На пазар в Лозенград и Одрин - 4

• 215 128
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
В петък, но става дума за турско-гръцката граница. Минахме турската и на гръцката решихме да покажем само лични карти.

# 586
  • София
В петък, но става дума за турско-гръцката граница. Минахме турската и на гръцката решихме да покажем само лични карти.

Ясно, останах с впечатлението, че е към предишното изречение. Ние сме минавали с лични  карти при гърците, но на пункта, който е до Александруполи. Никой нищо не ни каза. А с колите с немски регистрации се заяждаха много.  Wink

# 587
  • у нас

И тъй като някъде четох за лалето в Селимие - последният път (средата на август) го бяха сложили под стъкло. Явно са решили да го защитят от пипане. А и така по-лесно се забелязва.  Grinning

Лалето не е под стъкло все още. Смятат да го слагат във саркофаг. Все още може да се пипне  Wink

http://novinarug.com/news/2012/01/18/%D0%BE%D0%B4%D1%80%D0%B8%D0 … %81%D0%B5-%D0%BE/

# 588
  • София
Със очите си го видях под стъкло на 19 август. Нека си пишат каквото си искат нашите журналисти.  Wink  Всъщност статията е от януари месец.

# 589
  • у нас
Със очите си го видях под стъкло на 19 август. Нека си пишат каквото си искат нашите журналисти.  Wink  Всъщност статията е от януари месец.

Статията може, но този петък бях там. Така че инфото е прясно-прясно, няма никакво ограничение около колоната. Всеки, който пожелае, ако го намери къде е, може да си го пипне на воля  Wink

# 590
  • София
E, няма логика на 19 август да го има, а вчера да го няма.  newsm78  Не става въпрос за нещо голямо, а само за стъкълце върху и без това малкото лаленце. Ако не се приближиш до колоната, изобщо няма да го видиш. Нашите приятели не знаеха, че има лале и специално им го показах. Тогава видях и стъклото. Утре ще ги питам дали са го снимали, че сред нашите снимки го няма.

# 591
  • у нас
E, няма логика на 19 август да го има, а вчера да го няма.  newsm78  Не става въпрос за нещо голямо, а само за стъкълце върху и без това малкото лаленце. Ако не се приближиш до колоната, изобщо няма да го видиш. Нашите приятели не знаеха, че има лале и специално им го показах. Тогава видях и стъклото. Утре ще ги питам дали са го снимали, че сред нашите снимки го няма.

То ако не се доближиш до колоната няма как да го видиш.  Wink Лично го пипнах няколко пъти, стъкло нямаше.

# 592
Здравейте!
Имам питане към онези от вас,които са оставали да нощуват в Одрин.Можете ли да ми препоръчате сносен хотел,как резервирахте-предварително или направо на място,какви са цените...въобще всякаква информация ще ми е полезна.Благодаря!

# 593
  • Plovdiv
Може ли да ми кажете къде в Одрин продават хубав локум и баклава? Дали има сладкарници на някоя известна в Истанбул марка примерно KOSKA или подобни.

# 594
  • София
То ако не се доближиш до колоната няма как да го видиш.  Wink

Да, явно доста ми се е спяло снощи.  hahaha

# 595
Kъде да прегледам актуалните намаления в Марги аутлет?

# 596
# 597
Здравейте,да ми кажете какво е положението в неделя за пазар в Одрин -само тогава мога да ходя.Има ли работещи магазини ,изобщо става ли или само ще бия път дотам.

# 598
  • на морския бряг
Здравейте,да ми кажете какво е положението в неделя за пазар в Одрин -само тогава мога да ходя.Има ли работещи магазини ,изобщо става ли или само ще бия път дотам.
Всички магазини в неделя работят, складовете за прахове са отворени. Аз също само в неделя ходя.

# 599
Здравейте ,утре ще ходя в Одрин ,организирано и ще ни свалят на Селимие-джамия ,а от там можем ли да стигнем до кипата пеша или до Марги аутлет ?Ако може някой да обясни  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт