Магазин Темпо-поредният хранителен магазин или...?

• 22 143
  • 80
  •   1
Отговори
# 15
ще има безплатен детски кът ,не само днес

# 16
ще има безплатен детски кът ,не само днес
Това съобщение много привлече вниманието ми
Ще съм благодарна, ако някой даде повече информация при възможност  Peace

# 17
http://kokonut.snimka.bg/other/tempo-broshura.553334.21613575.big
ето тук е инфото, което са дали в брошурата

# 18
Ох, днес минах от там, страшна лудница, опашка се вие по булеварда, 2 рейса с хора слизаха  на паркинга, много полиция, сцена нали ще пее Преслава. Но, мисля магазина не беше отворен, защото персонала беше събран в задната част.

# 19
  • София
Утре ще го посетя....Кокосова, виж къде ще си уреждаме срещи  hahaha

# 20
Дони, мани мани  Laughing Аман от зарибявки  Mr. Green Ще споделяш впечатления после

# 21
Сега се връщам от там. Хора има, но магазина е голям и не беше проблем спокойното пазаруване.  тип Метро ми изглежда - има всичко.
Имаше детски празник-подивях от шума и песничката им "Темпо, темпо.... Мирише още на боя-много гадно. Ути готвеше нещо. Купих си разни дреболии, на касата дават на децата шоколадов календар и някакво тефтерче

# 22
# 23
едни познати ходиха - телевизорите са свършили за 10 минути - тези от по 100 лева ,
накупили са доста неща -  Джони Уокър за 20 лв. литъра , кашкавали , салами , и какво ли не...магазинът е доста голям и не се усеща народът ...

# 24
  • Варна
А само в София ли е ?

# 25
  • София
Засега да,но и по принцип ще откриват магазини само в градове с над 100000 души.

# 26
Къде се намира магазина?

# 27
Къде се намира магазина?
Близо е до кръговото надлез Надежда. До него има Технополис и мебели Явор. Отсреща е ТЕЦ София. Точен адрес не знам, на брошурата го има предполагам.
Да, видях ул.202

# 28
Къде се намира магазина?
Близо е до кръговото надлез Надежда. До него има Технополис и мебели Явор. Отсреща е ТЕЦ София. Точен адрес не знам, на брошурата го има предполагам.
Да, видях ул.202
Благодаря   bouquet

# 29
тук пише за детския кът , има и снимка :

http://www.tempo.bg/bg/services/read/bezplaten_detski_kyt/

Общи условия

Активация на акаунт