Само аз ли се почувствах обидена или...?

• 15 619
  • 341
  •   1
Отговори
# 150
Аха. Ми да поговорим тогава за сурогатните майки.

# 151
    Авторката се чудеше дали трябва да сподели с детето си, че заченато ин витро. Казах си мнението, уважих твоето и на друг потребител. Ако съм те подвела неволно, извинявай. Сарказмът е излишен.

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 22:30 от Хърмаяни

# 152
Извинявай. Авторката явно не е дорасла, затова се обижда. Не случайно споменах курсове.

# 153
  • Там,където се събуждам щастлива.
Съвсем естествено е някой, който изминава (ще изминава) този път да се засегне от всяка една подобна дума, независимо във филм, на пейката, в семейството или от колега.

Потресена съм, че въобще може да има подобна дискусия: да кажа ли, да не кажа ли, кой ще каже, разлики и т.н. ooooh!

По стечение на обстоятелствата в сърцето ми и в ежеднвеието ми е най-сладкото дете, което познавам, което е заченато от 3 опита. Животът на всички ни, които сме дълбоко свързани с това семейство, нямаше да е толкова пълен, ако го нямаше малкото човече. Истински дар Божи! Само мога да се радвам за него, родителите му и хората около тях,че въобще не се вълнуват как е било създадено ( дори и ако беше от донор, пак щеше да е същото).  

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 22:09 от Kalinka

# 154
Мисля,че идеята беше за общата култура на една част от
обществото,чиито представители са Сиана,Алекс,Дани
Самата Алекс също е зачената не по класическия начин.Материалът е важен,както каза премиерът!/и резултата/
На всички,решили да се борят за свое дете - успех!

# 155

Peace
     Аз също не виждам повод за обида от реплика от филм, явно тенденциозно поднесена, с цел да уязви. Думите бяха нещо от сорта: "Бебе в стъкло, направено без любов". 
     Познавам доста семейства, които се подложиха/подлагат на тези процедури. Любовта им, желанието им да създадат дете, са огромни. Радостта след раждането също. Същото усещам и у дамите, пишещи тук. Пълна противоположност на мнението на Сияна.

# 156
Боже, ама вие сериозно ли... ooooh! ...
Дискусията сериозно излиза извън контрол, а от последните разсъждения направо тръпки ме побиха...
В кой свят, в кой век живеете, бе хора....
И какво му е на инвитрото, че трябва ли да казвам, не трябва ли да казвам...
"Стъклени човечета", "изроди", създадени по мнооогоооо различен начин от нормалния...
лелеееее.....имам чувството, че съм попаднала в някаква извратена реалност....
Във век на технологии, при технически напреднала цивилизация, обсъждаме инвитрото всякаш
е акт на някаква противоестествена сила....
едва ли не зла магия и магьосниците трябва да ги изгорим на клада...
Айде, бе.... ooooh!

Ин-витрото Е акт на противоестествена сила  Peace Това са фактите. Питайте всеки един лекар, работещ в клиника по стерилитет.
Което не значи, че е нещо ненормално, нито пък че на децата им има нещо.

# 157
Ин-витрото Е акт на противоестествена сила  Peace Това са фактите.

Коя е тази противоестестествена сила?

# 158
Ин-витрото Е акт на противоестествена сила  Peace Това са фактите. Питайте всеки един лекар, работещ в клиника по стерилитет.
Което не значи, че е нещо ненормално, нито пък че на децата им има нещо.

В такъв случай акт на противоестествени сили са ваксините, животоспасяващите операции, антибиотиците, лекарствата и лекарската намеса изцяло  Shocked Откачалки!

# 159
Ин-витрото Е акт на противоестествена сила  Peace Това са фактите. Питайте всеки един лекар, работещ в клиника по стерилитет.

Ааааа, ей къде бил ключа за палатката! Ето кои били дяволските изчадия Twisted Evil месещи се в божиите дела  Naughty - лекарите бе Rolling Eyes.  Те освен, че създават живот, го и спасяват....което е и основния им ресор(приоритет, функция)...
Да им се не види и магьосниците зли Laughing. Бързо стъкмете клада на площада. Хайде сега запалете съчките.
Ааааа, кой ще драсне клечката, а Rolling Eyes...мераклии нещо... Whistling newsm78 !

# 160
Ама какво скачате? Асистирана репродукция. Да, не е станало естествено оплождането, а с помощ. И? Не е истина ли?

# 161
Ама какво скачате? Асистирана репродукция. Да, не е станало естествено оплождането, а с помощ. И? Не е истина ли?

А коя е противоестествената сила - не разбрах аз?

# 162
Няма противоестествена сила разбира се, но няма и естествена.
Но няма нищо общо с дяволи, баби Яги, клади, инквизиции...

# 163

Е, като е истина, значи, че е противоестествено ли?
Ами той и зъболекаря като ти вади зъб, който естествено няма сам да падне, (освен, ако не си с млечни зъби) тогава извършва акт на свръхестественост....

ПП И понеже ме изпревари....според теб ин витрото не е нормално, макар и непротивоестествено...

ПП От цялата дискусия, аз разбрах едно, че още има хора живеещи в средновековието ooooh! Whistling....Ама хора: "Все пак тя се върти!" Flutter

# 164
  • В.Търново
Няма място за обида.Това е един сериал,филм,има герои с различни типажи,мнения,нали трябва да има разнообразие в ролите,едни по-хубави,по-лоши,по-остроумни, или по-съркастични.Така е и в живота.Всеки има мнение по дадена тема или ситуация,не можеш да се сърдиш за такива неща. Wink Peace

Общи условия

Активация на акаунт