83rd Academy Awards OSCAR'2010 - началото на пътя

• 22 258
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Лека ви!  Hug
Гея, мерси на теб специално за постоянния ъпдейт!   bouquet

# 601
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Незабележимият Колин Фърт спечели Оскар. Представяте ли си?!  Flutter

Браво за Речта!  Grinning
Солей, не почвай това, че ще докараш и тук модератор  Mr. Green

# 602
  • София
поздравления за всички почитатели на Фърт и Речта!  bouquet

аз ще се утеша с наградата на Крисчън Бейл Heart Eyes

# 603
Джой, не ти разбирам намека.  Crazy
Съвсем искрено се радвам за Колин  Heart Eyes и Речта.  Sunglasses

# 604
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Нищо общо с теб, с Незабележимия Фърт е свързано  Mr. Green

# 605
Незабележимият Колин Фърт спечели Оскар. Представяте ли си?!  Flutter
представям си го , да ,
след Катрин Зита , Рене Зелеуъгър , Холи Бери  и т.н. с Оскари  всичко мога да си представя ,
дори и един приятен филм в стил ''телевизионен'' да вземе Оскар

# 606
  • в сърцето на един мъж...
Ръш ръш, какво им има на тези три жени? Да не би да не са талантливи, красиви, да не би да не могат да играят? Защо да не вземат оскари?

# 607
  • Ænima/Albuquerque
Не, просто Ръш ръш мрази всичко.

# 608
  • в сърцето на един мъж...
 Grinning Лошо....

# 609
Честито на победителите и на победените... Laughing Както във всичко друго, така и в раздаването на Оскарите очакването беше по-вълнуващо от самото изпълнение.

Но самото шоу си заслужаваше. Simple Smile

# 610
  • Далече
след Катрин Зита , Рене Зелеуъгър , Холи Бери  и т.н. с Оскари  всичко мога да си представя ,
И Сандар Бълок, и Сандра Бълок Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Бях забравила, че Холи Бери има Оскар Simple SmileSimple Smile

# 611
Дублажът на канал 1 е просто отвратителен, ще кажеш, че на живо предават. Tired

# 612
Колин Фърт ОТДАВНА заслужава Оскар! С нищо не ми е незабележим, лепвам се за екрана всеки път, когато той е на него. От туй по-забележимо - здраве! Толкова се радвам, че го наградиха!  Heart Eyes

# 613
  • в морето до колене
Е, мисля че „узрях” за коментар ...
Първо да се похваля сама, че нали „умря циганката”  Simple Smile – от 7 твърди прогнози, уцелих 6... и бях доста близо до истината за броя на техническите награди на „Генезис”, но и не и за вида им  Confused

Изхождайки от ранното си примирение, че „моят филм” няма шансове, всъщност може да се каже, че съм доволна от резултата. Поне наградите беха разпределени горе-долу равномерно между основните заподозрени. Никой филм не „обра” Оскарите, което от моя гледна точка е добре.

„Речта на краля” почти направи Голям шлем – и не го направи, само защото във филма няма „главна женска роля”. Дали това е добре или зле не знам. Всеки решава за себе си.
Спилбърг беше много дипломатичен, но и много прав, когато представяше наградата – един филм се подрежда в престижната редица на победителите, но останалите се подреждат в не по-малко престижната редица на „знаковите губещи”.
Пример – аз много харесвам „Форест Гъмп”. Харесвах го, когато излезе, и все още го харесвам. Но никой не може да избяга от простата истина – от онази година се помнят (и дълго ще се помнят) „Изкуплението Шоушенк” и „Криминале”... Факт.
Между другото да кажа, че микс-клипът от номинираните 10 филма беше мнооого добре направен. Много по-добре от встъпителния микс, макар че той също беше забавен.

Което води до другата тема – самата церемония беше не от най-добрите. Предполагам, че напролет НЯМА да е номинирана за „Еми”.  Mr. Green
Ан ми хареса. Поне беше засмяна и ентусиазирана – и как няма да е като смени 7 рокли и 3 прически  hahaha Джеймс изглеждаше безразличен и отегчен, имаше проблеми с ауто-кюто... и ако това му поведение е било „роля”... аз не я разбрах.  Peace

Бях изненадана от първите две награди – обикновено започват с поддържащите роли... Дали защото миналогодишните носители отсъстваха (доколкото разбрах Моник направо е отказала; не разбрах защо го нямаше Кристоф). Дали заради тази „врътка” със старите класически филми...
Аз лично го оцених като малка компенсация за „Генезис” – макар че се зарадвах на наградата за оператор, но ме разочароваха, че не му дадоха и наградата за сценография. Ако това беше станало, филмът щеше да има 5 Оскара ... и да излезе големият победител на вечерта, или поне на равна нога с победителя  Whistling
Разочарована съм от наградата за оригинален сценарий, но пък се оказа, че дядката е симпатяга.

Най-големите губещи на вечерта останаха Финчър, Роджър Дийкинс и въобще „Непреклонните" ... с 10 номинации и нито една награда се нарежда до „Бандите на Ню Йорк”.

Какво пък, когото похвалихме – похвалихме, когото оплюхме – оплюхме. Всички имена и факти влизат в историята и статистиката на Оскарите.
А ние се обръщаме напред и ... започваме да се готвим да оплюем 84-ите награди.  Mr. Green

П.П. Като се има предвид, че тази тема скоро ще направи 50 страници, следващата ще я кръстя направо 84th Academy Awards OSCAR’2012  Wink

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 07:07 от mia4ik

# 614

Най-големите губещи на вечерта останаха Финчър, Роджър Дийкинс и въобще „Непреклонните" ... с 10 номинации и нито една награда се нарежда до „Бандите на Ню Йорк”.

Да...  Sob Направо посърнах след този развой, поне едно Оскарче да му бяха дали. Laughing

И при „Бандите на Ню Йорк” беше тъй несправедливо... cry

Ама какво да се прави... Ще видим другата година. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт