Магазин Темпо-поредният хранителен магазин или...?

• 22 156
  • 80
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Да попитам - хапвали ли сте от заведението за бързо хранене в Темпо и какви са ви отзивите?
Ние в неделя хапнахме семейно там и после цяла вечер и 4-мата бяхме дежурни във WC-то. Sick И не е вирусно, защото ни хвана едновременно и после за ден мина. Иначе беше много вкусно приготвено всичко, но определено беше от храната и мисля да им драсна едно писмо, но да пиша на Темпо  newsm78, то някоя друга фирма ще да го държи. Както клубчето е на Приказка без край.

# 61
  • София
А кога ще има нов каталог?

# 62
Следваща брошура би трябвало да има от утре незнам публикуват ли ги някаде по-рано в интернет като Метро и Лидъл ?

# 63
Да попитам - хапвали ли сте от заведението за бързо хранене в Темпо и какви са ви отзивите?
Ние в неделя хапнахме семейно там и после цяла вечер и 4-мата бяхме дежурни във WC-то. Sick И не е вирусно, защото ни хвана едновременно и после за ден мина. Иначе беше много вкусно приготвено всичко, но определено беше от храната и мисля да им драсна едно писмо, но да пиша на Темпо  newsm78, то някоя друга фирма ще да го държи. Както клубчето е на Приказка без край.

За заведението не знам,но две пушени скумрии,уж в срок на годност се оказаха развалени и почерпих уличните котки.Те май нямаха забележки Simple Smile

# 64
  • София
А кога ще има нов каталог?
http://www.proomo.info/search/label/%D0%A2%D0%95%D0%9C%D0%9F%D0%9E?max-results=2

Сега я разгледах - само нехранителните стоки са в нея.

PS Вече я има и в сайта им http://www.tempo.bg/bg/promotions/index/hranitelni/#next-page

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 18:26 от InaD

# 65
Здравейте! И аз да кажа своето мнение. Бяхме на Лидъл първо - беше ужасно! После решихме да минем към ТЕМПО. Аз съм очарована от магазина - просторно, чисто, има промоции, има карта на магазина на количката, има всичко - храна, дрехи, домашни потреби, пресни зеленчуци и плодове. Доволна съм от плодовете и зеленчуците, рибата. Имаше изкуствени елхи, примерно 120см, пухкава елха беше 30лв някъде. Ама мн пухкава с шишарки, като истинска!И сокове евтини имаше по 0,88 лв - хубави са! И кенчета с кола по 0,80 лв, газирани напитки по 29 стотинки, те са на "Мистър Пикс", марката на Пикадили.
 Мислех да ходим с мъжа през нощта след 21ч де..ама като прочетох мненията ви..май няма да ходим. От паркинга съм доволна, имаше място, колоната минахме за 5-7 мин.
Касиерката ни беше много мила, любезна, даваше обикновени торбички като ни бяха нужни за замразениете неща, търпеливо ни изчака да си приберем нещата и тогава да платим. Нямаше физиономии и коментари.
Случайно някой да е забелязал кога няма много хора? Кои дни..часове? Благодаря!

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 14:59 от mese4ka

# 66
Изобщо не съм доволна от магазин ТЕМПО. Ужасно обслужване, мудно, заспало...Половин час обясняваш кое точно нещо искаш от щанда с колбаси, чакахме 20 минути да ни нарежат една луканка. На касата не работеше добре терминала, касиерката най-нагло ме обвини, че аз съм си вкарвала грешен ПИН.

Цените ми се виждат доста високи, ако трябва да сравнявам с МЕТРО например. Бяхме 2 пъти--в деня на откриването и след това в 22.30 часа. Няма да ходим повече.

# 67
Ужасен магазин , ужасно обслужване , лъжат  с  цените-като отидеш на касата и цените са двойни

# 68
  • София
Здравейте! И аз да кажа своето мнение. Бяхме на Лидъл първо - беше ужасно! После решихме да минем към ТЕМПО. Аз съм очарована от магазина....
Случайно някой да е забелязал кога няма много хора? Кои дни..часове? Благодаря!
 Ами аз често ходя през седмицата към 09,30 - 10,00 ч. - клубчето и магазина са празни, малчо първия път като влезе и пита "май е затворено, няма никой"  Laughing  В клубчето е много хубаво, мили и готини момичета, най- важното на Васи му харесва много. Пазарувам, после пия кафенце, така и аз и детето сме доволни. Затова както вече казах - това е нашият магазин  Peace

# 69
  • София
Снощи ,бяхме в магазина след 21ч , спокойно , добре заредени щандове и цени на хранителни продукти като в МЕТРО,но за една бройка - не сме разгледали всички храни но тези които купихме като , ориз, масло , бисквитки , чорапи, фанта  и др . дребни неща си бяха с добра цена. Най - хубавото бе ,че има 20% отстъпка на всички детски играчки до 19.12 и купихме на малката последният Коледен подарък от списъка на - Aquadoodle  за пътуване за 23лв , същият в Хиполент е  към 30лв . Платихме всичко след 22ч и си имахме отстъпки.

# 70
За отстъпките правилито до 21ч. важи само за дневните промоции. Примерно ако на 19.12 отидеш след 21 часа промоцията за играчките вече няма да е в сила

# 71
  • София
Проблем с терминала имаше и миналата неделя. Мъжа ми не можа да изтегли пари и от банкоматите, които са вътре в магазина. Като се прибрахме без проблем се оперираше с картата на банкомата в квартала.

# 72
Проблем с терминала имаше и миналата неделя. Мъжа ми не можа да изтегли пари и от банкоматите, които са вътре в магазина. Като се прибрахме без проблем се оперираше с картата на банкомата в квартала.
МОже да са свършили парите в банкомата...хаха...защото всички хар4ат в Темпо Simple Smile

# 73
  • София
ами, не, провери и на 2та банкомата и на касата картата не се приемаше.

# 74
  • София
 Макар вечер няколко пъти да казвам, че това е моят магазин, не мога да си замълча - НЕ КУПУВАЙТЕ от заведението за бързо хранене картофени кюфтета и чушки бюрек, по- гадно нещо не съм яла  newsm11.Взехме си и кебапчета и картофки, те бяха хубави.
Весели празнични дни и нощи  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт