3-тата световна война започва ли?

• 18 174
  • 228
  •   1
Отговори
# 180
Passiflora - "С няколко думи: опитвам се да обясня, че близкото бъдеще (в рамките на година-две) е по-лесно да се предскаже, но от там нататък си е чисто налучкване..."
Прочети, изгледай филма за Волф Месинг и пак го напиши това изречение! Надявам се темата за С.Севрюкова си я изяснила до край!

# 181
Никоя тема не може да бъде "изяснена до край"!  Heart Eyes  Давам си просто мнението върху основа на знанията си, личните си познания и усещания! Не задължавам никой да е съгласен с мен, просто споделям мнение, което няма нищо лошо да е различно от мнението на когото и да е... Всеки е отделна Вселена!
notar, интересно ми е да разбера твоето мнение, както и на всеки един пишещ в темата! Далеч съм от мисълта, че всичко ми е ясно, но в настоящия момент това е моето усещане.
Нали за това е тази тема!?!

# 182
# 183

Това инфо е за темата "Пука ли ви за Египет". Нито кукуто Кадафи е личност от световна величина, нито пък Либия е толкова значима страна, че конфликтът там да доведе до световна война. Много добре са направили, че са се намесили.  Peace

# 184

Това инфо е за темата "Пука ли ви за Египет". Нито кукуто Кадафи е личност от световна величина, нито пък Либия е толкова значима страна, че конфликтът там да доведе до световна война. Много добре са направили, че са се намесили.  Peace

може и да е така, но все пак времето ще покаже!

# 185
Арабският свят няма капацитет да се противопостави военно на Запада. Освен това, не е единен. Може би Иран, ако успее да създаде ядрено оръжие, може да постигне нещо, но пак силите ще са абс несъизмерими. При такъв конфликт Русия ще бъде със Запада, което също не е без значение.

# 186
Атакуват Либия в 5 сутринта?
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=686108

# 187
Ясно е, че ще го изгонят, но дано му намерят добър заместник. Някой, който да работи за мира, а не да се големее, като този луд - Кадафи.

# 188
Иран не е арабска страна.

# 189
Иран не е арабска страна.

Знам. Не съм казала, че е арабска.

# 190
  • София
Американските" миротворци"   пак намериха как да похарчат произведеното от  военната промишленост, стараят се периодично да не става натрупване.Нищо чудно и те да са провокирали този конфликт , както беше и в Ирак  , така беше и със Сърбия.

# 191
Американските" миротворци"   пак намериха как да похарчат произведеното от  военната промишленост, стараят се периодично да не става натрупване.Нищо чудно и те да са провокирали този конфликт , както беше и в Ирак  , така беше и със Сърбия.

Peace
         Няма смисъл, сега ще се "извади от девет кладенеца вода", в доказателство на противното.

# 192
  • София
Прави дразнещо  впечатление, че ако има конфликти в страни без природни богатства  великите САЩ  , остават безучастни и някак си не им пука за хорицата.Та се питам  сега ако Кадафито не седеше   на нефтен кладенец, дали аджеба щеше  да им пука за хората на Либия, едва ли. Sad
Лошото е че този  път  не сме много далеч

# 193
Прави дразнещо  впечатление, че ако има конфликти в страни без природни богатства  великите САЩ  , остават безучастни и някак си не им пука за хорицата.Та се питам  сега ако Кадафито не седеше   на нефтен кладенец, дали аджеба щеше  да им пука за хората на Либия, едва ли. Sad
Лошото е че този  път  не сме много далеч

А Милошевич върху какъв нефтен кладенец седеше? Понеже спомена Сърбия в предния си пост...

# 194
Можете ли да ми припомните защо американците пускаха бомби в Сърбия преди...знам ли, десетина години? Или не беше Сърбия? Много близо беше. Обаче не се сещам тука да има някакви кой знае какви богатства. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт