Отговори
# 675
МОМИЧЕТА, МНОГО БЛАГОДАРЯ ЗА ОТГОВОРИТЕ!   bouquet Ще предам инфото.
kalinche, ами и аз това си помислих, но как да я разбера какво е. После спа цяла нощ, та може и да не е болка.
Днес пак е неспокойна -или спи или реве. ooooh!
Аз съм все по-зле. кашлицата ме задушава.Педиатърката ми каза да пия Клацид СР атибиотик. Ставало да се кърми с него. Някой знае ли нещо?

# 676
забравих да се изкажа за шезлонга, че  е супер удобен за мами и бебета Simple Smile
нашият е такъв http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2265002
а играчката над леглото е тази и е много хубава, даже е с дистанционно Simple Smile Калинче- за теб  Laughing http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=7171&e=product&pi … ecious_planet_all
за активната гимнастика в София имам една стара на Чико и много ми харесва, но не я взех тук. тези които сега продават не ми изглеждат чак толкова интересни, но ще търся де
Ноел, пробвала ли си Инфлуцид? аз с еоправих за 3 дни с него, а бях ужасно зле, без Т де, яка кашлица и все едно ми режат гърлото с нож. хрема и едва си държах очите отворени

Последна редакция: сб, 11 дек 2010, 14:58 от Maris

# 677
Първата нощ след като научи, че вече е станал татко, моят мъж го беше ударил адреналина много сериозно...Та, се чуваме към 11ч. вечерта и в отговор на въпроса ми какво прави, той ми казва, че не може да си намери място и обикаля из квартала...та така цяла нощ.  Mr. Green
smile3532 smile3532 smile3532

Веси-барабеси, както писах, на мен ми дойде на 40-тия ден, чаках пред кабинета на лекарката ми за профилактичен след раждането #Cussing out .
Но на мен никакви признаци не ми се появиха - нито болки, нито напрежение, а самия цикъл беше доста оскъден в сраявнение с преди и 1 ден по-къс.  Praynig дано се задържи така, че преди ми беше толкова болезнен ooooh!

# 678
Привет, най-после ви изчетох.
При мен нищо интересно - рев, сополи, сърдене, гукане )))
Преди малко така рева, все едно 3 дни не е ял, а бяха минали само два часа, луда работа.

# 679
момичета и на мен ми дойде изневиделица без симптоми много по обилно от обикновенно та и доста ми откара 8 дни обилно, но гинеколожката ми каза че така е само първият цикъл след раждането после всичко си идва на място като в доброто старо време (при мен 3 дни)

# 680
Марис, не съм пробвала. За пръв път чувам иначе щях да пробвам. Толкова време устисках без АБ само заради бебка, но се влошавам все повече. Но е късно, вече го почнах.

# 681
Да се оплача Cry: лохиите ми продължиха 30дни, 10дни почивка и познайте цикъла дойде за 5дни, 15 почивка и отново цикъл. Та в момента още ми тече, но поне не боли.
Не съм, бобче много са  ви сладки дечицата!
Моя дребния ака обилно и рядко вече 2 пъти за днес. Трябва ли да се притеснявам?

# 682
Noel, аз съм с отрицателен резус фактор. Биха ми инжекцията в дупето след раждането. Малкия е с р. фактор + и татко му е същия. През бременността ми следяха антителата често, но нямах.

m9m9, аз друго ако от моя освен течно не съм виждала  Laughing

Последна редакция: сб, 11 дек 2010, 16:00 от Mari♥Eti

# 683
Ехо здравейте Simple Smile Днес имах изпит и другите от февруари,така че сега малко почивка Party Тук духа ужасен вятър и не може да се излиза и вчера беше така,а иначе има многооо слънце и ме е яд. На малката сополките не минават. Да попитам има ли мама, на която бебчето е било със сополки и са били имунизациите ( за 2 месец)? Отложихме 1 седмица,ама нещо не минават много са упорити Thinking . Хубав ден!

# 684
  • Русе
m9m9 направо ти завиждам за акането ние вече 5 ден не сме акали а само пръцка и се напъва милия

# 685
Мами имам един спешен въпрос , май малчо има млечница, как се третира знаете ли ?

# 686
zarat, да са живи и здрави консултантите по кърмене, на тях дължим тази статийка, дано ти е полезна:  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=31105.0

Момичета, бях занесла малкия в кухнята с шезонга. А в кухнята радиото кънти на "стар фм", див рок се лее и то доста силничко, че иначе не чувам от аспиратора. Гледам по едно време - заспал.  Shocked Иначе в детската не смея да мръдна на леглото, ха поскръцнало лекичко - ха той се е събудил. Или примерно и от кликването на мишката се е будил дори! Rolling Eyes

# 687
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти  Grinning

Уф, докато кажа здрасти и забравих какво щях да пиша  Rolling Eyes

Ноел, Мила ми прави точно така, когато много и се спи, а е превъзбудена и неможе. Тогава просто я слагам в кошарата, загасям лапмата и това е. Наревава се и до 10 минути е заспала  Peace

Аз днес се реших и купих и аз шезлонг, ето този http://www.google.no/imgres?imgurl=http://i3.ebayimg.com/06/i/00 … ed=1t:429,r:7,s:0.
Бяха намалени сега предколедно и се реших. Още спи Мила, но се надявам да и хареса.

За цикъла - нормално е. Аз се усещам, че май съм в овулация, да видим и мен кога ще ме изненада, че още и менструалната чашка не съм си поръчала. Просто за мен все не остават средства. Да се връща мъжо, че..... Tired

# 688
zarat дактарин - много е ефикасно

# 689
Мами от Варна, какво ще кажете за една разходка в Гранд МОЛ близките дни ..?

Общи условия

Активация на акаунт