SUPERNATURAL - Double the fun double the pleasure

• 28 979
  • 745
  •   1
Отговори
# 285

"%&/$·"E$%&/&"·€~¬¬ - в превод отивам да си купя нова клавиатура, че тази даде на късо от лигавене ...

# 286
Уау за цъка  Heart Eyes и "туп"      Ударът ме наведе на един спомен и коментарите с момичетата дали го прави нарочно  Grinning   Каквато и да е истината, много се кефи. Както и ние де, Ина ни го показа гифчето  Joy

# 287
  • # супернатурална #
Хи-хи, не знам дали е нарочно, но ако е така, изражението му е все едно си мисли: "През...микрофона ми е за вас"
И без абсолютно никаква връзка, просто за удоволствие:
http://www.homeofthenutty.com/supernatural/screencaps/albums/SPN4x15/SPN_0683.jpg

Удвояване на удоволствието...
http://www.homeofthenutty.com/supernatural/screencaps/albums/SPN5x05/SPN_0987.jpg

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 18:53 от Г. Краули

# 288
Уау за цъка  Heart Eyes и "туп"      Ударът ме наведе на един спомен и коментарите с момичетата дали го прави нарочно  Grinning   Каквато и да е истината, много се кефи. Както и ние де, Ина ни го показа гифчето  Joy

Joy Joy Joy Когато публикувах това гифче, се чудех дали да не го изтрия, а то дори се разпространило. Сега вече нямам подобни колебания Mr. Green . Още повече, наскоро Dana каза, че няма нищо извратено в темата Whistling .

Удвояване на удоволствието...

Ooo, дааааa.

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 19:11 от Impala

# 289
  • # супернатурална #
Е това...гифче чаках Heart Eyes
Кинки? Нищо кинки, само обичайните неща Joy
Така като гледам, няма да скучаем през почивката. Вижте само един невинен въпрос до какво доведе  Laughing
Замислила съм да ви пусна един тест, няма да е сега, защото копютърът ми вече е заплашен с физическа саморазправа Mr. Green
Не е свързан с СПН, но като ви дам ключа неминуемо ще я докараме до момчетата и бля-бля-бля  Whistling

Импалко, защо го намали, знаеш ли сега как се взирам в монитора?  Shocked

# 290
Импалко, защо го намали, знаеш ли сега как се взирам в монитора?  Shocked

Оправих го (гифчето, Галче, гифчето). Забравих, че ги обичаш големи Mr. Green .

Като каза тест, се сетих, че едва преди няколко дни направих онези от Buddy TV (май бяха). Та, бих използвала ножа на Руби и бих била татко Уинчестър.  bowuu ???

# 291
  • # супернатурална #
Ах, благодаря  Grinning
само дето сега съм още по-така  Shocked
Минавам на градинарско самобичуване

# 292
Ах, благодаря  Grinning
само дето сега съм още по-така  Shocked
Минавам на градинарско самобичуване [...]

Самобичуване Shocked ?! 'Айде нЕма нужда. Цък и кажи дали не е по-добро 'наказанието' на патрона ти?

# 293
 Joy  лейдис   ,  как се забавлявате, докато някои други имаме домашни задължения   Grinning    Ооо демоничното Сами   Heart Eyes   То по-страстно от бездушното

Но и Дийн така гифски пулсиращ докарва сърцетуп

Импалко, добре че не си затрила микрофонското гифче   bouquet   Разпространи се, я, при това бързо  Mr. Green   Айде да ми видите новия подпис   Heart Eyes

# 294
Лили,

То задълженията не свършват никога Tired : готвиш 2-3 часа, а на 'змейовете' им отнема най-много 30 минути да ометат всичко Crazy . Затова после прибират и мият, докато Импала се забавлява с Галинчето, което много обича Heart Eyes .

PS. Много палав подпис. Честит.

# 295
  • # супернатурална #
Когато СПН страст започне да пречи на домакинските задължения, зарежете ги  Laughing
Да, ама мъжът ми започна вече да гледа много подозрително, когато съм с постоянно нахилена физиономия пред монитора. А при гифчета като последното от Импалка, направо не знам и аз каква унесена и замечтана съм изглеждала.

... докато Импала се забавлява с Галинчето, което много обича Heart Eyes .

Това си беше много мило  Hug Не мога да не те поздравя с любимата ти увертюра
http://www.homeofthenutty.com/supernatural/screencaps/albums/SPN6x03/SPN_1325.jpg

# 296
Хи-хи! Само нахилена физиономия ако е, пак добре. Защото аз веднъж, след като видях някакво гифче в темата, така изстенах, че Crazy ... Голям срам Embarassed .

За подаръка - Ох! Или направо финално АХ! Колко добре ме познаваш. Благодаря   bouquet !

А сега за теб - ЦЪК!!!

PS. Е сега aко мъжът ти не дойде да ме набие Joy ...

# 297
Здравейте, гледам пак сте се забавлявали доста днес!
Розе, мерси за поредното прелестно стихче - красотата просто струи от теб, момиче! Hug

Вижте и класацията на Бъди тв за 100-те най-секси мъже на 2010-та: http://www.buddytv.com//slideshows/the-vampire-diaries/tvs-100-s … f-2010-96194.aspx
Ако ви мързи да я гледате цялата, Миша е 77-ми, Джаред 15-ти, а Дженсън 14-ти. (Традиционно Маракана води с една позиция по незвестни  за мен самата причини!) Mr. Green

# 298
Вижте и класацията на Бъди тв за 100-те най-секси мъже на 2010-та: http://www.buddytv.com//slideshows/the-vampire-diaries/tvs-100-s … f-2010-96194.aspx
О, моята слабост Alex O’Loughlin е на второ място Heart Eyes Ох, има нещо в тези австралийци, което ми действа много... Blush Явно е време да загледам тоз' сериал дет' участва в него, щом го е извел до второ място Laughing А лошото братче от Вампирските дневници така и не можах да го харесам, този тип мъже са ми някак анти Rolling Eyes, ама гледам на голяма популярност се радва, хвала.
Сигурна съм, че прическата на Джаред го е смъкнала надолу с поне 10 места Laughing

# 299
Дейна, благодаря за инфото  Hug   Иеййй  Joy  не съм доволна от 15-тото място на Джаред, не е честно някакси с Дженсън да не са в 10-ката. Иначе като гледам в двадесетицата са ми любимците - другите братя вампири, шерифа от Кръвта, чак и Касъл  Grinning   Честито на Иън, напоследък направо забиват сексапила му за нерадост на фенките му.

Импалко, знаеш ли, че имаш страшни очи  и пускаш страхотни гифове  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт