Новите ни козметични похождения 13

• 59 647
  • 723
  •   1
Отговори
# 405
  • София, Лагера
Момичета, каква база за червило ползвате?
Можете ли да ми препоръчате нещо? Аз досега не съм ползвала.

# 406
  • София
Е само за червило още не съм почнала да ползвам база.  Joy Crazy  Stop

Забравих да се похваля: Heart Eyes

# 407
  • София
Nicimici доволна ли си от козметиката на тази марка?
Anbibian определено съм доволна от марката,каквото съм си взела досега ми е харесвало.Основно кремовете за лице.За съжаление в България са по-скъпи отколкото в Гърция,от където си взех първите продукти и се зарибих,но какво да се прави  #Cussing out
Ако си решила да пробваш вземи си първо тестери,но мисля че няма да съжаляваш,а и в момента има намаление  Flutter

# 408
Не намирам снимка на комплекта,който си взех на Korres,затова пускам тази .Серията е същата,само че вътре са включени дневен крем,нощен,околоочен,серум и измиващ гел.

Nicimici, с молба да споделиш отзиви за околоочния  bouquet

# 409

дано само да не ми дойде мазен дневния крем  Thinking

За каква възраст са кремчетата?

# 410
brawn то си пише на опаковката 30 +  Peace

# 411
  • София
Nicimici доволна ли си от козметиката на тази марка?
Anbibian определено съм доволна от марката,каквото съм си взела досега ми е харесвало.Основно кремовете за лице.За съжаление в България са по-скъпи отколкото в Гърция,от където си взех първите продукти и се зарибих,но какво да се прави  #Cussing out
Ако си решила да пробваш вземи си първо тестери,но мисля че няма да съжаляваш,а и в момента има намаление  Flutter
Aз също съм много доволна от марката,използвала съм предимно продуктите за тяло,лосионите са страхотни,гланцове за устни също съм си взимала,много са хубави.

# 412
# 413
4 лакчета в червена гама, но от този който е графитен не останах доволна

# 414
  • София
Цитат

Nicimici, с молба да споделиш отзиви за околоочния  bouquet

Kiora още ми е трудно да давам отзиви за околоочния тъй като го ползвам от три дни,но аз по принцип досега не бях ползвала околоочен,така че и на мен ми е интересно дали ще има ефект.Иначе съм на 30 год. и имам по скоро фини бръчици,но и мен около очите зоната ми е доста нежна и проблема ми е по скоро тъмните кръгове,които единствено ги скривам с коректор.А като цяло консистенцията на околоочния е между крем и гел и поема добре и кожата не лепне след това.Дано да има ефект и върху бръчиците  Whistling

# 415
# 416
  • София

номер 10

# 417
# 418
На приятелка любима купих това:

и пръстенче и обички,самата тя прави бижута и съм сигурна,че ще и допаднат:

# 419
Ружа на Sephora хубав ли е Simple Smile  Много ли е блестящ, аз търся нещо не много блестящо, по-скоро по- натурално в прасковен цвят. И последен - въпрос за колко го взе Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт