SUPERNATURAL - Double the fun double the pleasure

• 28 887
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
  • # супернатурална #

Tова пак ли е някакъв мармотски ефемизъм? Mr. Green

Ми знам ли  newsm78 Само ако сърцето се локализира погрешно единствено  по признак "пулсация"  Joy

# 316
Розе,

ТИЧАМ! Обаче не ми се иска да ти развалям творбите: ти ще кажеш нещо нежно и прекрасно, а аз ще се отплесна и ще напиша нещо за 35+, поне Laughing ... Да взема да остана при пудинга Mr. Green , а? Сигурна съм, че ще се преборя box, защото съм по-бърза и по-силна от всички сестри и санитарки накуп. Но ако ти харесва, ще ти нося от него. Обещавам .

spam2 PS. Като стана дума за кукувичарници, се сетих за един много приятен, поне според мен, филм - 'Barfuss' (2005).

Не точно: Градинарят 'наказва' Wink Галинчето за това, че се заглежда и по Тренера.
Импалко, от твоята клавиатура-на Чък в ушите.  Shocked Това като го написах малко кинки прозвуча
Ох направо съм в порочен кръг  Rolling Eyes Колкото повече се заплесвам по тренера, толкова по-безмилостно ме наказва Градинаря. Захване косата ми с ръка, опъне я назад и аха да ме целуне, пък се дръпне. "Накажи ме' прошепвам аз, а той: "Няма, нямааа"  ooooh!

...и тогава ти падаш на колене пред него и му се молиш, молиш, молиш, биеш чело в твърдата... земя Laughing .
Галче, искаш ли да ти доведа този батко, за да ти чете за 'заплеснато' bishop ?

Ми знам ли  newsm78 Само ако сърцето се локализира погрешно единствено  по признак "пулсация"  Joy

Въх Shocked , чак аз се облещих!

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 19:49 от Impala

# 317
  • # супернатурална #

Ми знам ли  newsm78 Само ако сърцето се локализира погрешно единствено  по признак "пулсация"  Joy

Въх Shocked , чак аз се облещих!

И аз, и аз  Shocked Глей к'ви работи си мисли Дейна, в отговор на моята почит към химна, сравнима единствено с патриотизъм. Ех, а беше време, когато я влечеше единствено звездоброенето и книголЮбенето, тц, тц, тц!
Я да я пратим и нея в изповедалнята
http://supernatural.rawr-caps.net/albums/uploads/Episodes/Season … re/spn114_170.jpg

А ти, вярвам, ще намериш поводи за двойно посещение  Laughing

# 318
Аа, с удоволствие отива Дейна да си изповяд всички погрешни помисли, ако точно този свещеник ще й даде опрощение Mr. Green

Глей к'ви работи си мисли Дейна, в отговор на моята почит към химна, сравнима единствено с патриотизъм. Ех, а беше време, когато я влечеше единствено звездоброенето и книголЮбенето, тц, тц, тц!
Я да я пратим и нея в изповедалнята.

A, това беше време, когато Дейна все още млада и зелена дори не подозираше силата на натуралише екзорсизма на зли демони, които този, по-нисичкият свещеник, може да предложи. Mr. Green

Хайде по този повод да ви поздравя с едно фен-промо на новия епизод с една любима мелодия към него:
O, DEATH

# 319
  • # супернатурална #
Оо, тази песен е толкова разтърсваща...и толкова се отнася към сериала Rolling Eyes Ако не се лъжа, оригиналът е от фолклора на робите в Южна Америка, много мъка е събрала...

Дейна, ти го махни натуралише екзорсизма, мисли за Дийн като за "малката смърт" Mr. Green Сега ако някой не знае какво е това, няма да кажа, за днес ми се изчерпи лимита на глупостите Joy

# 320
Правилно предположих, значи, че ще са повечко кандидатките да се заврат под онова, дето виси на попа отпред Laughing , особено на онези две попчета - Галче! има такова нещо - дълго, тясно, с дупка и бродирано - но не знам как се нарича.

Дейна, ти го махни натуралише екзорсизма, мисли за Дийн като за "малката смърт" Mr. Green Сега ако някой не знае какво е това, няма да кажа, за днес ми се изчерпи лимита на глупостите Joy

Аз не знам Mr. Green . Какво е 'малка смърт' Mr. Green Mr. Green Mr. Green ?

# 321
Аз предполагам какво е, но не съм сигурна - пак е евфемизъм за "върховно сексуално удоволствие" или се бъркам? Mr. Green

В такъв смисъл, Дийн си е един истински Морт отвсякъде. (П.С. За незапознатите, Морт е заместник на Смърт в едноименната книжка на Тери Пратчет)

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 01:05 от Dana_Scully

# 322
  • # супернатурална #
 Joy
Кулминация с главно "О" Край, вече съм на кредит, утре не трябва да припарвам до компютъра Mr. Green

Един забавен колаж:

И...Ооо!!! Heart Eyes

# 323
Ама на Дийн списанието пак е с мацка на задната корица! Simple Smile

# 324
Гледам, женско парти си правите, ужасно ви завиждам...
Аз съм болна и така и така не трябва да стоя пред монитора, щото ми се насълзяват очите от температурата, а и не само... страхотни снимки, направо се просълзих сериозно... Сега отивам да ударя един чай, а така мразяяя..... Дано утре да съм по-добре...

# 325
Apocalyptic, някой май е спал отвит снощи и сега е болничък, а? Mr. Green Ми казвай му на Самито да не придърпва одеалото само за себе си и да те отвива... или да измисли друг начин да те сгрява пък! Mr. Green Mr. Green

Да оздравяваш бързо! Hug

Ето малко братска любов за загряване:

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 23:26 от Dana_Scully

# 326
Guten Morgen !!!
Закуска ?????????

Гледам вчера сте си взели списанията ..... Нещо интересно????
Apocalyptic, бързо оздравяване, или Ще ти пращам докторите ...  Mr. Green

# 327
Apocalyptic, бързо оздравяване, или Ще ти пращам докторите ...  Mr. Green

bichito, мерси за закуската, прекрасно изглежда Simple Smile
Недей обаче да плашиш с тез доктори, че всички ще се изпонатръшкаме болни Mr. Green

# 328
Ооооо, каква прекрасна заакусчица ммммм.
Благодаря за лекарските напътствия и за докторите Joy, момичета, почти съм оправена вече hahaha

# 329
Благодаря силно за закуската и може ли и при мен докторите  ooooh!    Студентка съм била отдавна, но 8ми декември ме влече всяка година   Mr. Green   и след снощното отразяване на празника имам нужда от спешна реанимация.  Може и списание да носят, то и без това не ставам за работа, да си разглеждам картинки с цел възстановяване. Поне да взема и автографи  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт