Много са сладки момчетата и наистина доста си приличат - да са ти живи и здрави и тримата 
Ние запазихме дати за море - от 20-ти август не ме търсете за 10 дни. Тази година избрах не чак толкова известен курорт, но дано за сметка на това получа така желаното спокойствие.
И ние се стягаме за рожден ден - то време не остана
Ще бъдем на детски клуб, тъй като не мога да побера толкова деца у дома, а и аз за разлика от повечето от вас не съм най-добрата домакиня и нещо хич не се виждам да правя торти и да мажа сандвичи. Не че нямам желание, но не умея, а и да не проваля партито на детето Момичета давайте идеи, освен традиционните плажни кофи и лопатки какво друго носите на морето, за да ги забавлявате. При нас всичко чуждо е по-интересно и никога не играе с това, което аз съм купила
Идеи приемам всякакви
Хубав и слънчев ден желая на всички ви!!!
Ще занесем баничка и кекс да почерпим. Между другото и багаж трябва да събирам, че ще пътуваме за БГ.
Обичам да пътувам, но събирането на багаж за 4 човека за 4 седмици е истинско мъчение. 
,доста е привързан с персонала в яслата и не знам как ще се отрази промяната,дано свикне бързо.

тортата е страхотна! да ти е жив и здрав Ивайло! 

Вчера е занесъл торта в градината в Горна, че нали нашата градина цял месец почиваше, а утре ще празнуваме тук със софийската група

Ето и от нас малко снимки от партито и тортата - багер, която всъщност се оказа фадрома