Августинчетата всички скоро ще духнат 3-те свещички!!!

• 68 771
  • 694
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро рано в неделя,пия си кафето и почвам чистене от-до  Crazy Whistling Tired
Фебче,супер е,че се справяте с народна медицина и аз подкрепям всичко,което правиш.Веднъж и чесън хапна Алекс покрай татко си,но не му хареса  Grinning
СМГ,многооо  сте сладки,искам и аз при вас и този хубав сняг  Hug  Hug  Hug

# 76
  • София
Добро утро и от мен!

Феб, отдавна не ви бяхме виждали с Монката. Много хубави снимки  Peace

СМГ, при вас си е една зимна приказка. Много е красиво Peace

Иренка, дано сте овладяли положението. Бързо  оздравяване ти пожелавам Hug

Дони , бързо да пребориш и ти вируса ти пожелавам Hug

Бързо оздравяване и на всички дечица Praynig Praynig Praynig

Бобчо е по-дорбе. Остана остатъчна кашлица, която не се знае колко време ще влачим, но и аз този път пробвах с хомеопатия и бабини рецепти за кашлица Rolling Eyes
Утре мисля да го пусна на ясла, но направо ме е страх като знам колко бързо лепва всичко Tired

Това е от мен.Ставам, че ме дърпа малкия терорист Laughing

# 77
  • Бургас/Пз
Здравейте и от мен. Вече си е доста студеничко и явно разходките ще стават по-кратки.

С Калоян излизаме сутрин по 1.30ч и следобяд още толкова, но определено на него не му е достатъчно. Обаче при -1,-2 градуса през деня се притеснявам да стои повече време на вън.  Thinking

Феб, Монката е страхотен, казвай бързо какви подаръци напазарува, че всички това ни тресе!

СМГ, при вас е истинска зима, на мене ми се иска да завали сняг, пък като знам каква киша настава и ми се отщява!

Стелка, много неприятно за третата сливица на Дара, но потърси още едно две мнения, защото в тази възраст, докторите много често грешат в диагнозите! Стискам палци за празниците да сте здравички!

Пинки, дано вече да не се разболявате, макар че то с яслата това си е явно правило за повечето деца!

Какво става с Бизу, някой чувал ли е как е?

Ето да ви покажа моят помощник, как се забавлява като си е в къщи. Естествено не с играчки, но поне помага на мама!

доволен от резултата

Ето го и с любимия в момента снежен човек, изваден от дълбоките шкафове, тъй като беше прибран от времето на сестра му!

# 78
Ani, голям помощник си имаш! Алекс и той все иска да ми помага - да готвим, да зареждаме пералнята или сушилнята и т.н. Все се чудя защо купуваме играчки? Wink

# 79
Добро утро и успешна седмица на работещи,гледащи августинчета и не само и активно релаксиращи  Hug
Пинки,браво на Боби,дано се задържи
Ани,бъдещия батко ще ти върши домакинската работа живот и здраве  Laughing

При нас вече навсякъде е бяло и приказно.Алекс много се радва на снега и иска да правим снежен човек  Laughing Мити ще е каратист или фитболист  Mr. Green На мен ми е на пукане още една вена  Confused на същия крак до края може и да съм цялата синя  Confused

Хубав ден на всички  Hug

# 80
  • Бургас/Пз
Добро утро и от мен! Ние още сняг нямаме, но е много студено. Към 11.30ч се надявам малко да се вдигнат температурите и да поизлезем, макар че е много мрачно!

Веси, нищо ли не може да се направи за тези разширени вени, нещо превантивно няма ли? Чувала съм за едни чоропоганици, продават ги в медецинските магазини, може да се позаинтересуваш! А болезнено ли е или само посиняваш?

Ето и едно кафенце от мен!

# 81
Добро утро!

Ани, благодаря за кафето!

Веси,  Hug

Днес предиобед с Алекс ще останем вкъщи, че чакам един куриер да си вземе обърканата пратка и не смеем да мръднем. Най  - много към 11,00 часа да излезем на двора за малко, че е доста студено - минус 10 градуса е в момента. Следобяд мъжът ми ще докара елхата и ще я украсяваме. Радвам се като малко дете и аз.  Simple Smile Да видим дали ще успеем да я опазим от Алекс или ще има поражения тази година.  Wink

# 82
Ани,имам от чорапите,за който говориш.Направен е за ръст около 1,60,а аз съм 1,75 и покрива коляното и от там нататък е само плат,който не стяга нищо.Купих си,за да довърша крака един отделен ластик,който служи пак за стягане. Когато се сложат двете човек може да си умре от болка особено зад коляното.Вечер ги махам да почине крака и няма да казвам какви белези имам,но няма начин. Мажа се с един гел,който ми изписаха и когато мога си вдигам крака.

# 83
  • Все на втория етаж
Привет дами !

Да се разпиша набързо. Аз вече се пооправям, утре или сряда трябва да хода на контролен преглед, днес ми свършва втория антибиотик. Кашлям доста все още, но нямам темп и съм друг човек направо. Миналата седмица ми мина на легло направо.

Сега не мога да не споделя, че състезанието в петък мина чудесно, групата им, взе медал за първо място. В другите танци бяха ощетени очевидно откъм оценяваме, но здраве да е, не е това най- важното. Ето снимки:

http://www.facebook.com/album.php?aid=590806&id=596215318

Ето снимки и от коледия форумски карнавал, на който не видях нито една позната муцунка, защо не дойдохте? Максим се забавляваше, може да го видите тук:

http://www.facebook.com/album.php?aid=590806&id=596215318#!/album.php?aid=591344&id=596215318

Дони, ще погледна за този цирк, интересно звучи и не ми е въздалеч, благодаря за информацията. Всички болни сладки маймунки да се оправят. Hug

Ето го моето момче:

# 84
  • Бургас/Пз
Иренка, личи си, че е било мнго забавно и децата са се чувствали страхотно! Радвам се, че ти си по-добре, дано вече всички болести да останат зад гърба ти!

Леле, Веси, това е супер неприятно, както го описваш, като те знам, че нямаш никакво време да седнеш, представям си колко успяваш да вдигнеш краката, сигурно изобщо. А за тези чорапи само съм чувала,че се ползват, но имах приятелка която носеше чоропогащник по целите крака до горе , само на коре и кръста беше като обикновен , за да не й притиска коремчето!

Брит, честит рожден ден мила! Да си жива и здрава и винаги много усмихната!

# 85
Ани,за чорапогащник не съм виждала  Rolling Eyes ако може да ми дадеш повече информация на коя фирма е мога и да поръчам ако доставят от тези фирми
Брит,честит рожден ден! Да си жива и здрава! Прекрасна майка и съпруга!
Иренка,прекрасни снимки сте направили  Hug браво на голямото ти момиче  Hug

# 86
Благодаря за пожеланията, момичета  Hug. Честит сняг, на тези, които ги затрупа като нас Simple Smile)
Днес по случай рождения ми ден такъв карък ме удари  ooooh! Точката взе, че я хвана някакъв вирус, блокирах си картата, сега да видим колко ще чакам за нова  Close и т.н.. А да, вчера сложили в един от Моловете колело на късмета. Аз си почивах на една пейка наблизо, че цял ден носих шкембето  Blush и гледам 20 мин, който завърти - печели. ВИкам си и аз ще опитам. Единствената бях, която нищо не спечели  #Crazy

# 87
Berend Botje, Честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, спокойствие и повече късмет занапред! Wink Wink

Имаме си вече елхааа! Laughing Голяма радост падна, Алекс беше много впечатлен и с голямо старание закачаше играчките, обаче сега не дава да пуснем лампичките. ooooh! Колкото пъти ги включим, той минава и ги изключва.  Joy Явно е прихванал от спестовността на немците и мисли за сметката за тока, а не за красивата елха.  Joy

# 88
Колкото пъти ги включим, той минава и ги изключва.  Joy Явно е прихванал от спестовността на немците и мисли за сметката за тока, а не за красивата елха.  Joy
  Joy Joy Joy Ах, че ме разсмя.....Сладурин!!!

Здравейте, милички. Поздрави от студена, духлива, но не снежна Варна. Ние сме добре, всеки е по задачките си-работа, ясла и т.н.
Мончи за сега се задържа здравичък и трябва да удържим фронта до 22-ри, че да посрещне така чакания старец Simple Smile))

Ани, за подаръците набързо ще разкажа. Ние за сега закупихме това http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.1439 , това смятам да го поръчам тези дни http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.5340 , имаме от едната леля http://www.eontoys.com/Products_Brand_ThomasFriends_Product_ThomasattheSodorFair , а остава да закупя подаръците още от двете баби, и другата леля, че те не смеели сами да решат какво да е. Отделно в яслата ще имат подаръци на партито от дядо Коледа, но ен зная какви ще са, защото решихме за всички дечица да има днакви торбички със сравнително еднакво съдържание за да не се чувстват някои ощетени. Та така с подаръците....А иначе Калата ме уби направо  Hug Hug Hug Голям помощник, ей...Мончи и той мерак има в изобилие, но чак с пръскача да действа... Joy Joy Joy

Брит, здраве, здраве, здраве........и пак здраве....другото си го владеете прекрасно. Целувам те!  bouquet

Веси, притесни ме миличка. Почивай бе булка, никой няма да ти върне пръстена само зарад малко повече откраднато време за твоето спокойствие. Мисля те и съм сигурна, че се претоварваш както и преди.  Praynig

Иренка, бързо оздравяване и сега се пази, че след тези антибиотици и грно-вирусното време лесно се захваща. Ноооо ти ди дейна мацка /на кого да се метве Макси мислиш  Wink/, няма да ги оставиш да те съборят отново Simple Smile)))

Момичета, отивам да се хоризонтирам, че партито в събота беше зверско и още съм "Съботна". Хубава вечер от мен. Целувам ви!

# 89
Много Много Снимки

Общи условия

Активация на акаунт