Само аз ли се почувствах обидена или...?

• 15 609
  • 341
  •   1
Отговори
# 195

Според мен обществото ни не е достатъчно широко скроено, за да приеме ин витрото, не като бебе в стъкло, а като решение на проблем.
Замислих се, щом ин витрото поражда такива дискусии, какво ли би станало, ако се засегне друг напредък в медицината - трансплантациите. Ако човек е имал шанс да живее след, като са му трансплантирали сърце например обществото, какъв етикет ще му лепне?
Продължаваш да търсиш по вола теле и си убедена ,че си го намерила .
Не мисля ,че обществото има проблем ,а ти.

# 196
  • София
Не мисля ,че обществото има проблем

о, има, има...

# 197

Според мен обществото ни не е достатъчно широко скроено, за да приеме ин витрото, не като бебе в стъкло, а като решение на проблем.
Замислих се, щом ин витрото поражда такива дискусии, какво ли би станало, ако се засегне друг напредък в медицината - трансплантациите. Ако човек е имал шанс да живее след, като са му трансплантирали сърце например обществото, какъв етикет ще му лепне?
Продължаваш да търсиш по вола теле и си убедена ,че си го намерила .
Не мисля ,че обществото има проблем ,а ти.

Като не ти изнася не чети темата и не пиши.

# 198
jam , детето ти в епрувтка ли е заченато? И знае ли?

Това най го обичам. Нали искаше различни мнения. Май повечето са различни от твоето.

# 199
  • София

царица си на неадекватните включвания. не, не е заченато в епруветка. и?

# 200
Мноого грубо, аз бих се извинила, ако се изцепя така!

Това най го обичам. Нали искаше различни мнения. Май повечето са различни от твоето.
Да, темата много ми харесваше, както и мненията. Докато някой дървен философ не се изцепи, че аз съм имала проблеми, а не обществото. Не знам, защо винаги се намира някой заядлив тип в темите. Аааа, да забравих, защото форумът е женски.

# 201

царица си на неадекватните включвания. не, не е заченато в епруветка. и?

Нищо. Аз например бих му казала.

# 202
  • Пловдив
Ами не се сърди, но това с обиждането от някакъв сериал наистина е проблем от твоята глава, а не на обществото. Sad Какъв по-конкретно е проблемът на обществото ? Пусни в мъжки форум тема, че си обидена от реплика във филм, тогава ще избереш женския форум. Я по-споко бе, жена, не ги преживявай толкова тези сериали  newsm10

# 203
  • София
    Аз пък четох,четох и не разбрах  Embarassed, защо някой трябва да се обижда? Само защото засягат наболели проблеми ли? Така поне много повече хора ще разберат за тях. Не всички разполагат с компютри и безкрайна информация!

# 204
Мноого грубо, аз бих се извинила, ако се изцепя така!

Да, темата много ми харесваше, както и мненията. Докато някой дървен философ не се изцепи, че аз съм имала проблеми, а не обществото. Не знам, защо винаги се намира някой заядлив тип в темите. Аааа, да забравих, защото форумът е женски.

Ами тоя тип съм аз и да определено имаш проблем щом смяташ ,че обществото задължително заклеймява децата ин витро  и дори и след една камара мнения ,че не е така та дори и от майки заченали ин витро ти пак си продължаваш в същия дух .
Явно държиш ,че обществото ще е против твоето дете заченато ин витро и колкото и да ти повтарят ,че не е така продължаваш да си обидена .

# 205
Авторката, защо постоянно вменяваш своите комплекси, проблеми и скрупули на обществото?
Не вини другите за личните си драми.
Преодолей вътрешните си бариери пред ин витрото и ще спреш да се занимаваш с това, какво си мислят за теб останалите.

# 206
Имам въпрос-кой трезво мислещ човек ще се притесни,че е заченат ин витро?

# 207
Имам въпрос-кой трезво мислещ човек ще се притесни,че е заченат ин витро?

Този, на когото не е казано. И го чува от съседката.

# 208
И какво точно ще го притесни?

# 209
И какво точно ще го притесни?

Може би, че не са му казали? Щом има тайна, тя обикновено е срамна. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт