Моля Ви ми помогнете и не ме съдете!

• 3 688
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
   Не знам, ако така изглежда може наистина да съм си изгубила здравия разум от тревога.
   Избрах този форум, защото е за родители, които факта, че са тук означава, че живо се интересуват от всички теми, свързани с деца и се предполага, че познават доста семейства, които също по една или друга причина биха се заинтересували...
   Вярвах, че тук ще ми се помогне.

# 16
  • София
И е така. Помагат ви всички, които се включиха. Щом не вярвате в правителствени организации, обадете се на Анимус. Това беше първото предложение. Наистина ли смятате, че е по-добре за децата ви да пускате обява в интеренет или да търсите във форум, отколкото да се обадите на организация като Анимус?

Пожелавам ви да намерите най-вярното решение. Hug

# 17
в благотворителния имат една хубава практика, някой от форума, който е най-близо, наминава към търсещата помощ майка и един вид свидетелства за нуждите й, това като превенция срещу злоупотреби с доверието и желанието за помагане на съфорумките.

в кой град си?

сега, и аз съм против в интернет да се решават такива въпроси, но ако забравим за момент това, да ти кажа, и най-отвореното семейство няма как ей така да реши по тази ти обява ... няма информация. няма такова съществуващо семейство, което да стои в очакване отнякъде да му паднат четири деца, общо описани като "деца". поне възрастта им посочи, пол ...

освен това, тези деца баща/бащи нямат ли? бащата няма ли роднини?! дай някаква информация защо никой от разширеното семейство не може или не желае да поеме грижата за тях. защото ако не е така, ако от семейтсвото проявяват интерес, семейството, което ти си избрала, ще има големи проблеми - те все пак са никои, запознали се последни с децата, и роднините, които ще искат да запазят децата в семейството, ще могат сериозно да им се противопоставят, независимо от твоите желания. в крайна сметка, децата не са имущество, да ги завещаеш, а и някой може да оспори стабилността ти в момент като този ...

а за предприемането на такава крачка, като да поемеш отговорността за четири деца, преживели сериозна травма като загубата на майка си, не стига само любовта към много деца и детски шум ... това са сериозни решения. разбери го, предвид това, че мислиш доброто на децата, имам предвид ...

та, какво правим?

всъщност, ако исакш пиши и в благотворителния подфорум, там четат повече хора от тук, всичките с милозливи сърца, при това някои вече имат доста контакти и опит и могат да измислят добър съвет.

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 18:31 от Vella M.

# 18
  • Западен парк
Миличка, това което искаш е несериозно. Не желаеш да се обърнеш към организациите, които имат капацитета да ти помогнат в проблема ти, а искаш да пускаш обява в интернет!!! Защо според теб тези организации са неблагонадеждни, а всякаквите измамници, които ще прочетат обявата ти са добронамерени. И "Анимус" и "Закрила на детето" имат на разположение точно такива хора, каквито ти търсиш за своите дечица. И те не просто са ги изнамерили, незнайно от къде, а ги познават. Техният "контингент" са проучени, с точните им адреси, приятели, навици и нагласите им какви възможности имат за отглеждане на деца. Когато искаш да си купиш книга не отиваш на стадиона, да търсиш дали някой случайно не е минал през книжарницата на път за мача, а отиваш в библиотека или книжарница - лично!
И още нещо - сега можеш да прегледаш нашите публикации в годините, как мислим от дълго време и колко много си обичаме децата, но не можеш да бъдеш сигурна дали съобщението изпратено от "мама Мишка", наистина е от мен! Ако обаче отидеш в моя отдел "Закрила на детето" по местоживеене и аз съм изказала готовност да гледам повече деца, те ще знаят и ще ти предложат да се срещнеш с мен. И тогава ще е сигурно, че това съм точно аз!
Нещо обаче ме съмнява и една червена лампичка не ми дава мира - това май е пързалка! Жалко, ако е така...

# 19
Заключвам тази тема.
Първо, защото има такава тема и в Благотворителния (тепърва ще гледам развитието и там) и второ, защото просто няма какво повече да добавя и да се каже от това, което е написала мама Мишка.

Общи условия

Активация на акаунт