SUPERNATURAL - Double the fun double the pleasure

• 29 759
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
Да ви зарадвам с едно ново промо на CW, което за малко се мяркат и нашите момчета - http://www.youtube.com/watch?v=Wmwuxs2RRE8&feature=player_embedded
Зарадва ме с новото промо Grinning Hug

А сега що не вземеш да ни зарадваш и като кажеш, че ще дойдеш на срещата другия понеделник, м? Flutter

# 571
  • # супернатурална #
В пицариите не е много задимено, но ако и пречи, ще се откажа от цигарите докато съм с вас, само и само Златото да дойде Laughing

# 572
  • гр. София
Привет и от мен.

МиркаHug

Импалка, хубава спасителна мисия, обаче, гледам, спасили сте някаква жена, Чък още си е в кукувичарника...

Слънчев ден на всички!

# 573
  • В средата на времето
Да ви зарадвам с едно ново промо на CW, което за малко се мяркат и нашите момчета - http://www.youtube.com/watch?v=Wmwuxs2RRE8&feature=player_embedded

Цели 3 пъти за 30 секунди, което е добре. Мен да питат цялото промо са могли да го направят само с момчетата Laughing Благодаря, Злато (това да се разбира като злато - метал, не като някаква звателна форма) bouquet

Розичке, гледам, че си от София. Ти не искаш ли да дойдеш на сбирката? Ще бъдеш нашият Чък, който ще описва срещата Simple Smile

... но ако и пречи, ще се откажа от цигарите докато съм с вас, само и само Златото да дойде Laughing

И аз така Simple Smile Ще пушим с Краули вън, някъде, евентуално, ако нещо ни затисне никотинов глад Laughing

Последна редакция: вт, 14 дек 2010, 10:31 от Izida

# 574
Всички дет' се ослушват за срещата, те си знаят кои са, няма да ги споменавам, само ще ги погледна Rolling Eyes, 'що така се ослушват, срамежливи ли са? Thinking

# 575
Абе, Злата все някак ще го преживее цигарения дим, ама има проблем с придвижването от точка А до точка Б  Grinning. Иначе на драго сърце ще дойда само да измисля как да стигна пък за прибирането ще разчитам на Фейчето.
Сега най-накрая ще взема да прочета писанието на Розичка.

# 576
  • гр. София
Ох, да знаете само колко ми се идва!
Обаче в понеделник на 20-ти имам изпит (ходя на едни курсове след работа и точно тогава е изпитът  Sad)

# 577
Mupka,  Hug

Голяма отговорност за крехка колица Wink  като мен.

Това може ли да ти свърши работа?

Розе,

Ааа, не! Трио Уинчестър никога не греши. Пийни си от кафенцето и си щипни, или по-добре нека те ощипят ‘сладкишите’, и ще се събудиш от кукувичарския кОшмар. След няколкочасово двойно уинчестърско лекуване спасените са винаги доста замаяни, имат даже чувството, че летят, всичко им е в розова, ухаеща на мускус, мъгла.

# 578
Добро утро, изчетох ви, уффф и съм готова за всяка дата и час, който обявите.
Ааааа да, и аз пуша по някоя и друга цигарка.

# 579
  • гр. София
Импалка, малко е притеснително това за Чък и "сладкишите".... Той, Чък, е момченце все пак... Mr. Green

Апокалиптик, чак сега видях какво пише под аватара ти!  Grinning Много мило, благодаря ти!

# 580
Розе, доколко е изпитът бе, няма ли начин за по-късно или и аз не знам. И какво пише под подписът ми? Това е от една песен.

# 581
  • гр. София
Изпитът е от 18:00ч. и е 4 часа.

Не подписът, а аватарът ти.

# 582
  • # супернатурална #
Ии, Розе! Предай творбите, те са за отличен, и доприпкай  Laughing Шегувам се, но да знаеш, че много искам да се съберем всичките! Международните много, много ще ми липсват! Малко извън темата: Ако знаете какво правих сега! Освен двата снежни човека-мъжки и женски   Rolling Eyes Теглих детето с шейна, вързана за кръста ми, а тя ме замяраше със сняг и викаше "Дий, кобилке! По-бързо! "  ooooh! Joy

# 583
Розе, извинявай, обърках се, както винаги. Другото да, то е от твоето произведение за мен, много си го харесвам.
Ии, Розе! Предай творбите, те са за отличен, и доприпкай  Laughing Шегувам се, но да знаеш, че много искам да се съберем всичките! Международните много, много ще ми липсват! Малко извън темата: Ако знаете какво правих сега! Освен двата снежни човека-мъжки и женски   Rolling Eyes Теглих детето с шейна, вързана за кръста ми, а тя ме замяраше със сняг и викаше "Дий, кобилке! По-бързо! "  ooooh! Joy
ХАХАХАХхХАХАХахХхаха, ех какво дете...

# 584
Розе,

Ти си нашия ‘Чък’, но си жена – оффф, братята май пак са прекалили ooooh! . Не знам как повече да ти помогна newsm78 . Дори не мога да ти предложа кръгче на истината с мен, защото това си е мъжка работа - воланът ми е много ‘тежък’ и само силен мъж, и то единствено Уинчестър, успява да се ме пребори - и съвсем ще се объркаш.

Галче,

Това странно ми напомни нещо друго Whistling , но е много по-хубаво Hug .

Общи условия

Активация на акаунт