Отговори
# 465
ЧРД ,titka.banditka   bouquetБъди много,много щастлива и обичана!!!
Момичета,благодаря за съветите!Обадих се на педито и тя ми каза да слагам Тобрекс/или поне така го чух/.
m9m9-мисля,че бебчо си е много добре с тези мерки.

# 466
  • Варна
Титка Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава!

# 467
Ваче,  Hug
За болничните - моя е до 13.01.2011г., но или не е внесен в НОИ все още или има някакъв проблем с него. Thinking
Днес бяхме на лекар с Еви- гърдите са й чисти и гърлото е добре. Дано се оправи по-бързо! Моника е по-добре, слава Богу. Аз също ходих при моята лична лекарка да ми чуе гърдите, че така кашлях тая нощ, че бях убедена, че съм с пневмония. Rolling Eyes
Утре сме на ортопед с Евка при д-р Драганов. Ще пиша после.
В четвъртък пък ще отида на пръв гинекологичен преглед след раждането. Ще докладвам и за него.
Та мисля тая седмица да приключа с докторите.  Sunglasses
Снощи изкарахме супер! Моя мъж беше именник и имахме гости.
Лека вечер от мен!   bouquet

# 468
Титка, честит рожден ден! Много щастие ти пожелавам.   bouquet

Ние цял ден хайманосваме с Нико. Ей сега взех и Мила от училище.
Днес беше доста неприятно времето, много мъгла и студ.

Облаче, теб защо те притеснява зимата и студа? Нали трябва да се сблъска и с тях, да се кали.
По този повод да ви кажа, че майка ми включвала електрическа печка като ме къпела първите месеци.
Аз съм родена края на юли!?!?! Представете си какви температури са били, хаха.

# 469
Hello
ето ни и нас
Момичета помагайте !  Praynig имам цистит , а кърмя какво мога да пия ?
отново  newsm59 на Титка Бандитка много здраве и любов и много много усмивки от малкото и съкровище
Ивдраг  fingerscrossed дано скоро се приберат и всичко да е наред
Lady V Hug айде стига с тези болести и при теб, дано скоро всички сте добре  Praynig
Веси Барабеси аз мажа на Габи главичката с преварен зехтин . още докато е топличък с едно памуче го нанасям където има крусти.
Тини дано не е сериозна хремата и да отмине бързичко,аз вече слагам космонавт на Габи
Момичета бебоците ви имат ли още колики ? Аз имам чувството че от 2-3 дни се засилват  ooooh! докога продължават по принцип?

# 470
  Здравейте и от нас. Не се укротва това дете мойто и това си е. Имаме баба и сега спи върху нея, иначе няма шанс  Cry Веселба... Но поне като има помощ си е друго. Тук е минус 3 градуса и аз си я извеждам малката, дори и за малко, с космонафт и одеало си е и дъждобрана и слагам. Ако е 10 градуса и повече като в БГ ще спи и на двора даже, незнам защо им се чудите на тези високи температури изобщо  Simple Smile За яденето не я знам колко яде, че сме на кърмене, но е вечно гладна, по цял ден да има как само да дъфче е най-доволна...Пробвах да я дохранвам, ми тя пак си яде ръцете и грухти, явно сме със силен сукателен рефлекс  Crazy За оченцето тук ми казаха отвътре навън с преварена вода и памуче. Малката беше с много гурлички като се роди и антибиотик ни дадоха, но не и го слагах, мина и.
  Честит рожден ден на Титка   bouquet

И аз мисля, че не е чак толкова студено още - отсега ако не излизаме, как ще я караме, когато наистина застуди?
tsvelichkova, И моята в началото беше непрекъснато гладна. В болницата ме поучаваха, че трябвало да си направим режим на 3 часа, да не виси дълго на гърда и други подобни глупости, в резултат на което все ми беше гладничко горкото. После започнах да си я храня,когато тя поиска - разбирай мнооого начесто и детенцето само си направи режим и вече си смуче ръцете само когато огладнее. А напоследък започна да се заиграва и да се заглежда по разни неща, да гука, та не се сеща много за ядене Simple Smile

# 471
Tzvvvety за коликите знам че при всяко дете е индивидуално. При някой са само месец, при други продължават два или до третия месец, а съм чувала и имам позната на която бебчето й имало до четвърти месец колики, така че......индивидуално е.

Моя юнак дреме на дивана до мен, чакам го да се разбуди че да папка. Инъче и ние сме на поискване, напоследък, особенно вечер храня Чочко на 2 часа. Ами гладно детето бе Simple Smile Аз мисля че е рано да му равя режим на 3 часа, та той е едва на месец и половина, нека расте детето, пък и нали кърмата се усвоява на 2 часа  Peace ако беше на АМ вече е друго.

Титка ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ОЩЕ ВЕДНЪЖ   newsm67

А за крустите то хубаво ще го мажа със зехтин преди баня, но как да стане бе мами, то целия ще е мазен, как го правите вие ? То дрехи, пелени, одеало, всичко ще стане в масло..... ooooh!

# 472
И аз мажа със зехтин половин час преди къпане, не е чак толкова страшно мазното, а и се пере  Peace

# 473
Веси аз мажа със зехтин и после слагам шапчица,за да не омажем всичко.Днес бяхме на консултация и Стела е наддала 850 гр и 4 см., но общо взето сме много финни.Биха й двете ваксини и милата така плака ,че ми се късаше сърцето и сега още спи - умори се от рев.

# 474
  • В сърцето на моите съкровища...:)
С наближаването на Коледа вижте на какво се натъкнах... smile3532

а ето и сайта:
http://smeshkinadreshki.com/bg/product-view/272.html

# 475
Здравейте,

хайде и аз да се отчета след днешната консултация- Йоана и тя е наддала за 1 месец 850 гр. и е порастнала с 2,5 см и сега е 4, 820 гр и 57 см. Смятам че е съвсем нормално това. И на нея й биха 2 ваксини- пентаксим, а другата била срещу пневмонии. И тя си поплака, но не много, после веднага заспа в количката. Сега обаче откакто се е събудила в 16.00 постоянно плаче, почти не иска да суче, голям рев-много трудно успявам да я успокоя- дали има някаква връзка с ваксините- друг път не е плакала чак толкова неутешимо Cry Sad Дано след банята се поуспокои и заспи лесно, горкичката, такава тъжна физиономия има... Confused

# 476
MartakEly, и мойта красотичка плака жално целия ден след ваксината. Даже и по време на банята се разплака, а много обича да я къпем. После цяла вечер бях биберонка, но на следващия ден се успокои вече.

# 477
последните 2 теми ги изпуснах

http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=181374031875779 … d=100000095491526

да ви покажа Богдан, че не знам кога пак ще вляза в темата

ванеса е болна , филип е на работа и вкъщи е мноооого весело. вечер в 20 съм заспала с кокошките, че в 3 ме очаква кърмене. все още заспиваме в 19 и се будим в 3 не си измества режима и това е

# 478
Момичета бебоците ви имат ли още колики ? Аз имам чувството че от 2-3 дни се засилват  ooooh! докога продължават по принцип?

Да, същото е и при нас. Много му къркорят червата, и почва веднага да го боли и да плаче, но пък поне е само вечер, не постоянно. Rolling Eyes Иначе през деня почти няма колики.

# 479
здравейте мамита, ние днес като се метнахме по обед  в Морската, та 4ак сега се прибираме.Голям кеф на тва страхотно време да се моткаш.И дребен се сдоби с това онова , 4е мн послушен беше.

Забравих да кажа 4е ве4е сме 6300гр. Shocked Shocked Shocked

Влизам само и тук да 4еститя на Бандитката, да си ни жива и здрава мила, мн щастие и късмет

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 20:12 от tini_pini

Общи условия

Активация на акаунт