Новите ни козметични похождения 13

• 59 652
  • 723
  •   1
Отговори
# 390
  • Belgium

Вдовичке, за друго червило става дума. В статията се говори за червилото, с което е Натали Портман докато танцува на премиерата. А това, което се търси е едно червило, което открадва от гримьорната на Уинона Райдър.

# 391
  • USA, Steak State
Да де, ама... предимно Мак се използва за филма.. Съмнява ме да е нещо от друга марка....

# 392
Искам да ви попитам какво точно слагате на косата си, когато ползвате маша ? Купих си една ретро и една от тези новите, като шиш. Косата ми става много красива, но пада много бързо Sad Затова, моля споделете вие какви препарати ползвате в този случаи.

# 393
# 394
  • Варна

дано само да не ми дойде мазен дневния крем  Thinking

# 395
  • USA, Steak State
happy_aneta Пробва ли да застопориш прическата с лак за коса, нетежък и нелепкав?

# 396
Guerlain Or Imperial Sublime Radiant Powder Heart Eyes

Guerlain Blush 4 Eclats Sculpting Blush

# 397
Чудих се каквъ крем за мазна кожа да си взема този път, та се спрях на този.
Vishy-то нещо са надули доста цените на Normaderm, както и прехвалените Bioderma постоянно излизат с някакви нови по-неудачни серии, поне за мен. Вече наистина ми става смешно в аптеките. Като ги попиташ за крем за мазна кожа, все за Bioderma се хващат.

# 398
Beaute,би ли дала отзиви за ружа на Герлен.Чудя се между него и един на Шанел.Можеш ли да го сравниш с други марки от този клас.

# 399
Beaute,би ли дала отзиви за ружа на Герлен.Чудя се между него и един на Шанел.Можеш ли да го сравниш с други марки от този клас.

Утре ще го сефтосвам и ще пиша.За сравнение,мога с Пупа,Диор и Шисейдо.На Шанел руж не съм имала,все още Simple Smile

# 400
# 401
  • USA, Steak State
Glitter glue

# 402
  • София

Тези изглеждат много добре!  Peace

# 403
  • София
Не намирам снимка на комплекта,който си взех на Korres,затова пускам тази .Серията е същата,само че вътре са включени дневен крем,нощен,околоочен,серум и измиващ гел.

# 404
Nicimici доволна ли си от козметиката на тази марка?

Общи условия

Активация на акаунт