Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 7

• 62 307
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Аз мислих, че Cabrio и CabrioFix са едно и също.
Явно съм се объркала  newsm78

# 391
Здравейте, имам един въпрос - имате ли представа дали е възможно да си поръчам количка от САЩ и ако някой от вас е поръчвал от тамошни магазини, какви са цените на посредниците?

# 392
Аз мислих, че Cabrio и CabrioFix са едно и също.
Явно съм се объркала  newsm78
Не си Naughty

# 393
  • София
Докато се ровех за доставчици от Англия, попаднах на този сайт, който предлагат доставка от САЩ - но нямам никаква идея дали са читави: http://www.shipito.bg Ако искаш му хвърли едно око - поне за цените да се ориентираш...

# 394
  • София
Преди 2 години, когато доларът беше по-евтин и цените на посредниците бяха други, излизаше много изгодно да се поръча от САЩ, няколко мами от отчетната си взеха от там летни колички. Сега обаче няма сметка. Аз си поръчах от Англия, доставката ми излезе 20 лири.

# 395
Имам следния въпрос: Колко тежи бъгстъра? В интернет намирам инфо за 6кг (в английски сайт) а ми казват 8 тук ?

Привет имам бъгстър и тежи към 6 кг.

# 396
Честито, Стихийке!  Hug Страхотно е!

Аз искам да ви питам Пег Перего и Мамас енд Папас идентични ли са?  Rolling Eyes Избрах си модел /даже вече е и поръчана де../ на Мамас енд Папас Pliko Pramette.. външно ми прилича на PlikoP3 на Пег Перего - да очаквам ли, че са еднакви? Като функции, които виждам в ю тюб примерно... Някой, който има Мамас енд Папас да сподели мнение?
Ако някой ме разбра ще е великолепно Rolling Eyes

Привет, идентични са. Имах точно същата количка  Мамас енд Папас Pliko Pramette П3. Ползвах я до към 6 месец на малчо. Смених я с бъгстър, защото му поотесня и седеше като излят в нея.

# 397
# 398
  • Някъде там
Здравейте! Може ли да споделите впечатления от Bebe Confort Loola. Ще ми трябва за новородено, живот и здраве юни месец. Интересува ме дали и маневрена и удобна за управление.

# 399
Здравейте! Може ли да споделите впечатления от Bebe Confort Loola. Ще ми трябва за новородено, живот и здраве юни месец. Интересува ме дали и маневрена и удобна за управление.
моя позната безкрайно съжалява,че си я е купила,изобщо не е маневрена.

# 400
  • Някъде там
Жалко, а уж толкова проучвах и избирах. Мъките още не са свършили ...

# 401
Здравейте, имам един въпрос - имате ли представа дали е възможно да си поръчам количка от САЩ и ако някой от вас е поръчвал от тамошни магазини, какви са цените на посредниците?
http://www.lombard.bg/?href=order
Аз поръчвах с тях, не количка ама няма значение.

# 402
  • София
Да, точно чрез Ломбард поръчваха, но не можах да се сетя за името  Peace

# 403
Мами имам проблем.  Praynig Praynig Трябва да купуваме количка на сестра ми - обещан подарък от мъжа ми newsm78 newsm78. Оглеждах, гледаах но бъкел на разбирам Thinking .
Имаме 1000лв /+/ - / де, но не знам. Аз нямам дете. Плюсове да е лека, 3 в 1 и не искам да е БЕРТОНИ /много паянтови ми изглеждат/, важно да се побира в асансьор, да не е с помщащи гуми.  Whistling  В последствие ще избера 3-колка или 4-колка!  Whistling

# 404
ТФК Бъгстър! 576+18 адаптери за коша за новородено+165 Макси Кози Сити за кола +30 адаптери за кошницата+54 дъждобран  всичко това 843.Ако изберете четириколка+още 100на лева. Избирате от 10 цвята.

Общи условия

Активация на акаунт