Отговори
# 540
 zarat,честит празник!Всичко най-,най-,най-....
Варненки ,много сте сладки!!!За мое голямо съжаление нямам шофьорска книжка и няма как да сляза от квартала да Пантеона SadНа всички желая приятна среща и после да разказвате HugНие разходката няма да я пропуснем-ще обикаляме наоколо Crossing Arms
Стелисима,ако сте в кайсиева градина по обяд и нямаш други планове ,пиши,за да се видим.
 Мама-хипопотама ,честито пораснало момче!
Момичета,Дани също започна последно време да ми цока по-кратко време,но спи добре ,пълни памперса и още не съм се закъхарила.Забелязах,че от лявата ми гърда ,секунди след като засучи започва яко пръскане и бебо се дави,та затова започнах по малко да изстисквам.
Мама МА,аз давах Еспумизан и  Дани ,като че ли се успокояваше.
Много усмивки и гукания днес!!!

# 541
zarat, честит имен ден!Много здраве и късмет!Честито и на всички останали Анита и на малкото ни бебе виетнамче! Ние днес сме на консултация, дано ваксините да ги понесем по-леко Praynig Praynig Praynig

# 542
Честит имен ден на всички Анита   bouquet!

Честито и на бебчетата с месечинки днес!

hailie,  Hug, за съжаление и докторите само пробват, дано наисина стане ясно скоро.

daila777, ние сме на смесено хранене. Кърмя и дохранвам, първо бяхме на хип био, после на хип ха, после на фризопеп и днес ще купя аптамил адц. Има пъпчици и по коремче, неутешим плач, разстройство, повръщане и затова мислят че е алергия към белтъка на кравето мляко  Confused. И аз ще купя същото кремче на адерма, дано помогне. Нали мога да й  мажа личицето с него, не е опасно ако го близне? Дадоха ми тестерче от него, но от 2 мазания все още не забелязвам ефект.

Отлагат ваксините на Ев за 2 месеца.

Варненки, супер сте Simple Smile!

# 543
Здравейте, милички. Като ви изпусне човек - нямате изчитане  Laughing

zarat - честит имен ден! Много обич, щастие и здраве   bouquet
Честито на всички пораснали бебчета, които днес навършват 2 или 1 месец    bouquet
Варненки, страхотни сте  Hug
Noel, да ти кажа моята рецепта, която случайно открих. Йони не беше акала 4 дни и леко се бях притеснила, защото видимо й бе некомфортно. Та хапването на 1 банан и полят с чаша сок от кайсия свършиха чудна работа  Laughing Незнам при вас дали ще проработи и дали твоите вкусови рецептори могат да поемат горните съставки една след друга... А колкото до лигите - малката ги пуска непрекъснато и все се опитва да дъвче, в повечето случаи собствената си ръка, защото отказва биба.
Orchidsooooh!, изтормози се малката Еви. Дано аптамила й допадне и не я дразни, че и ти да си отдъхнеш най-после  Hug

Ние днес сме на имунизации и преглед. Да видим колко е пораснала малката Смехоранка... Времето е чудно и даже ми е трудно да повярвам, че от утре ще вървим по сняг  Thinking
Приятна среща на варненки и усмихнато настроение на всички!

# 544
Приятун дун ня всички!
Приятун дун и от няс!  Laughing

Момичета, аз май ще почвам антибиотика. Няма такова кашляне, казвам ви. Направо откачам. Sad Кашлям често и мъчително с ужасна болка в гърдите. Направо ми се раздират. Изписаха ми Ампицилин. Доки каза, че мога да кърмя с него. Четох и отзиви, че няма проблем да се кърми с този АБ, тъй като в кърмата се отделят съвсем малки количества. Сега само педиатърката да разреши и го почвам.

Ние тая нощ не спахме добре. На Евка не й минават сополите и това е. Цяла нощ хърка и се мъчи. Дърпах й ги с помпичка, а тя пищи та се къса. Хем и се и спеше...

mama - Smehorana, пробвах го това твоето. И други плодове ям, но няма ефект. Нищо няма ефект и засега още не е акала. От миналия четв. или петък май беше.  newsm78

ВАРНЕНКИ, големи сладурки сте! Браво за организацията.

flufffy, мерси, душа!

# 545
Ноел,натъпчи се с круши,не вярвам да не помогне!!!
Моята ака през хранене,хапна ли круша и е рядко веднага!!!

# 546
Честит имен ден, Зарат! Честито и на всички други Анни!     bouquet

Ноел, Орхид, измъчиха се тези сладки Евички, скоро да им минат неразположенията, че не си представям колко ви е мъчно да ги гледате така.  Hug
И да ви кажа  Wink, моят Иванчо от една седмица не спира да гука "Еве, Еве, Еве"- само това си повтаря.  Laughing  С мъжа ми се шегуваме, че името на снахата от сега е уточнено. Добре, че не може да каже буквичката "б" наместо "в", че има да се червя пред хората.  Blush  Laughing

Иначе против запека и при нас крушите действат безотказно- и при мен и при малкия. Откакто съм родила ме мъчи един гаден запек, но с чаша топла вода с мед сутрин на гладно и после 3-4 круши, малкия поне си ака редовно.

