83rd Academy Awards OSCAR'2010 - началото на пътя

• 22 220
  • 740
  •   1
Отговори
# 735
Та мисълта ми е, че ми е чудно как има хора, които гледат филми само, защото а претенденти за Оскар, сякаш други филми няма.
Други филми има, разбира се. Просто по това време толкова се дъвчат разни заглавия, че ти се приисква да гледаш едни и да пропуснеш други. Все едно те 'подсещат' какво да гледаш по-скоро. Не го възприемай само като черно или бяло и като 'наредба' да гледаш едни за сметка на други.

mia4ik, трябва първо да гледам Drive  и тогава ще мога да отговоря. Simple Smile

# 736
  • Далече
Ей Aurora , не мога да се съглася, че кастинга е кофти, дори не мога да разбера защо всички се превъзнасят само по Брукс като и Ron Perlman и Bryan Cranston бяха много добри. Излъчването на Carey Mulligan е  единственото слабо нещо във филма Mr. Green, тя има една невинна физиономия  някак си не изглежда като момиче,което ще се върже на латиното дето играеше мъжа и, ще му роди дете и ще го чака да излезе от затвора, но пък  химията и на екран с Гослинг компенсира това.
Рефн напомня за Трантино да, но при Рефн визуализацията на екрана е по - добра, просто тази перфектност във всеки кадър я няма при Тарантини  Mr. Green

С Хю Джакмън филмът щеше да бъде високобюджетен екшън, загуба на пари Simple Smile

Да се изкажа и за Оскаровите филми - аз по това време на годината предимно гледам филми с потенциал за Оскар, те и без това повечето излизат сега..
Оскар-ът няма толкова голямо значение за мен, дори ако филмът има Оскар това автоматично ми намаля с една точка очакванията към него...Но все пак сега се правят класации, раздават се награди и гледам да съм в час и да си сверя часовника т.ест моя вкус с/у този на Академията Simple Smile.

Та да питам някой гледал ли е The Artist вече?

Последна редакция: ср, 04 яну 2012, 19:26 от Alica

# 737
Аууу, не мога да си го представя Хю Джакмън в тази роля, абсурд  Mr. Green
За Драйв също ме мързи да се допълвам, че вече писах някои неща в отговор на постинг на потребител в другата тема ( Гледах, хареса ми.....), който си спомням,  че въобще не беше харесал филма...Но понеже вчера гледах The ides of March (който изобщо не ме впечатли, в разрез с провокативното си и в известен смисъл доста претенциозно заглавие) , та ми се ще да кажа още нещо за Гослинг. Това момче си прави лоша услуга, че приема абсолютно всяка роля, която му се предложи в последните 2 години, което от една страна показва, че е работлив о'кей, но и че е малко в повече амбициозен и мен лично това лекичко ме отблъсква. Смятам, че е талантлив, но дали ще ми стане любимец ...не знам.  Нещо взе да ми се повтаря... Grinning

# 738
  • в морето до колене
Кики, аз се каня да направя тема за Гослинг (че вече досадихме на всички из форума, май  Whistling) и там ще има възможност да се говори повече за тези неща, но не си съвсем права за "приемането на всяка роля през последните 2 години"
Първо - преди тези две години последните му филми са от 2007.
По "Синята валентинка" е работил 4-5 години.
За "Драйв" е подписал приблизително по времето, когато е била на приключване "... валентинката" - февруари 2010. При това са му предложили сам да си избере режисьора - кой 30-годишен актьор би се отказал от такова нещо!

И все пак актьорите са последните хора, които имат думата, когато се решава излизането на филма на екран...
Не е тяхна вина, че примерно през тази година Джесика Частиън, Майкъл Фасбендер и Гослинг "текат и от чешмата"...  Rolling Eyes

# 739
  • в морето до колене
Ей Aurora , не мога да се съглася, че кастинга е кофти, дори не мога да разбера защо всички се превъзнасят само по Брукс като и Ron Perlman и Bryan Cranston бяха много добри.

Ооо, да...
Домашният кино-салон беше особено възторжен за Рон Пърлман.  Grinning
Почти "цвилиха" на репликата - За тях още съм малкото еврейче.  Барни, аз съм вече на 59, а те още ме пощипват по бузките като момченце!

# 740
  • в морето до колене
Ами, каквото било, било.  Wink

Моля да прехвърлите ентусиазма и/или досадата си в
НОВАТА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт