Много, много спокойствие и много щастие с двете принцеси!
Честит 6-и и 8-и декември на всички, които са празнували!
Честит имен ден на всичките ни Анита!!!
Стягайте се, дано да посрещнем останалите празници здрави!

))))

Той, благодарение на хомеопатията се възстановява мнооого бързо
и се надявам от понеделник да е на ясла. А аз мога, не мога ще се влача на работа, защото ще ме изгонят 
Близо е до центъра по кръводаряване и централна гара. Казаха, че залата е отоплена и е предназначен за по-малки деца. Има африкански таралежи, малки кенгурчета, порчета и разни там други малки животинки. Било много вълнуващо за малки деца
За съжаление обаче и тая събота и неделя няма да мога да ги заведа, защото в събота Крис е на олимпиада, а в неделя ни чакат домашни и рожден ден на една негова приятелка. Представленията са от 11 и 16 часа, ако не се лъжа. Опааа, дребния стана и времето ми за писане свърши. Отивам да го храня 

от снощи не е спряло да духа. Цяла вечер не съм спала чувах вятъра,а и Алекс от повече от два месеца не спи спокойно и само ставам да го покривам. Спа непробудно предполагам от умората от 12-2 и после само ставам
,а денем не лягам
.Освен тази гадост,вечерта Дара вдигна 38,5
което слава Богу не се повтори.Кръвнара картина също беше ок и се разминахме засега с антибиотика,чакаме гърления секрет и в сряда пак сме при доцента да си каже тежката дума
моля ви стискайте палци тази сливица да не се окаже проблем и да не се налага вадене 

Препоръчани теми