Августинчетата всички скоро ще духнат 3-те свещички!!!

• 69 585
  • 694
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас/Пз
Ехооо, как стеее?

Ние сме добре, обаче от скоро ме гложди един въпрос?
На 1-ви април ще подавам документи за детска градина, но приемът е чак в началото на септември, та се чудя вие какво смятате за лятото и отглеждането на децата? Тези , които ходят на ясли цяло лято ли ще ходят или ги изписват май месец?

# 376
Алекс също ще тръгва на градина от септември. Дотогава ще се гледаме вкъщи и ще си дойдем до Бг август за 3 седмици. Юни пък баща ми ще дойде и ще имам малко помощ. Wink

Записах на Алекс час при хомеопат след 2 седмици заради честите бронхити. Ще видим какво ще кажат.

Галина, мерси за кафето. Сега си пийвам следобедното с форума.

# 377
вчера ми се обадиха да заведа Дара на пробни снимки за ТВ реклама-е заведох я,а тя се държа ужасно за първи път и според мен си изпусна шанса или поне аз не бих избрала нея  Mr. Green първо беше много ентусиазирана,че пак ще я снимат(миналия път много се радваше на списанието),а като отидохме там все едно не беше тя...абе зодия лъв  Laughing инат и половина.... Примадоната даже си поиска шоколад и те понеже нямаха ходиха специално да купуват  Laughing

# 378
Стели,  Laughing Дааа, лъвчетата си личат от далече, но пък са толкова обаятелни  Heart Eyes
Ани, на родителската среща ни обясниха, че децата, които са родени след май месец, се изписват септември. Венци е записан на дет. градина от октомври, но предполагам няма да е проблем да остане още месец в яслата, защото няма много желаещи за нашата ясла, понеже е малко отдалечена от центъра и основните жил. квартали. Тук яслите и градините почиват по някои график- едните през юли, а другите през август. Ако, например, една градина е почивала през юли 2010, тази години ще почива през август. Майка ми е на борсата до октомври и тя ще гледа Венци, живот и здраве.
Венци от понеделник е на ясла, баща му каза, че имал енергия за 3 деца ( което е вярно, де) и му е крайно време да отива при децата, защото му късал нервите по цял ден  Laughing 

# 379
Привет!  Hug
Галя благодаря за кафето   bouquet
Ние също сме добре. Денис втора седмица почива вкъщи, че се наплаших от гадния грип, който изкарахме, а днес живот и здраве ще го закараме за още две седмици при баба му. Малко да закрепне организма му от тия лекарства дето изпи сигурно му е паднал доста имунитета  Sad Най-важното е да е здравичък. Криси също изкара седмица в нас и е на Тамифлу. Като рохко яйце е, аха да се разболее. Капеме капки в очичките, защото са възпалени и се стягаме за рождения му ден  Wink тече трескава подготовка.
Ани Денис ще бъде лятото на ясла. Те правят сборни групи за през лятото за удобство и на родителите. Най-лошото е, че нямам все още опция за дет.градина и като го изпишат на есен не знам какво ще го правя. В краен случай ще го давам в частна, ако не успея да се справя с държавните  Rolling Eyes
Стелка ловя бас, че именно нашето гардже ще изберат. Дамата е със самочувствие и то с покритие, така че спокойно може да си позволи "примадонско" държание! Целувам ви!!!
Каприз почна ли мъжа ти работа? Как сте вие?
СМГ  Hug за Алекс
Пинки и ние имахме варицела в яслата, но Денис не се разболя, дано и вас ви подмине този път  Praynig
Ами това е засега от мен! Целувки и приятен и слънчев уикенд   bouquet

# 380
Здравейте!

Току що се върнахме с Алекс от спорт. Толкова се беше затъжил за децата и песните, че едва дочака да стане време. Рано сутринта ходихме до педиатъра и му взеха кръв за ПКК. Другата седмица ще се обадя за резултатите. Държа се геройски и заплака само в началото, после само подсмърчаше и му целувах другата ръчичка. На мама смелото момче!

Сега отивам на приготвя обяда, че Алекс само обикаля около хладилника.  Wink

Hug на всички!

# 381
оф момичета днес имах много кофти преживяване,не съм писала във ФБ,за да не види майка ми....тръгнахме с  една приятелка с децата на Витоша с колата.Качихме се на Алеко,но там противно на очакванията ни, беше заледено доста и духаше силен вятър(за разлика от миналата събота,когато беше разкошно).Решихме да слезем надолу и да се разходим до Драгалевския манастир.Там беше много хубаво времето,запалихме и свещички преди да си тръгнем.Решихме да идем до Воденицата да хапнат децата супички,но не тръгнахме по-основния път,а по този,който свързва манастира с ресторанта....и това беше огромна грешка....пътят беше като ледена пързалка,на един завой колата поднесе и за стотни от секундата се опитах да избера по-малкото зло и задната гума пропадна в едно дере...от другата страна на завоя имаше пропаст и малка река..Слава Богу всички бяхме добре,но не смях да помръдна повече с колата.Моята приятелка тръгна с децата пеша към Воденицата да търси помощ,а аз се обадих на мъжа ми,който веднага дойде с негов колега.Шестима мъже(+ сервитьорите) едва изкараха колата,която поднесе още 2 пъти  Shocked сърцето ми беше на топка,чувствам се ужасно виновна за това,което се случи и за това,което можеше да се случи....Господ ни опази!  Praynig

# 382
Стели,  Hug. Слава богу, че си успяла да запазиш самообладание и да реагираш правилно. Ще ти трябва време да преодолееш уплахата, но важното е, че вие сте живи и здрави.  Hug

# 383
Стели,  Hug Слава Богу, всичко вече е минало  Praynig, не се обвинявай и самоизмъчвай!  Hug
Дони, не е започнал все още (вече 3 седмици е вкъщи, което като че ли не е много на цялата тази безработица), днес беше на интервю. директно му казали, че в понеделник ще му се обадят да уточнят дата и час за второ интервю.

# 384
  • Бургас/Пз
Стели, добре , че всичко е завършило благополучно! Мини през църквата да запалиш свещичка за здраве и да благодариш на Господ, че ви е опазил!!!

Ей днес голям вятър в Бургас, не е истина, провали ни следобедната разходка!!!

Брит, как е Берто, май добре си похапва детето и качва килца??? Пусни някоя снимчица да му се порадваме!

# 385
Добро утро!

Днес с децата ще се отдадем на правене на мартеници. Миналата година ходихме в градината на Марина и много им се зарадваха децата. Сега ще приготвим за училището и за приятелчетата на Алекс от групата за игри.

При нас пак върлува нещо, Марина е с Т от петък, сополи и кашлица. Опитвам се уж да ги разделям по стаите, но точно сега те се търсят, гушкат и целуват.  ooooh! Все още имам надежда, че Алекс няма да се разболее този път.

Лека ден на всички!

# 386
Здравейте майчета wavey
Отдавна не съм се включвала,но време няма много Sad
Почти за нищо не ми стига,от работа вкъщи,да наглася вечеря,малко внимание за детето и хайде по леглата.
Гошето ходи на ясла,продължава да боледува често.Пълен месец няма на яслата. Cry Надявам се като попорасне да спре да боледува така често. Praynig
Говори страшно много,почна да прави дълги изречения.Разказва какво са правили на яслата,как госпожата го е карала да се облича сам.
Най-новото му желание е да имаме бебе  Crazy.Идва при мен и ми казва:Гого иска имаме бебе Laughing
И аз го пращам при баща му да му каже на него и той отива про баща си и казва:Тате Гого иска бебе Laughing
Ставам да пооправя малко,че днес ми е само почивен  Hug

# 387
Добро утро и от мен!

Теди, ами вземете послушайте Гого и поработете върху желанието му. Simple Smile

Тази сутрин у дома цари някакво непривично спокойствие / пу пу/. Оставих Марина днес вкъщи и тя си играе в стаята си. Алекс също се е заиграл както никога сам. Явно взема пример от сестра си. Wink

А аз отивам да си изпия кафето на спокойствие.  Hug

Последна редакция: пн, 14 фев 2011, 13:38 от SMG

# 388
Здравейте и от мен!
Стеле, слава богу, че всичко е свършило добре.
Нашата кака е на АБ от вчера защото поддържаше Т 4 дни и с нурофена не се получи освен това е със сополи, кашлица, просто ужас.Надявам се Ади да не прихване.Тя засега има само сополи.И когато трябва да стоят далеч една от друга те искат да се гушкат и целуват,както казва и СМГ.
Честит празник на празнуващите.

# 389
Малееее Стелка, настръхна ми косата само докато четях  Shocked Малкия дявол е бил....Господ да пази!!!  Praynig Дано вече си се поуспокоила  Peace
Ние сме добре /пу-пу/. Оставихме Денис на бабоглед една седмица и сега с брат му се заети с приготовленията за партито в събота  Crazy Mr. Green Предложих му да му купя някой готин тоалет за празника, а той ме отряза. Явно все още не сме във възрастта на "тафренето"  Laughing Човека си държи на играчките  Crossing Arms
Честит празник на влюбените...във виното  Mr. Green и успешна и лека седмица от мен!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт