Отговори
# 615
  • Германия
.... Въпрос към консултантите : Възможно ли е вечер да намалява кърмата и да не му стига на малчо ? Прес деня е по спокоен, но вечер е ад, яде по часове и пак реве ??? Снощи като му дадох добавка и се успокои  newsm78
.....
Количествата кърма се менят постоянно. Възможно ли е вечер просто да търси мамината прегръдка и гърда повече за успокоение и да "предъвче" преживяното през деня? Понякога неудобно седящ памперс или ръбче на дреха или температурата в стаята ги държат неспокойни..или просто е преуморен и не може да си намери съня. Представи си, че си имала тежък работен ден, изтърпяла си задръствания разни по пътя, шумът наоколо ти е дошъл в повече или на обяд храната не е била толкова вкусна или колежка те е ядосала с неподходящ коментар..Вечер се прибираш и искаш просто да се разположиш удобно и да се насладиш на вечерята си. Та така и бебчо се възползва от момента да си укроти натрупаните емоции.
Вариант ли е за вас да опиташ да приспиш малко по-рано? При съмнение, че изсуканото от едната гърда не е сигнало, да предложиш и втората? Едно лекичко поглаждане по гръбчето действа успокоително  при повечето бебенца или лекичко ритмично потупване /наподобявайки сърдечния ритъм/. Пак ще цитирам една дама /и мама/ че с вечерното продължително сукане, бебето си поръчва менюто за следващия ден, за да е сигурно, че ще му се сервира достатъчно.  Peace

# 616
Пепеляшка благодаря ти за бързия отговор. Според мен е последното т.е. заявка за манджа  Peace Не вярвам всяка вечер да му пречи нещо от памперса, ръбче на дреха и т.н. Ще го следя да видя няколко дни как ще е.

# 617
  • София
5200 е станала бузаната Simple Smile Ама ръста как й го мери тая сестра идея си нямам, аз у дома я премерих 59см, тя каза 53. Ама късно ми каза, иначе щях да я накарам пред мен да я премери. Нищо, другия път се мушкам да гледам  Laughing
Ваксините голяма гадост, няма какво да кажа, тя реве, на мен ми се къса сърцето, ама се правя на смела. Пфу.
За очето каза, че е слъзното каналче и да правя масаж, туйто.
Питах лекарката за захранване, че исках да й кажа, че искам късно и тя каза - оо, много ви е рано за захранване, нали е на кърма. След 5я месец ще започнем с картоф, иначе всяко си се захранва индивидуално, ако не наддава добре, започват каши след 4-я, ама Мая си наддава като юнак Simple Smile

# 618
Калинче, честита трета месечинка! И втора месечинка на Габриел! Да са здравички и весели!

Какво хубаво слъъънце пече, ама при 0 градуса ме е страх да го изведа бебчо. Та днес ще си почиваме и ще гледаме филмчета.

# 619
hailie, въпроса не е в градусите, а в силния вятър. Аз, ако не духа, бих я извела, нищо, че е 0 градуса.

# 620
bobinka 85, голямо благодаря Hug
дадох му панадол и сега се успокои и спи Winkаз ще пошетам по вкъщи , че утре чакам голяма компания на гости

# 621
  • София
Здравейте!

Честит рожден ден на празнуващите днес малки и големи!  Heart Eyes Hug  bouquet

Ние  бяхме  малко на вън водих ги и да им лепят пъпчетата Валя Simple Smile херния няма вече пу-пу  Praynig при ВИки има но е малко много вече!
Сутринта ги мерих Вики е 5600 ,а Валя 4600  Flutter   Grinning

При мен какво ще ми се прави биопсия януари и ще видим!  Praynig

# 622
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте мамита,  Hug

♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥Димяни ♥, браво на куклите! Дано резултатите от изследването да са ок!  Praynig Hug
Честити месечинки на празнуващите днес!  Party
Pozitive, да ти е жив и здрав рожденника.Много да се обичате и разбирате!  Flutter

Аз днес успях да стигна и до фризьора, та се спретнах пред коледно... Flutter Mr. Green
Иначе времето наистина е ужасно за разходки, но на малкият не му правеше впечатление, докато се возеше в колата. Така го бях екипирала  cold Лошото е, че нашият тати се опитва да се разболява и от снощи пие ударни дози парацетамол и топли напитки, дано да му се размине настинката.Сега е много тъжен, защото не може да се гушкат с малкия, ама няма как .. Praynig

# 623
bobinka 85, голямо благодаря Hug
дадох му панадол и сега се успокои и спи Winkаз ще пошетам по вкъщи , че утре чакам голяма компания на гости
Легео, момчетата са така - ядат много, реват много и искат много да ги обгрижваш  Peace Синът ми след ваксината на 2 месеца държа 3 дни Т от 38,5  - бях се побъркала. Вчера с Мая си бях приготвила Панадол и даже й дадох, за да няма мрънкане и рев. Тя обаче си заспа геройски и не е вдигала.
Абе и 10 деца да имаш, всяко се гледа по различен начин  Party
Бебз, снощи и аз подкарах Бейлиса  Blush не обичам сладки алкохоли, но така ми се услади, щеше ми се да си сипя още, ама не може... иначе биричка пийвам по няколко глътки почти всеки ден.
Не смея да изляза навън, вчера беше 17 градуса, сега е - 2. Много голяма разлика,  а  и гадния вятър....

# 624
  • София
Привет и от нас!

Аз не пуснах Рая на градина днес, че нали щеше сняг да вали и да е ветровито...И си откарахме сън до 10 ч. А то какво - гледам по новините, че снегорините се разхождали из София нощес, ама сняг - нъцки...Ей, пак ни изненада времето  Laughing

На мен вчера ми беше много зле. Втрисаше ме, Т...смуках инфлуцид, но най - накрая си рзтворих ефералган да пия..За сега уж съм добре. Рая се оплаква от главоболие и болки в корема. Гоги пък си продължава с хремата...А татето ни си замина за 3 дни на село...купон  Laughing
 Извадих елхата и Рая до сега я украсява.

Вчера нали взимаха кръв на Гоги за жълтеницата, и преди малко проверих резултатите в интернет.
 Билирубин - общ                59,9   мmol/l при Референтни граници    < 22,2
Билирубин - директен           1,2   мmol/l                                     < 5,1

Не помня кои бебчета бяха с висок билурубин и ги слагаха под лампа, но да попитам - много ли е висок на Георги? Имам спомен, че говорехте за стойности над 300, но не помня в какви мерни единици.

Димяни - мила, какво ли не ти се струпа на главата. Дано всичко с биопсията е наред!

# 625
  • София
Девойки, какво слагаха сега освен Пентаксима, съвсем ми изскочи от главата  ooooh! Полиото ли беше?
Много ми плачка Мая сега, дадох и панадол и я гушках и люшках, ама голямо пищене беше, горкото ми то!

# 626
  • Русе
И при нас беше същото пищене но днес е по добре

# 627
pozitive - честит рожденик   bouquet.
Честити месечинки на малките ангелчета   bouquet
reni - браво на вас - със здраве да си я ползвате! На добра цена сте я взели наистина. А сегашната ви няма ли летен вариант?
Ely - лелееееее, с какво го храниш бебешора та до 7 кг сте го докарали  Laughing
Тони, дано всичко е ок с изследванията. А талисманчетата ни колко са пораснали - супер  Hug
legeo, Бърди - Йони е много неспокойна -  плаче без друга видима причина и явно тези ваксини са по-неприятни за дребчовците. Интересното е, че снощи след инжектирането бе по-кротка, но днес милото 30 мин. плака така силно, че се чудех как да я успокоя - нищо не помагаше  Sad Накрая дадох Панадол и след 10-на уморена заспа.

Иначе да се отчета след прегледа - за 1 месец е качила кило и сто и вече тежи 5600 и е пораснала с 5 см - 59 (въпреки, че с милото я мерихме преди 2 вечери 60, но за този 1см разлика няма да правим въпрос  Laughing).

Аз ли съм единствената луда, дето днес беше на разходка  Rolling Eyes Вярно, че подухваше, но малката Смехи бе така добре пакетирана, че като се прибрахме - мама приличаше на ледена статуя, а тя - сякаш тамън излиза от сауната  Laughing

# 628
  • София
Смехи и ние бяхме на вън Crazy

# 629
  • Stavanger,Norway/ Varna
И ние бяхме навън при 2 градуса температура и ръмене. Като е облечено добре детето, нищо му няма.

Момичета, има ли някой инсталационен файл на Nero Vision, немога да си намеря читав да си сваля, Замундата от чужбина не ми се отваря, а по другите торенти няма нищо читаво, а много ми трябва. Моля, ако някой има да ми прати по Скайп. Скайпа ми е bob4enka.

Димяни искам да те успокоя. Миналата година, така след една цитонамазка ми бяха изкарали акъла тук, когато лабораторията препоръча биопсия. Та, направиха ми и всичко излезе наред. Даже сега след тази бременност, резултатите показаха, че вече го няма ЧПВ вируса, който беше причина за раничката ми и нещата са много добре. Стискам плаци и при теб да е фалшива тревога  Hug

Общи условия

Активация на акаунт