Преди малко звъннах на госпожата - утешил се, но пак заплакал по-късно. Отказал да яде закуската и обяда и си легнал гладен с рев...
Извинявайте, че малко в дневник го превърнах, но ми е много тежко...
.
...
Не се притеснявай, не си лоша майка, никоя от нас не е лоша майка - просто децата различно се адаптират. Лека-полека и с много търпение.

. Такъв пубертет го тресе моето дете, все чакам да мине, обаче не, не минава. Реши ли нещо да прави, няма сила, която да я спре. Така крещи, когато не е съгласна с нещо, все едно я колям. Непрекъснато мрънка за нещо, иска всичко и то на минутата, понякога се чувствам толкова безсилна
Понякога вечер не ми издържат нервите и стигаме и до бой, за да заспи след 23.00 часа. А след това цяла нощ се чудя къде греша и колко лоша майка съм. От днес е в новата детска. Влезна много наперено, но като видя, че децата са по-големи от нея и се сви, вдигна ръчички и поиска да я гушна. След това се отпусна, че и на един крак заподскача
, но да видим до кога. Аз, за разлика от Елле гледам да не се вълнувам в тази насока
. Елле, търпение му е майката
И не унивай, защото малките разбойници веднага усещат колебанията. И аз непрекъснато си го повтарям, но на моменти просто ми писва 
. Звънях на госпожата по едно време. Каза, че веднага е спрял да плаче и бил спокоен. Ходил два пъти при нея с молба да го гушне, защото му станало мъчно и тя го гушвала. На обяд си хапнал и сега лежал. Нямам търпение да стане 16ч да си го взема...
за двама ви. Не се обвинявай, не си никак лоша майка.
Днес следобяд тръгваме отново на спортни занимания. Сега вече ще сме в "голямата" група / от 3 до 5г./, а не при бебетата.
Ще сме и в друга спортна зала, в съседното село, но поне децата и майките са ни познати. Всички се прехвърлят от групата за игри и бебешкия спорт там . 
и трудно се добирах до компютър.
в петък дори се опитал да си тръгне докато били в двора на градината.
да се надяваме, че ще имам възможност да остана и за постоянно, но на друга длъжност, защото тази изобщо не ми се нрави
Надявам се до 2-3 месеца да навакса с речника и да се разбират.

Много се изненадах. Стискам палци и съм сигурна, че скоро ще си го приберете и всичко ще бъде наред. За мъж без вълчи апетит почти не съм чувала, така че
Чакам снимчици, че да го видим този мъж който така пък изненадва
))
!