Отговори
# 660
Мама Смехонара,  Hug ! Дано баба ти се стабилизира.

Не съм, чудесни са ти  момчетата, пу-пу!!!
Бобче, много сладурско са го измислили. Браво!

Даила, аз съм на Памперс и съм много доволна. Изпускат ми само като не са сложени правилно, което се случва като го сменям в 3 през нощта Crazy . И нямам намерение да ги сменям за сега. То може и другите да са по-добри, но аз съм доволна и ще си карам с тях.

Мари Ети, хахахахаха, ужас! Леле, пияни глави, какво ли не измислят. Аз съм много щастлива, че моя не пия. Само като се роди малкия се е наквасил жестоко, ама аз само истории слушам Joy . Но на следващия ден (работен) го чакам да дойде да се видим, него го няма. Обаждам му се да го питам кога ще дойде, че след малко ще ми дадат бебето и няма как да изляза, а той моля ти се се паркирал в някаква закътана уличка и спи в колата Joy Joy Joy

Приятен уикенд! Hug Hug Hug

# 661
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Е, на вас поне на гости ви идват, а аз кой ли не поканих и никой не дойде. Далече съм от всичките си приятели и им е ужасно сложно идването. Та съм като в изолатор тука, с никой не се виждам, а така ми липсват кафенцата сутрин с приятелки от преди.  Tired Мога да поканя приятелите на мъжа ми, ама те пушат и ще се наложи да ги затворя в кухнята, пък вечер бебето ми виси на циците и кел файда, ще трябва да ги слушам през затворена врата. Иначе биха ме разнообразили банда кочове!

Мариети, предполагам на теб не ти е весело, но аз много се посмях с изпълнението на мъжа ти.

Бобче, абе аз чак сега виждам снимките на джудженцата, къде съм бляла снощи, не се знае!

За памперсите, ние сме на пуфис, но ще ги сменям - като ги сложа както трябва и от коликите като се пъне и гъне врескалцето на сгъвките на краченцата му излизат 2 синини, много неприятно. Като няма колики и не се напъва, няма проблем, но иначе му излизат, та сега ще видим какво ще вземем, вече пробвахме памперс и не стават, пробвахме и молфикс, пак не стават, остават хъджис, либеро, евибейби и аз не знам още какво. С Георги нямах такива проблеми, само памперс дерматита, ама му се появи ехееее, къде, къде по-късно.

Съни, ти си герой!

Хайде, че моето започва да показва признаци на глад, а и се опитва да изяде една играчка.

# 662
Марис, само 7 бебета значи... JoyА иначе относно кивито- възможно е да е от него обрива, нали трябва да се избягват цитруси по време на кърмене, поне аз така знам. Този лактогонен чай на Веледа, за който говориш на пакетчета ли е и от къде си го намираш, че аз тук само от билковата аптека съм намирала, но той е насипно и по специален начин  се приготвя, а отнема много време.
Нашият татко помага много, още като се върне от работа и ме отменя в грижите, памперси сменя, и за банята помага, не мога да се оплача Flutter. Ако можеше и да кърми от време на време fiuuuuuu Laughing Joy Иначе и ние си стоим вкъщи вечерно време, ама то на нас така си ни и харесва и не ни пречи. Утре и ние ще направим една обиколка на старозагорския Мол, че то не се издържа само в къщи да стоим.
Milla Elaine , приятно украсяване Nature Snowman santa2
Не съм, Бобче- много готини снимки, много са ви хубави дечицата!

# 663
  • София
Не съм, за гостите и ние сме като теб - далече от всичко и всички. Току дойде някоя приятелка де, ама те си ходят на работа през седмицата, уикендите да си видят мъжете и децата и то не остане кога.
Давайте да измислим някой МОЛ, в който не се пуши и да ходим на кафенце.

# 664
  • София
Бе ние бяхме измислили Бърди в пицари Виктория в Арена ма само неи от Люлин няколко бяхме желаещи + Писето  Crazy

Ох... аз имах среща с Съни в Моал днес и колата ми ен иска да запали  Confused
За късмет нали е нов блок и работен ден пък и няма кой ток да даде Sad
Ох...  на нея и батерията и май се е изтощила и не мога и да се свържа с нея  ooooh! някой да има неин втори номер?

# 665
Ноел знам че няма да му стане нищо ако една вечер не го изкъпем, случвало се е, проблема не е вкъпането, а в това че аз трябва да се съобразя с  желанията на мъжа ми , а той не се съобразява с моите възможности, а да не говорим изобщоо какво искам аз.
  newsm78 А аз какво съм казала?  Thinking  Laughing

Момичета, да ви се оплача. Снощи беше някакъв ад. От 18,00ч. до 21,30ч. Ева не е спряла да реве неутешимо. Нищо не помагаше - отказа цица, биба, гушкане, люлеене, всичко. Тръшкане и рев, опъване, прехласване. Не знам какво беше това чудо.  ooooh! Опитах всичко, накрая заспа изнемощяла и спа цяла нощ. Или много й се спеше и не можеше да заспи или нещо я болеше. Дадох й една дозичка Панадол, полюшках я и накрая заспа.

А аз от днес почвам антибиотик, защото съм много зле. Педиатърката ми изписа Клацид СР. Каза, че няма проблем за кърменето и бебето.

Не съм, големи сладурковци!   bouquet

Да ви питам: по време на бременността коя от вас беше с отрицателен резус фактор и какво се прави в такива случаи? Заради една приятелка се интересувам.

# 666
  • София
Димяни, във Виктория не се ли пуши?  newsm78 Голям кеф, ако е така, баткото ме врънка да ги водя на кино с приятели и ще мога да ги закарам и да мушна една пица с Мая в количката  Mr. Green

# 667
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Ейй най-накрая да се вредя и аз да драсна някой ред... Crazy

Моят сладуран от 5ч. ме държи в прегръдките си и няма пускане... Heart Eyes  Mr. Green Не иска да спи в леглото си, а да го сложа по коремче на гърдите си и така отнася.. Joy Сега таткото е на ред, та да мога да събера сили за следващия транш  hahaha
Преди малко ми се наложи да изляза навън ееееееееее няма такъв студ, даже започна да прехвърча сняг... cold
daila777, аз ползвам "памперс" актив бейби -3-ката  Peace Нямам притеснения с пропускания и пристягане на кожата. Засега добре ни пасват.
Мари Ети, предполагам, че ситуацията, която описваш е била доста неприятна за теб, но като четях разказа ти....не се сдържах  newsm62  . Явно всеки си има начин за разтоварване от напрежението.... Flutter
hailie,  hahaha ама и вие сте образи....Първата нощ след като научи, че вече е станал татко, моят мъж го беше ударил адреналина много сериозно...Та, се чуваме към 11ч. вечерта и в отговор на въпроса ми какво прави, той ми казва, че не може да си намери място и обикаля из квартала...та така цяла нощ.  Mr. Green
Относно излизането, ние си позволяваме да се разходим до някой МОЛ, но сега преди празниците едвам се намира място за паркиране, а вътре е една малка лудницаааа  Crazy

# 668
Ноел, аз не съм отрицателен резус фактор, но в родилното, момичето до мен беше и и предложиха да си бие някаква ваксина, за да няма проблеми със следващото и дете. Това и беше второ и каза, че с първото нищо не са и били и казали, но сега бях свидетел, при изказването, че ако иска да има още деца е хубаво да си сложи тази ваксина (или някаква друга инжекция, не знам точно каква беше) за да няма проблеми със следващото дете, т.к до сега родените и бяха с положителен резус фактор и явно за тях няма проблем.

# 669
  • София
Бърди,има зала за непушачи!  Grinning

Свързах се с Съниии  Crazy Party

# 670
Maris, 7 значи, то много лесно така отстрани да си говориш Laughing Laughing
за памперсите, Либеро с две ръце!!! Цяла нощ е с него моя посерко, пропуск няма. Само веднъж пропусна ако откъм гръбчето онзи ден, но то си беше егати и разтоварването Sick Милият ми уж всеки ден по два пъти ака, а къде успял да събере толкоз материал дето памперса му не успя да побере направо се чудя!!

Бобче, оф и на мен  не ми е много коледно без мъж ама какво да се прави.. Твойто гардже много сладко Heart Eyes
Не съм, страхотна снимка на младежите ти, браво! Изклчючено е да позволя някой да пуши у нас. Имам си едни 60 квадрата недокоснато от дим пространтство, не мога и него да оскверня, хахаха  Laughing
Съни, адмирации, честно - служиш ми за пример!  Laughing  Laughing
Бърди, за пушенето те подркепям всячески. Аз имам чувството, че всички пушачи ходят в мола или в заведенията да пушат, а за непушачите майки остава студеното навънка  Close
Ноел, да не би някъде да я е боляло, Евка???

# 671

Да ви питам: по време на бременността коя от вас беше с отрицателен резус фактор и какво се прави в такива случаи? Заради една приятелка се интересувам.

Ноел- аз съм отр. резуз , а таткото с +.Ако и той е с отрицателен -няма проблеми , но както беше в нашият слу4ай ситуацията е следната:ако бебето се роди с отр. резуз ,нищо не се прави, ако е с положителен се бие Гамаглоболин на майката  до 24 4аса след раждането,за да се неутрализират антитела котито евентуално са се появили по време на бременноста и които биха били проблем при следваща бременност.По време на бременността, може да се бие профилакти4но същата ампула, но ако няма нали4ие на антитела,няма нужда да се прави.
Дано да съм помогнала Hug

# 672
Момичета, май ми дойде цикъла  #Cussing out защо толкова рано бе.....ууууу значи. Симптомите са на лице, болки в кръста, корема, и като ходих до тоалетна преди млако имах кръв по хартийката  Embarassed Уфффф, не е ли рано, някой има ли с такъв случай, че няма и два месеца от както съм родила ???

# 673
Vessi-barabesi, и на мен ми дойде преди седмица  #Cussing out #Cussing out и е точно цикъл, няма грешка  Crazy Crazy и то много по обилен от преди. Изцяло си кърмя детето и пак ми дойде  #2gunfire #2gunfire

# 674
MartakEly, този чай е на сашета и съм го купувала от аптеката.
Ноел, да добавя, че се правят изследвания през бременността за наличието на антитела. ако има се назначава лечение, а дори да няма някои лекари пак препоръчват биене на Анти Д гамаглобулин.

Общи условия

Активация на акаунт