Хубави новини днес на всички бебоци, които ще ги боцкат, мерят, теглят и т.н.
Ние се стягаме пак за вилата- поне до понеделник. Както го дават студ и сняг, а там сме почти в гората, отсега се настройвам на романтика. А има и камина....  smile3520

А, сетих се в тази връзка да ви питам- по колко вино пиете сега? Аз пийвам по 1 чаша на вечеря, бебо после спи 3-4 часа.  Thinking А такива работи като бейлис, ликьор?

# 547
Честит имен ден ,zarat!!!

И моя бонбон от вчера ни гука и аука!!!

# 548
  • София
Зеленоочке!
Настане вечер, децата заспят, тишина обсипе свода домашен..
И аз и Бейлис, моят нов най-добър приятел, се опознаваме в кухнята почти всяка вечер с една малка чашка Mr. Green

# 549
  • Германия
Зеленоочке!
Настане вечер, децата заспят, тишина обсипе свода домашен..
И аз и Бейлис, моят нов най-добър приятел, се опознаваме в кухнята почти всяка вечер с една малка чашка Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy

# 550
Честит имен ден на всички Анита!  bouquet
Ние сме доста нещастни след ваксинацията, малко поплака при боцкането, но сега е доста вяла  и спинка, като се събуди реве, което не е типично за моята весела бебка.Нищо и това ще мине надявам се да нямаме допълнителни есктри  Grinning
Иначе съм доволна, за един месец сме наддали 1150 гр. и сме пораснали с 4 см. и вече сме 4500 гр. и 55 см.финички сме, но така ще си вървим явно, важно е да сме здравички.
За винцето аз пия за сега по половин чашка.

# 551
Честит имен ден на ЗАРАТ  party006  party006  party006
и на всички Анита!!
Много многог здраве и безброй щасливи мигове...  bouquet  bouquet

daila777, ние сме на смесено хранене. Кърмя и дохранвам, първо бяхме на хип био, после на хип ха, после на фризопеп и днес ще купя аптамил адц. Има пъпчици и по коремче, неутешим плач, разстройство, повръщане и затова мислят че е алергия към белтъка на кравето мляко  Confused. И аз ще купя същото кремче на адерма, дано помогне. Нали мога да й  мажа личицето с него, не е опасно ако го близне? Дадоха ми тестерче от него, но от 2 мазания все още не забелязвам ефект.

Вие доста храни сте сменили,и ние се кърмим и дохранваме ,но досега само НАН и сега Фризо ХА съм давала.. Аз също и къпя с шампоана на Адерма и съм много доволна ..Друго не използвам Peace
Ох милото неутешимият плач е от сърбежа , поне при нас беше така Confused
от две мазания няма как да стане но ще видиш като започнеш да мажеш за няколко дни как изчезват и изсветляват пъпките , нашите се зачервяваха като я сърбеше....Дано скоро се оправи твоята кукличка fingerscrossed

# 552
  • София
Привет и от нас!
Честит имен ден на всички Ани-та  Hug
И Честити месечинки на месечинковците )))))))))
Май ще гушкам бебелана, за да си поспя с нея, че нещо вечерно време след 21-22ч. започва яко да плачка, даже направо си пищи понякога... и така откарваме до към 1-2-3 ч. и после заспива... отдавам го на колики, защото се гърчи като плачка... и като се поутеши я гушвам при мен, кърмим се легнали и така заспива... в общи линии от 21ч до като заспи в 2 ч все си виси на гърда... малка пиявичка...
Хубавото е, че от няколко дни все повече и повече се смее... даже и с глас... то не е точно "с глас", но издава сладки звуци като се смее... снощи към 1 и нещо татко й говори, че трябва да заспива, а тя се смее и се захласва чак ))))))
На понеже съм с разклатени нервички - при всяка усмивка на мен ми се плаче от щастие )))) то при мен няма угодия - и в радост и в мъка - все рева!!!!

# 553
  • Sofia
Здравейте и от мен!

Zarat честит имен ден!!!  bouquet

Аз се позагубих, но нямам сили да пиша, а като успея да си задържа очите отворени ви чета. Моя Ники вече трета вечер заспива след 3 часа и става в 6.30-7 часа. Кога ще имам малко нормален сън!? Не ми стига безсънието ами в единствения ден когато мога да се наспя моята свекърва ми поканила гости - искала да ги види. Добре де ама да си ги кани в нейната къща не в моята и то за обяд. Колко съм бясна само  Twisted Evil
Изкарахме му имения ден. Водихме го на ортопед - добре са му ставите. Другата седмица сме на консултация и се ужасявам от качените килца. Вече сме прескочили 7-те килограма, но колко ще са над тях ще видим...

# 554
Здравейте, мамита! Ние се връщаме от консултация - наддали сме с 980 гр. и сме пораснали с 5 см! Поплака си на ваксините юнак Гого , ама  не много, аз очаквах повече. Оказа се че едното ушенце е зачервено и е възможно плачът да не е само от коликите. Сега ще капя два вида капко, дано помогнат, че един тоалет правим - дълъг дълъг. То не са капки за рахит, спрей за нос, мазило за дупето, сега и това..
Бебз Joy поетична душа носиш.

Общи условия

Активация на акаунт