Отговори
# 645
Мама Смехорана, днес се чудех къде си и защо не пишеш Simple Smile . Страхорни са картичките Heart Eyes .

Ние не излизаме, а си каним гости. Иначе абсурд. Но понеже от всичките ни по-близки приятели само ние сме с бебче и на тях им е интересно, та не страдам от липса на социални контакти Joy . А и като е хладно никъде не ми се излиза. (Зимата се зазимявам вкъщи и само по необходимост излизам) Но моя също къпе, т.е. къпем заедно, облича и ако плаче малкия той го гушка, че и аз да си почина малко.

# 646
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти, децата заспаха и най- накрая мога да се поразпиша.

Мила почти цял ден будува, вече все повече будува и ако не седя до нея да и пея или говоря, наддава такъв вой, ужас. Днес е врещяла в столчето за кола докато се изкъпя, но просто нямаше как.  Rolling Eyes Поне нощем спи без проблеми, като имаме едно хранене към 4 и следващото вече е към 7, 8.  Peace За коледен подарък и купих активна гимнастика, мисля, че вече и е време. Доста се заглежда по пчелата дето и виси на дръжката на кошчето, както и по някои играчки, които и показва Йована. Искам и жезлонг да и купя, нооо просто нямам финансовата възможност. Незнам с какъв акъл дадохме на Йована люлката на едни приятели, преди 2 години. Сега те не се сещат да я дадът на мен, а на мен ми е неудобно да ги питам и така  Rolling Eyes

Вече украсихме елхата, Йована много се радва, а и Мила откарва едно половин час да я гледа, много цветове, много нещо. Днес в градината на Йована беше деня на джуджетата и всички бяха облечени така, дори директорката. Като заведох какта и другите деца се струпаха около Мила, а тя милата, невиждала толкова червени шапки на едно място, раздаваше широки усмивки  Heart Eyes
http://www.minbarnehage.no/MinBarnehage/solbakken/pilot.nsf/VRea … mp;u=Sommerfuglen Това е групата на Йована, на първата снимка се вижда моето гардже в средата с наведена глава- срамежливка  Laughing

Цветиами една вечер ако не изкъпете детето нищо няма да му стане, за сметка на това, ти и мъжо ще се разтоварите и заредите с положителни емоции.

Аз настръхвам при мисълта за предстоящите празници и това, че и двете децаще са си в къщи по 4, 5 дена. Вместо да се радвам, на мен лошо ми става, егати....

# 647
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Ха, добър вечер, да ви покажа моите 2 момчета!  Grinning

Бобче и аз не намерих такова Неро каквото търсиш, нито в замунда, нито в арена.

За излизането вечер - не сме излизали, но на мен Георги ми е болен от 1 месец, а врескалцето вечер виси на цица (е, то и денем е така, ама по не прави впечатление.) Иначе и моят преобува, преоблича, успокоява и тн.

Айде, че УнУй се скъсва да реве!

# 648
Уф, аз щях да пиша, та, благодаря ви момичета, че опитахте да помогнете с програмата. Мартакели, Арим  Hug

Много ме е яд, че ни спряха Замундата за чужбина.  #2gunfire

Не съм, страшно мила снимка. Сладури големи са ти момчетата  Grinning

# 649
  Добро утро  kaffeetrmker_2,с бебка оставихме бати и кака да спинкат и си седим в хола!Аз ви чета,пия си кафето,а тя се скъса да ритка и да дава усмивки на нейни си въображаеми приятели  Laughing!Ще и се разчекне устата направо да се хили,ако някой успее да ми каже на кой и защо  newsm78!
  Не съм , снимката е уникална, страшно са сладки двамата!
  Бобче ,спокойно миличка ще се справиш!Аз отдавна съм самичка с двете ,при това Весела е доста по-малка от Йована и се справям някак си.Даже Весела не се заиграва сама и филмчета не гледа,та е още по-трудно,все иска да играя с нея и ме дърпа нанякъде.
  Моя мъж в нищо не участва,просто защото го няма  Joy,иначе е страхотен с децата.Ама сега като си дойде (обеща на 23-ти да си е тука),незнам как ще го разделят.Оня ден беше намерил интернет и се включи на скайпа,ами ще се изтрепят пред компютъра тия деца.И като сложих бебка най-отпред да я види и Весела щеше да я потрепе да я мръдна  ooooh!.
  Елха нещо не ми се украсява,че с тая мойта 2-годишна бандитка няма да можем да я опазим.Ще се мислят някакви други украси по стени и тавани.Ама сега никакво време нямаме с баткото,поне да излезе ваканция детето,та да помага.Искаше ми се и някакви сладки да спретна,нещо да се усети духа на Коледа,ама май няма да е тази година.Следващата живот и здраве,ако имам сили.... Joy!
  Лек ден,ние ще се оправяме за разходки!Мен студ и вятър не ме плаши!Както вика свеки тука у Щатско никой не боледува,ама те ги товарят от гаража в колата,отиват в МОЛ-а и после пак в къщи.А ние като сме се юрнали навън в тоя ми ти студ  hahaha!

# 650
Добро утро Simple Smile

Цвети, и моя Чочко ако е мокър реве и се сърди. Ще има други разходки разбира се  Praynig
Относно излизане дума да не става, няма на кого да го оставя, а и нека минат коликите и тогава, сега вечер е най - кисел. Инъче и нашия ако не му се обръща внимание реве.....ако мога цял ден да му правя маймуджолъци ще е доволен и нахилен  Peace

Не съм много мила снимка Simple Smile Бобче много сладки джудженца Simple Smile

# 651
И аз да се весна Simple Smile
Вчера Ния с еизрина под очите и около и на една бузка. Мисля, че е от едно киви, което ядох предната вечер. Според вас възможно ли е? изкарах си акъла. много бързо почервеня. днес е доста по-добре. нищо не съм й давала, само с тампонче лайка й минавах лицето
И знаете ли като ядем нещо след колко време се очаква да минава през кърмата?

Калинче, честита четвъртинка Simple Smile и така ме разсмя с тази връзка. много сме изобретателни майките  Joy
Веси, пий лактогонен чай ако не пиеш. аз много съм доволна от този на Веледа. иначе консултантите бяха казали, че може вечер да искат повече да сучат, защото се подготвят за по-голяма пауза през нощта.
Мойто момченце пък болничко. Температура и едни влажни очи...и знаете ли какво ни казва - аз искам да имам само 7 бебета  Joy само...ама няма да са от мен със сигурност  hahaha

# 652
Bebz ами таткото участва  в къпнето, ама за преобличане неможе и дума да става  ooooh! не ще да сменя памперси и това е .
Ноел знам че няма да му стане нищо ако една вечер не го изкъпем, случвало се е, проблема не е вкъпането, а в това че аз трябва да се съобразя с  желанията на мъжа ми , а той не се съобразява с моите възможности, а да не говорим изобщоо какво искам аз.
И на мен ми се излиза, и аз имам нужда от разтоварване , ние за щастие го оставяме на сестра му на мъжа ми -тя живее при нас,т.е ние сме в къща и тя е на долния етаж ,но все пак и тя има личен живот и иска да излезне и тогава няма на кого да го оставим, а няма как да го вземаме в нощно заведение ,но таткото явно е на друго мение. Вика ми " ми като няма на кого да го оставим ще го вземем с нас"  Shocked тва мъжете ... просто нямам думи какви бисери им раждат мозъците,когато става дума за деца. Немога да му обясня ,че това е бебе- живо същетво не е кукла  ooooh! Cry
Ама айде няма да ви занимавам с моите проблеми пирятен уикенд ви желая  Hug

# 653
Добро утро! И мойто патенце мрънка и се сърди когато е мокър. Напоследък "Памперс" много му пропускат, но и с "Либерото" пък всеки път беше опикан до уши. Ще пробвам "Молфикс". Ние сме ранобудни днес, а вчера имаше екфън през нощта с таткото. Ходил на с приятели да пийнат малко, че наистина много работи, но като се прибра... ужас! Много се беше натаралянкал и аз започвам да го събличам, да си легне, свалям му панталона, той се смъква на земята и моята любов отива в банята. След малко излиза, вижда панталона на земята и ужасен започва да вика, че имам любовник, къде е и на кого е този панталон. И аз му обястявям, ама той не може да мисли с тая пияна кратуна и накрая се разревах и си легнах. Наказах го да спи в хола и сега чакам да стане, че в 11:30 съм на зъболекар и той трямва да гледа малкия, ноооооооооо дали ще е възможно...  Tired Луда работа. Повече никакво излизане!!! А малкия сега гледа  "Аладин" по НОВА  Wink

# 654
Вчера нали взимаха кръв на Гоги за жълтеницата, и преди малко проверих резултатите в интернет.
 Билирубин - общ                59,9   мmol/l при Референтни граници    < 22,2
Билирубин - директен           1,2   мmol/l                                     < 5,1
Не помня кои бебчета бяха с висок билурубин и ги слагаха под лампа, но да попитам - много ли е висок на Георги? Имам спомен, че говорехте за стойности над 300, но не помня в какви мерни единици.

irinopolis
нас ни слагаха веднъж под лампа заради объркани изследвания с друг пациент  Shocked #Cussing out та отогава знам, че билиробина трябва да е под 180, вашия май си е в норма ,но по компетентните да кажат Peace
Момичета днес трябва да ходя за памперси та се чудя кои да взема досега все на Памперс вземам  newsm78дали да сменя с нещо друго ...вие кои ползвате newsm78

# 655
  • София
Не съм, много сладка снимка, супер са ти момчетата  Hug
Бобче, а тези снимки с джудженца са много сладки  Heart Eyes А на теб филми дали не можем да ти пращаме по скайп или нещо такова? Ще се точат, ще се точат, пък ще дойдат, знам ли? Иначе има разни чужбински торент сайтове, от които съм теглила, дали няма да успееш - http://www.mininova.org/ например?

Мен пък никакво нощно излизане не ме влече, мъж ми хептен, ама ние сме си и по-дъртички от вас де  Laughing А и покрай Иво сме си свикнали, че вечер сме си у дома. Какво да излизам, като ще ми се придреме на първата чашка  hahaha Виж, да излезем на дълъг съботен обяд с приятели малко ми липсва, но пък още мъничко й трябва на Мая да можем да я извеждаме така, а и се надявам след нова година на все по-малко места да се пуши - това, което реално ме спира сега. Другата седмица обаче мисля да се пробвам да се видя с приятелка в някой МОЛ барабар с Мая Simple Smile В Сердика център дали се пуши в хранителния кът, знаете ли?

# 656
Днес май пак ще става за разходки, дано слънцето не се скрие, че да направим няколко кръгчета из квартала  Grinning

hailie, тук съм, миличка, но не ми остава много време да пиша, иначе чета редовно. Нали се гледаме самички с малката... милото ми до края на годината освен, че излиза в 7 и се прибира към 22, ще работи всяка събота. На това отгоре баба ми е с много влошено здраве и се налага да я наглеждам, пазарувам и прочее. Та въртележката като се завърти и като се съвзема, то станало време да си лягам  Laughing
Не съм - изключително умилителна снимка! По това, което се вижда от малкия мъж - много прилича на батко си  Hug
bob4enka - страхотни са сладурковците, а и възрастните си ги бива  Laughing  Hug
Ние също не сме ходили на гости, а идват при нас, но предимно на сутрешно или следобедно кафенце. Вечер програмата е посгъстена. Въпреки, че за къпането винаги има желаещи да помагат, но ми се струва, че от присъствието на повечко хора по това време бебка би се превъзбудила и заспала по-бавно. Затова не рискувам.
Тези дни ще се срещна с момичето, което прави картичките, за да видя коледните на живо и да си избера. Ще я питам дали ги бродира ръчно или на машина. Много се впечатлявам от такива творци и сърдечно им се радвам.

# 657
Бърди, мерси  Hug Филми си свалям от Енерджи торентс, както и някои програми, но просто е много по- беден от замунда. Също повечето време, гледам филми онлайн, така, че няма проблем, но много мило за предложението   bouquet

Ние Йована като беше бебе, навсякъде я мъкнехме с нас, само не на дискотека разбира се. Ходили сме по ресторанти до късно вечер, на гости, до към 1, 2 през ноща, никога не ни е спирала  Peace То иначе ще лудне човек. Разбира се, голям плюс тук е, че не се пуши на закрито, а и всичките  ни приятели са се съобразявали с бебето и не са пушили и в домовете си докато сме там  Peace

# 658
  • София
Завиждам ви от сърце на държавите, където не се пуши на закрито. Такава спирачка е това тук, така се ядосвам, ама ...
Преди в събота като водехме сина ми на курса по математика, с мъжа ми го оставяхме и си прекарвахме 2 страхотни съботни часа на кафе и вестник в едно Коста кафе там. Сега ужасно ми се иска да го правим пак, само че там си пушат и няма как да вкарам Мая  Tired Та вместо това ние си висим по женски у дома, а мъж ми трамбова там улиците с разни задачки, понеже не му се сяда сам на кафе. Да е пролет-лято, да сядаме отвън, ама сега цяла зима ще се свиваме да правим евала на пушачите  Rolling Eyes

# 659
Добро утро, момичета!

Бърди, леле вие ако сте възрастни, ние направо пенсионери.  Laughing

Ние излизаме по отделно, само така става излизането вечер на този етап.
Заедно, само ако е ок за бебе. На заведения ходим, но не всяко е подходящо, на шопинг сме заедно, както и
по гости и рожденни дни. На мен пък лятото в България ми е много удобно с деца да излизам.
Тук все имам чувство, че няма къде. Ние молове нямаме.  Mr. Green

Бобче, много са ти сладки куклите. А ти си направо като ученичка на снимките.  Laughing
Сега по празниците, не може ли да си полежавате и мързелувате? Аз чакам с нетърпение ваканцията на Мила.
Поне не трябва да ставам рано от леглото и да се размотавам по 100 пъти. Как са го измислили така това училище тук.  ooooh!

Мариети, умрях от смях. Поне таткото е успял да поразпусне малко.

Цвети, защо така не иска да сменя памперс? Ами ако теб те няма и се налага?

Съни, като те чета, нямам право на оплакване. Страшна си!   bouquet

Не съм, твоите момчета са направо супер! Много кефят.

Аз довършвам закуската и отиваме за елха и украса. Лек ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт