Гледам тук някои живеят в едно образцово общество, движат се в едни идеални среди, не ти е работа. Ми браво, браво, блазе ви. Обаче, то не е необходимо да си в среда от нисшите слоеве, за да си свидетел на хорските предразсъдаци и тъпотии. Достатъчно е само да си пуснеш телевизора. То не са благотворителни шоута, то не са журналостически напъни /Джам е дала източници
Моите наблюдения относно хора, твърдящи, че живеят в едва ли не перфектно общество и са заобиколено само от свръх сетивни и интелигентни индивиди, сочат, че на тези хора по-скоро им се иска да е така и са склонни да хиперболизират обкръжението си, затваряйки си очите и ушите за някои неща. Или просто хората от средата им са достатъчно хитри да не споделят на всеослушание истинското си мнение по даден въпрос от чист снобизъм
Проблемът не е, че някой ще се сблъска с хорските предразсъдъци. Проблемът е, че тези предразсъдъци оказват влияние върху живота му. А защо е така, всеки сам да си отговори.

Който не е минал през репродуктивни проблеми, няма как да знае какво й е. И мен ме жегва цялата история със Сияна, но може би по-скоро се натъжавам, отключват се мисли в главата ми, които иначе гледам да не допускам. Може би не е здравословно да го гледам тоя сериал, знам ли