На пазар в Лозенград и Одрин - 4

• 215 124
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • на морския бряг

Здравейте ,утре ще ходя в Одрин ,организирано и ще ни свалят на Селимие-джамия ,а от там можем ли да стигнем до кипата пеша или до Марги аутлет ?Ако може някой да обясни  Praynig

Пеш ще ви отнеме доста време ,защото разстоянието е около 3 -4 км. така преценям аз , а и после с покупките ще е трудно да се върнете до центъра. По добре е да помолите да ви свалят в района около Марги  аутлет , от там до Кипа е по близо.

# 601
 Благодаря много!   bouquet

# 602
  • Plovdiv
Кажете къде продават качествен локум и баклава в Одрин?Благодаря Ви.

# 603
  • у нас
Кажете къде продават качествен локум и баклава в Одрин?Благодаря Ви.

Вземала съм от складовете, от Кипата и от центъра. На много места продават хубава баклава и локум.

# 604
  • Стара Загора
S kakva valuta se pazaruva v Odrin?

# 605
  • Ямбол
vili-vili долар,евро,лев,лира,всичко върви.но зависи къде имаш предвид?

# 606
Здравейте!
Не съм писала в тази тема...
Предстои ми едно ходене до Одрин...бих искала да попитам:
Скоро някой ходил ли е на пазара в Одрин?
Какви са цените?
Струва ли си ходенето до там?

# 607
  • Стара Загора
Mersi  nikid.Soni_66 pichi kato se varnich che i az mislia  da hodia oktomvri

# 608
Посъветвайте ме къде в Одрин мога да намеря спортен магазин? нужна ми е тенис-ракета

# 609
  • Plovdiv
Утре ще ходим до Одрин за първи път и благодарение на Вашите отговори добих някаква представа за града.Кажете ми последно откъде се купуват корите на килограм?Благодаря предварително.

# 610
pupi80, от центъра. Ще ги видиш по витрините на дюкяните. Последно/преди 2 седмици/ взех за 4 лири/кг. Но може да има и по-евтини.
Взех и вакумирани от Кипа -700гр за 2лири и нещо . Сложила съм ги във фризера.
Понеже си от Пловдив, ако не те затруднява, можеш да ми вземеш и на мен половин кг.

Последна редакция: пт, 21 сеп 2012, 10:54 от bgroza

# 611
В петък ходих до Одрин...
vili-vili , има всичко, зависи какво търсиш, но определено цените са по-ниски от нашите тук в БГ...имам предвид дрехи, прах за пране ...дори парфюмите са по-евтини...и т.н.

# 612
Ей 3 пъти съм влизала в Селимието и едва сега тук прочетох че имало лале.
Аз ходих на организирана екскурзия до Одрин автобуса спря пред музея на здравето но никой от автобуса /по точно  само 1 желаещ-аз имаше/не пожела да го посети и го пропуснахме а аз само заради него се записах на тази екскурзия.Много ме е яд Cry

# 613
  • у нас
Ей 3 пъти съм влизала в Селимието и едва сега тук прочетох че имало лале.
Аз ходих на организирана екскурзия до Одрин автобуса спря пред музея на здравето но никой от автобуса /по точно  само 1 желаещ-аз имаше/не пожела да го посети и го пропуснахме а аз само заради него се записах на тази екскурзия.Много ме е яд Cry

хората само за пазар ли отиват там? Има толкова интересни места, които могат да се посетят в Одрин, а музея на здравето и комплекса на Баязид ІІ са едно от тях.

Ето го лалето, снимано този месец

Последна редакция: пн, 24 сеп 2012, 09:37 от Sinara

# 614
Това е маршрута на организираните екскурзии - двете бг църкви и паркират со Селимие-то. Оттам-натам оправяйте се. Понякога ходят и до борсата така наречена.

За локума и баклавата - тази година последно бях през април. Има евтини в едно крайпътно мотелче между Одрин и границата дето обикновено спират автобусите и е удобно за спиране на връщане от Одрин.
На борсата също са евтини - мисля 8 лири беше баклавата, а 6 локума, нещо такова. Сега не знам как са, но смятам да ходя в началото на октомври и ще докладвам.

Общи условия

Активация на акаунт