Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 5

• 54 404
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Апарата за кръвно става ли за по-слаба ръка? Има ли гаранция? И друго - самонапомпва ли се или по друг начин мери?  Embarassed
Самонапомпва се, да. Единствената дейност, която трябва да изпълниш е да седнеш, да го сложиш на ръката си, да натиснеш копчето и да чакаш резултата  Simple Smile Става и за слаба ръка, измерих кръвното на когото се сетих, включително и на детето  Mr. Green
С батерии работи, но мисля че може допълнително да се купи и адаптор.

# 676
ronicat, аз съм от поръчалите термометъра. Ползвам го често напоследък, че се изредихме всички вкъщи да се разболеем. В упътването пише да се мери всеки път в едно и също ухо, тъй като е възможно в двете да показва различна температура. Също така да се премери и да се установи, когато сте здрави каква ви е нормалната телесна температура, тъй като при различните хора варира и е възможно и да е по-висока, за да можете да прецените дали всъщност има покачване, когато сте болни. Иначе и на мен ми мери различно в зависимост от това колко навътре сложа накрайника - да не казвам, че ми дава цяла единица разлика понякога...
Относно връщането - моя приятелка връща една сокоизстисквачка, която й се повреди. Писа им мейл, защото не пазеше фактура или друг документ и й бяха отговорили да я прати и ще й пратят нова сокоизстисквачка, а разходите за транспорт ще върнат въз основа на платежен документ за това. Тя им беше сканирала бележката, с която е платила за пътните и отново я прати в мейл. Върнаха й цялата сума  Peace
Аз да похваля лампите-свещи  Simple Smile Много съм доволна, палим си ги всяка вечер да им се радваме  Mr. Green

# 677
  • София
Ох, много ми е объркано, хем си мисля че 6-ца са според дадената дължина, но хем сме 24 което си е 7 номер. Нека някой друг се включи с размер на UMI. Ако няма някой поръчвал 7 обувки, то дали е точна номерацията им на тези обувки. Благодаря ти Queen за бързия отговор.

Точно това ме интересуваше Вайда. Дали да си играя да връщам стоката и я ми върнат пари за доставката, я не, или да си я пусна за продажба в някой бг сайт.
Аз имам няколко модела обувки и сандалки  на UMI и според мен си отговарят.
Javari.co.uk
настина доставят безплатно до тук,но детски обувки не само мъжки и дамски.

# 678
  • Luxemburg
ronicat, аз съм от поръчалите термометъра. Ползвам го често напоследък, че се изредихме всички вкъщи да се разболеем. В упътването пише да се мери всеки път в едно и също ухо, тъй като е възможно в двете да показва различна температура. Също така да се премери и да се установи, когато сте здрави каква ви е нормалната телесна температура. Иначе и на мен ми мери различно в зависимост от това колко навътре сложа накрайника - да не казвам, че ми дава цяла единица разлика понякога...

Благодаря ти Лъки, значи не е при нас проблема. Прочетох ги тези инструкции, но ние не сме били здрави от как го имаме. Аз също меря само в едното ухо, но се чудих защо дава такива големи разлика в зависимост как поставям уреда в ухото. Явно си е така. До сега се инатих и не исках да купувам такъв термометър, но съпругът ми настоя, че ще е по-лесно за детето. До сега ползвах електронен термометър ректално, но е неудобно всеки път да го събличам, но поне знаех че е точна температурата (колкото и пъти да я меря едно след друго все една даваше). Сега като ги сравня двата има разлика от 0.5 (след корегирана) а не би следвало да е така. И изпадам в паника - коя е вярна, да давам ли лекарство или не и т.н. Надявам се да ме разбирате. Послушах педито да пусна детето на ясла въпреки температура 37.1 (измерена с брауна) и след 5 дена ни се върна тъпкано - вече 4ти ден с температура 39С. Сега няма да се разминем с антибиотика май... А за брауна изчетох почти всички ревюта и там казваха, че ако има проблем с термометъра го изпращали направо в Швейцария и оттам им изпращали нов. А ако желаят да го върнат срещу сумата то го пращат на амазон.

Последна редакция: вт, 18 яну 2011, 12:41 от ronicat

# 679
Здравейте, набързо да попитам, че тук намерих каквото ми трябва - обувки за детето

-с Виза електрон ан англ.адрес става ли
-13,5 детско около 31-ви номер ли е
-как подреждате класацията, като качество,  Фродо, Рикоста, Уми   newsm78 аз така смятам, но вашето мнение е важно, защото нито една от марките не съм взимала

# 680
Ronicat, аз взех на малката ето тези сандалки за лятото: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002NKMK8U/ref=oss_product   UK 7=14.6см=24 номер
И  да кажа, че javari не доставят детски обувки до бг  Peace,трябва до англ.адрес и после с посредник
и аз искам да ви питам за мнението за няколко марки обувки-
http://www.amazon.co.uk/Ricosta-Toddler-Raspberry-Waterproof-222 … lid=29I1TILT54WIC

http://www.amazon.co.uk/Norvic-Toddler-Gemstone-Mulberry-9575/dp … id=29I1TILT54WIC?

благодаря на отговорилите

и честит имен ден на всички именници!   bouquet

# 681
  • София
dkavr Дъщеря ми има и от двете марки обувки,а и на приятелски деца съм поръчвала според мен са равностойни като качество,така,че който и да избереш няма да сбъркаш  Peace

# 682
Още един глас за Норвик. Подобен модел ,но пък подметката ни е друга - от тези заоблените малко нагоре - като на маратонки. Страхотни са - удобни, красиви и от естествена кожа - какво повече мога да искам за детето  Peace

# 683
Мога да сравнявам между UMI и GEOX. Колкото и еретично да звучи, на мен ми се струват равностойни - красиви, естествена кожа, удобни, ортопедична подметка... Е, на Geox има пори на подметката и намаля влажността и не знам си какво още, но за отворена обувка или сандалка смятам, че е няма нужда чак до там  Joy

# 684
  • Luxemburg
Ronicat, аз взех на малката ето тези сандалки за лятото: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002NKMK8U/ref=oss_product   UK 7=14.6см=24 номер
И  да кажа, че javari не доставят детски обувки до бг  Peace,трябва до англ.адрес и после с посредник

Много благодаря за отговорите момичета. Аз като видях на какви цени са пуснали UMI пролетно-летните си колекции и си набелязах няколко чифта. Единия е подобие на този който ти си посочила dkavr, а тези сантиметри на стелката от къде ги мериш, че виждам че има нещо като борд(ограничение) на стелката и там мисля че трябва да стъпи крачето а големия пръст може да стъпи на самия борд (поне така си го представям). И отпред могат ли да се стегнат повече така че да не излиза крака напред. Ние сме още малки (2г.) и предното лято купих модел с парченце пред пръстите (http://ecx.images-amazon.com/images/I/41uHgrIQuNL._AA300_.jpg) и сега се чудя дали при този модел няма да излиза напред крака и да се спъва.  Много ми харесва този модел http://ecx.images-amazon.com/images/I/41OCI6mqMRL._AA300_.jpg но детето е с висок свод и има опастност след пръстите да не иска да влезе ако е по тясна и ниско ушита обувката. Много жалко че ги няма в Сф за да се пробват, но при тези цени си струва да се рискува.Писна ми да оставям по 50-60лв. за един чифт който се носи по 3 месеца.

# 685
ronicat, определено много лесно се мери така температурата. Признавам си, че предпочитам да меря 5 пъти за по 1 сек. и да "насосвам" колко точно му е температурата, вместо да се вманиачавам за 0.5 градуса и да тормозя детето. Малко е извън темата, но аз не давам нищо на малчо при температура до 38 по препоръка на педиатъра. А и в момента има поне в Пловдив безобразно много болни, вкл. и ние, също стигнахме до Т 39 градуса, а уж не сме имали контакти с болни. Така че по-добре не се ядосвай и не вини термометъра или педиатъра, просто е болно време с тези ненормални температурни разлики всеки ден  Hug

# 686
ronicat,
и аз за първи път поръчвам такива сандалки и моята хубавица преди 2 седмици навърши 2г Simple Smile миналата година бяхме и ние като вашите. Надявам се сега да са й удоби тези. Стелката я меря от петата  от края до ограничението. Тези червените които си показала пролетните съшо мн ми харесаха може ли да пратиш линк? Може и на лични да не ставам досадна в темата Peace

# 687
  • Варна
Здравейте да ви питам нещо.Пазаря вече 2г.от Амазон и винаги държа артикули в кошницата запазени за по късно ,но от вчера тя е празна,както и историята на поръчките ми,а от друга страна пази даните ми т.е не всичко го няма.На вас случвало ли ви си е нещо подобно?

# 688
  • Luxemburg
Eто линка dkavr http://www.amazon.co.uk/Ricosta-Toddler-Chablis-Burgundy-22234-3 … DGUCU2,B003OUX0BY Първия път не го пуснах че е много дълъг.

Аз пуснах една поръчка с 2 апарата за кръвно (мерси Em4o) и няколко чифта обувки, но обувките не искат да ги пратят и ще трябва с адреса на посредника, жалко. Някой знае ли защо не може обувките да са до адрес извън UK (много е късно и не ми се търси да чета Sad )?

# 689
И аз чакам едни обувки от 23.12 - датата беше 13.01 и още нищо няма пристигнало тук. Имах и друг пакет той дойде .
Как разбра че не доставят обувки ?
За моите в ордера пише че са изпратени на 27.12.

Общи условия

Активация на акаунт