо какво сте писали и отивам да гледам, а разказа на Розичка ще си го оставя за десерт, ако ми остане време преди малката гадинка да се събуди.

# 517
  • # супернатурална #
Злате,  Hug Бързо оздравяване! Бих ти препоръчала "нашите" доктори, но "след 34-тото спиране"  Shocked ....те самите ще се нуждаят от доктор  Laughing (Пу аз!)

# 518
  • гр. София
Аз ще тичам след Импала да те спасява ме ....  smile3540. Дръж се  Mr. Green

Само да знаете, че ме преместиха в изолатора. Вече не ме броят от кротките луди  Rolling Eyes
След опита за бягство ми нахлузиха и усмирителна риза...И няма да ми дават да пиша  Cry

Злате, бързо оздравяване!  Hug

# 519

Златеееее, болна ли си? Не се притеснявай ....

Колегите идват .....

Hug Бързо оздравяване  Hug

# 520
Из дневника на Сам и Дийн Уинчестър – Операция ‘Зимна роза’:
‘Отидохме (е, спирахме няколко пъти, де), влязохме, победихме, освободихме, спасихме, натоварихме и си отидохме. Бързо, чисто и безпроблемно. Жената обаче беше болна и я лекувахме както си знаем няколко часа – много успешно bowuu .’

Из дневника на Импалава Уинчестър – Операция ‘Зимна роза’:
‘Отидохме (е, спирахме няколко пъти, де), влязоха, победиха, освободиха, спасиха, натовариха ме и си отидохме. Бързо, чисто и безпроблемно. Спасената обаче беше болна и я лекуваха както си знаят няколко часа – много успешно, доколкото чувах Crazy .
А аз... *подсмрък сама на студа* Разболях се и сега командосите-лекари хвърлиха всички униформи Laughing и станаха механици (рррррррр...), като каквито, междудругото, са най-добри: никакви отделни от тях оръжия Wink , само голи ръце, Галче, ръце, талант в изобилие и изобретателност Whistling – за дни и дни забравят и бойната и хипократовата клетва.’

PS. bichito,  

Това е защото работя за водoснабдителна компания Twisted Evil : доставяме както вода за леден антимераков душ, така и за обилно пиене.

PРS. Златенце, Hug

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 19:41 от Impala

# 521
  • В средата на времето
Аз да изскоча с едно предложение. Какво мислите за идеята да си направим една SPN среща в София пред Коледа? Ще ми бъде много приятно да се запознаем и да се видим наистина.

# 522
Изи, aз рaзбирa ce, cъм зa. Дaжe могa дa ви прeдложa оргaнизaция-22-ри cлeд рaботно врeмe нa мяcто, къдeто рeшитe Simple Smile

# 523
Изи, aз рaзбирa ce, cъм зa. Дaжe могa дa ви прeдложa оргaнизaция-22-ри cлeд рaботно врeмe нa мяcто, къдeто рeшитe Simple Smile
Тъкмо това щях да предложа и аз, Фейче Grinning Hug

# 524
  • В средата на времето

Oх, как ме улесни ако знаеш. Ша та черпя едно ако направим срещата. 22-ри е сряда, нали? За мен по принцип няма проблем нито деня, нито часа. Дано се съберем повечко хора.

Общи условия

Активация на акаунт