Отговори
# 450
Титка, честит рожден ден! Много щастие, късмет и любов!

Честита месечинка на сладките ни бебчета/днес са мноогоо Heart Eyes /.

Ние сме добре, но аз нещо съм много уморена и само ви чета.

Hug Hug Hug

# 451
  • София
Бърди , имах предвид по 1 литър на ден - толкова пише на кутията...

Ааа, на ден Simple Smile Аз реших, че на хапване  Laughing
Аз не знам по колко яде Мая, че е на кърма, ама имам тука една кутия Аптамил и гледам, че пише за 2 месеца 5 хранения по 120 - значи 600 мл на ден.

# 452
Titka, Честит рожден ден на патерици и от мен! Здраве и любов в семейството  bouquet
За спането - нашия спи учудващо леко, не можеш да гъкнеш и се събужда. По-дълбоко спи само нощем и около 10-11 сутринта за около половин час. Смазахме вратите, чехлите избрах да са от тези които не тракат по ламината. Като беше на около месец спеше много дълбоко (но това може да се дължи на дъъългата жълтеница, която изкара).
Мама ма, благородно ти завиждам за спа'то... Къде ти за нас спа? Mr. Green

# 453
Ивдраг, да оздравява бързо бебката!  Praynig

Аз се страхувам да извеждам Борис, когато е студено. Не знам, може би греша, но и с Мая бях така.. Цяла зима не я изведох. Тя е родена през септември.

Имам въпрос към майките, чиито бебчета са на АМ - по колко изяждат на ден? Борко изпива по 3 и половина мерителни лъжички + 105 грама вода 7 пъти. Нощем има пауза от 6 часа.
Кога трябва да се премине към по-голяма доза и 6 хранения на ден? Млякото е Нутрилон 1.

# 454
Честит рожден ден на Дитка бандитка!
Ние бяхме на консултация, качил е 750г за 1 месец и 5 дни. Вече сме 5150г на 59см. Каза, че е малко наддал.
Объркаха ми болничния, цяла сутрин с него се разправям. Вашия болничен включва ли дни от новата 2011г?

# 455
м9м9, да! На мен 72 дневния ми болничен е до 3 януари 2011 включително. Голямо смятане пада наистина. Добре че доки е печена, иначе аз с пилешкия си мозък...  Blush Какво са му объркали на твоя болничен? Датите?
Ааа, и какво му е малкото на 750 гр?! Аз ако малчо наддаде толкова не бих се притеснила и все пак, доки каза ли ви нещо повече за това?

# 456
m9m9, моят  болничен вклюва дни от януари, мисля че до 16-ти беше. дано да няма проблем и при мен, въпреки,че аз вече съм свикнала - поне 5 от болничните са ми връщали по време на бремеността . грешка на работодателя #2gunfire.
Аз вече слагам космонавт на Гого, когато ходим на разходки. Днес времето е меко и много дсъжалявам,че не го изведох, става за яке само. Бяхме на терасата на въздух, ама можеше и аз да походя.
Днес нашият невероятен доктор, благодарение, на когото Гогчето е факт, има рожден ден. Да е жив и здрав, много си го обичаме цялото семейство!

# 457
Беше ми го издал до 1.01 за 120 дни, като каза че ще издаде още един за 15дни, а е трябвало до 16.01.2011г. направо. Колкото до грамажа миналия месец за 20дни качи 900г, а сега за 36дни-750г. И аз очаквах повече. Ваксина ни би една, каза че била за 5 болести и нямало да вдигне температура.

# 458
моя болничен също си е до 27.01.011, без да има прекъсване, няма никакъв проблем да си преминава в другата година, не трябва да се накъсва.
m9m9, много добре си е наддало детето, супер са му общите мерки Hug Ние сме на консултация на 16.12.та да видим как се вдижим,но аз виждам че си е добре детето,нямам амбиции да качва по кило н месец - колкото...толкова,важно е да е наддала от предния път поне 500-600 ги да сме в нормите за възрастта, пък то може един месец да е повече, друг по-малко

# 459
  Здравейте и от нас. Не се укротва това дете мойто и това си е. Имаме баба и сега спи върху нея, иначе няма шанс  Cry Веселба... Но поне като има помощ си е друго. Тук е минус 3 градуса и аз си я извеждам малката, дори и за малко, с космонафт и одеало си е и дъждобрана и слагам. Ако е 10 градуса и повече като в БГ ще спи и на двора даже, незнам защо им се чудите на тези високи температури изобщо  Simple Smile За яденето не я знам колко яде, че сме на кърмене, но е вечно гладна, по цял ден да има как само да дъфче е най-доволна...Пробвах да я дохранвам, ми тя пак си яде ръцете и грухти, явно сме със силен сукателен рефлекс  Crazy За оченцето тук ми казаха отвътре навън с преварена вода и памуче. Малката беше с много гурлички като се роди и антибиотик ни дадоха, но не и го слагах, мина и.
  Честит рожден ден на Титка   bouquet

# 460
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Моят болничен също е до края на януяри и няма никакъв проблем.  Peace Сега ми остава само като дойде времето да си попълня декларациите и съм готова  Mr. Green То, голямо попълване голямо чудо, аман от папири  ooooh!

# 461
Мами, правите ли нещо тези крусти ? Моя син започна да му се бели главичката отзад на тила под косата и се чудя какво да го правя ??? Има и зачервяване отзад на тила и вратлето ? Като обрив е май а мъжът ми вика че не е ....ама аз......се притеснавам.

# 462
  • София
Момичета, вмъквам се само да кажа.. БЛАГОДАРЯ за пожеланията!!! Hug Hug Hug

# 463
  • Варна
Ваче  Hug ужасно се радвам за теб!   Hug  Hug  Hug

# 464
  • София
Веси,аз мажех известно време с едно гелче на  Avene имаше ефект но спрях да мажа Rolling Eyes

Облаче,моите бебки ядат по 4 и др по 4,5 мер. лъж.или 120/135 мл готово мляко 6 пъти на ден знам че на 1 месец  бебе трябва да изяжда 100 + 10 мл на 2 100+20 мл и т.н. но аз не се водя по този вариант Simple Smile гледам да се водя от тях! Hug

Ваче  Hug

Общи условия

Активация на акаунт