SUPERNATURAL - Double the fun double the pleasure

• 28 973
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
Импалко, знаеш ли, че имаш страшни очи  и пускаш страхотни гифове  Grinning

Знам, знам Mr. Green . Благодаря   bouquet. То са очи, то е тяло, но най си обичам 'пълнежа' (както и всички вие).

# 301
  • # супернатурална #
Хи-хи! Само нахилена физиономия ако е, пак добре. Защото аз веднъж, след като видях някакво гифче в темата, така изстенах, че Crazy ... Голям срам Embarassed .

rotfImbo Ааа, нее, не мога Joy още не ми се е случвало, да чукам на дърво. Само гледам да съм с гръб към него, че звуците все още контролирам, но мимиките и очепуленето-хич Laughing

PS. Е сега aко мъжът ти не дойде да ме набие Joy ...

Ако си го цъкна още няколко пъти, по-вероятно е да иска да ти благодари  Mr. Green

Дейна, както и на други класации, по-хубави от нашите не видях  Rolling Eyes Тия не са обективни  Crossing Arms

# 302
Дейна, както и на други класации, по-хубави от нашите не видях  Rolling Eyes Тия не са обективни  Crossing Arms
Съгласна на 100 %, Галче! Както и преди сме установявали, тия класации или се правят от гейове, или от някакви бабки с 12-ти диоптър, които трудно фокусират тв-екран и компютърен монитор“. Не мога да си обясня тази класация по друг начин. Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 23:15 от Dana_Scully

# 303
  • # супернатурална #
Даже и гей би ги оценил по достойнство, по-скоро ги правят лесбийки  Laughing

# 304
Е, те ще са съвсем неориентирани и ще избират най-женствените, пък в първите позиции има и един-двама мачовци. Въпросът е, как е възможно J2 да са извън 10-ката!? Sad

Вижте какво открих: http://www.youtube.com/watch?v=ybf9S30C9GM I feel so Supernatural! Мисля, че спокойно можем да го обявим за химн на нашата тема. Simple Smile

А това Rock This Party е поздрав за Розичка, която май питаше дали можели да танцуват. Могат и още как! Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 23:22 от Dana_Scully

# 305
  • # супернатурална #

Сигурна съм, че прическата на Джаред го е смъкнала надолу с поне 10 места Laughing

Относно това имам теория. Ако прическата му е що-годе добре, ще е толкова неотразимо-невъобразимо прекрасен, че съзерцанието му ще предизвиква прекалено много  болка по това недостижимо съвършенство. И след като карираните ризки и размъкнати дънки не помрачиха никак сиянието, косата е единственото, което да го доближи поне малко до реалността. Я си го представете с черна или бяла изгладена ризка, тесни дънки и перфектна усмивка, м? Аритмия!!!
Лека нощ  Laughing
http://www.homeofthenutty.com/supernatural/screencaps/albums/SPN5x11/SPN_1038.jpg

Вижте какво открих: http://www.youtube.com/watch?v=ybf9S30C9GM I feel so Supernatural! Мисля, че спокойно можем да го обявим за химн на нашата тема. Simple Smile

Уха! Става за химн, чак ми идва да се изправя и да сложа ръка на сърцето си  Laughing

# 306
Уха! Става за химн, чак ми идва да се изправя и да сложа ръка на сърцето си  Laughing
Tова пак ли е някакъв мармотски ефемизъм? Mr. Green

Смея да изкажа на глас колективното желание на цяла Маракана за Коледа:
http://www.youtube.com/watch?v=dtXiwHx7vVA

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 01:31 от Dana_Scully

# 307
  За лека нощ снимките с пухчетата, много са ми сладки тук. От химновото клипче се сетих за качулките  Grinning

Галке, ми аз се сещам за едни нищо и никакви летищни снимки, от които си я получавам аритмията  Joy  Та странни са супернатуралните връзки  Wink

Целият каст как си я карат танцувално, пълен купон    Дейна, с кеф изгледах   Grinning   Дженсън не бил чак такъв тежкар  Mr. Green

# 308
Вашите гифчета Ще ме докарат до .

Ако пиша писмо на дядо Коледа за това ми желание, дали Ще ми го донесе като подарък  Praynig. Бях мноооого послушно момиче  Rolling Eyes

П.П. Попаднах на едни снимчици и много се смях, та ето и за вас малко (да знам, че сте ги виждали вече ...)

о даааа  smile3521

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 02:52 от bichito

# 309
  • гр. София
Самобичуване Shocked ?! 'Айде нЕма нужда. Цък и кажи дали не е по-добро 'наказанието' на патрона ти?

Това да не е сцена от "Укротяване на опърничавата"?  Laughing

А това Rock This Party е поздрав за Розичка, която май питаше дали можели да танцуват. Могат и още как! Simple Smile

Това ме срути просто  newsm62 Много благодаря за поздрава!

Ако пиша писмо на дядо Коледа за това ми желание, дали Ще ми го донесе като подарък  Praynig. Бях мноооого послушно момиче  Rolling Eyes

Миии, то, таковата.....нали нашите хора го пречукаха с лопатата....я по-добре пиши на Дядо Мраз, той си е още жив  Mr. Green

Та, ха добър ден (то така ми се спи, че за мен е утро, но тук, в психиатрията, ставаме рано, та е "добър ден" вече).

Много слънце в косите и огън в очите на всички днес!   bouquet

# 310
Самобичуване Shocked ?! 'Айде нЕма нужда. Цък и кажи дали не е по-добро 'наказанието' на патрона ти?

Това да не е сцена от "Укротяване на опърничавата"?  Laughing

Не точно: Градинарят 'наказва' Wink Галинчето за това, че се заглежда и по Тренера. Но тя е кандидат-мотика, т.е. латентна ненаситница, та не знам защо Той е толкова строг с нея Laughing . От друга страна, 'наказанието', което й налага, само я подтиква да съгреши отново и тя само това и прави Whistling . Изобщо мадмоазел КраулИ си е много добре: стои си извън Градината, не копае, не се мъчи, а само посреща и изпраща Градинаря, който непрекъснато влиза и излиза (от Градината, Галче, от Градината).

Та, ха добър ден (то така ми се спи, че за мен е утро, но тук, в психиатрията, ставаме рано, та е "добър ден" вече).

В твоята ‘психиатрия’ да има случайно двама Уинчестър под прикритие? Ако да - ИДВАМ!!! И да ти цитирам любимеца на Dana: ‘They say when you talk to God it's prayer, but when God talks to you, it's schizophrenia.’ Ако обаче ти си Чък, а Чък е Бог, вече не знам Crazy . При всички положения, ако излезе, че си говориш сама на себе си, поне имаш интелигентен и забавен събеседник Hug .

# 311
  • гр. София

В твоята ‘психиатрия’ да има случайно двама Уинчестър под прикритие? Ако да - ИДВАМ!!! И да ти цитирам любимеца на Dana: ‘They say when you talk to God it's prayer, but when God talks to you, it's schizophrenia.’ Ако обаче ти си Чък, а Чък е Бог, вече не знам Crazy . При всички положения, ако излезе, че си говориш сама на себе си, поне имаш интелигентен и забавен събеседник Hug .

Не знам дали има някой под прикритие, защото мен не ме пускат да излизам в коридора и да се срещам с останалите пациенти, ОБАЧЕ снощи явно е имало хубав десерт, защото чух, че някой възторжено извика "Пуудиииинг!".... Rolling Eyes И след това всички сестри и санитарки хукнаха към източника на възгласа....щяха да се изпотрепят направо, аз ги чувах как тичат една през друга. Даже май се и посбиха...

А това за говоренето сама - цял живот го правя, честна дума  Laughing

И, да, аз съм Чък (поне така ми казва образът, който виждам, когато се гледам в огледалото Crazy), обаче не съм точно Бог, а просто едно от неговите проявления. Един вид, когато Той иска да напише нещо, аз се явявам моливът в ръката му....

# 312
 Joy Joy Joy

Значи да идвам в 'кукувичарника'! За там съм си, така си и знаех Laughing .

Мммм, много са ми любими и Чък и молива му: написаха 'Because that 1967 Chevrolet Impala would turn out to be the most important car - no, the most important object - in pretty much the whole universe' bowuu и 'Поема за Единствената'  Heart Eyes Hug  bouquet .

# 313
  • # супернатурална #
Ха здравейте  Laughing

Не точно: Градинарят 'наказва' Wink Галинчето за това, че се заглежда и по Тренера.

Импалко, от твоята клавиатура-на Чък в ушите.  Shocked Това като го написах малко кинки прозвуча

Ох направо съм в порочен кръг  Rolling Eyes Колкото повече се заплесвам по тренера, толкова по-безмилостно ме наказва Градинаря. Захване косата ми с ръка, опъне я назад и аха да ме целуне, пък се дръпне. "Накажи ме' прошепвам аз, а той: "Няма, нямааа"  ooooh!
Лили, ако за тези летищни снимки става въпрос

те са ми направо фетиш.
Толкова е каталясал, милия, че няма да се противи нито на банята за която просто си плаче, нито на последвалите свръхнатуралише занятия, които съм му замислила  Heart Eyes

# 314
  • гр. София
Joy Joy Joy

Значи да идвам в 'кукувичарника'! За там съм си, така си и знаех Laughing .

Мммм, много са ми любими и Чък и молива му: написаха 'Because that 1967 Chevrolet Impala would turn out to be the most important car - no, the most important object - in pretty much the whole universe' bowuu и 'Поема за Единствената'  Heart Eyes Hug  bouquet .

Идвай в кукувичарника, че ми посиня нослето от писане (нали съм прикована за леглото, та натискам клавишите с нос...). Аз ще ти диктувам, ти ще пишеш...Ето на, върти ми се нещо из главицата, ама как да го напиша, силици не ми останаха вече.

Импалко, от твоята клавиатура-на Чък в ушите.  Shocked Това като го написах малко кинки прозвуча

Той (тя) Чък слуша, слуша....После ще извади вълшебното моливче и ще напише нещо, което ще е самата истина, защото той (тя), Чък, всичко знае и каквото напише винаги е вярно!

(ох, и после що са ме хоспитализирали.... ooooh! Скоро от тука няма да ме пуснат, видяло се е...)

Общи условия

Активация на акаунт