За мое щастие аз няма да се хваля, че ще се увеличаваме
Побъркват меееееееее двамата братя. Направо хуни, толкова са бесни, но да са ми живи и здрави - през акъла ми не минава за трето
Уж хората се радват като дойде лятото, а при нас като че ли сега почнаха вирусите с пълна сила.
От днес е на ясла за няколко дни и след това целия юли е ваканция. Най-вероятно ще бъде при баба си, защото аз нямам толкова отпуска. А тази година за първи път нямам ясна визия кога и къде ще ходим на море. Ще го мисля пак. За сега ви оставям, целувки на всички ви!!!!!!!!!!!!!!!

Някакъв нов съвременен метод с венозна кръв. Горкото ми, то ръчичката му една мъничка, къде я намериха тая вена не знам
А то ме гледа право в очите и като търкаля едни сълзииии - милия, направо се поболях. Да не говориме как остиска до 9.30 да не закусва
Поздравих го, че се е държал геройски и го питах какво иска за награда и той си избра това
След цяла сутрин тормоз нямаше как да му откажа
.
.
Показах му и малката тоалетна, дори я използва по предназначение и беше много доволен. Трябва да купя някои неща - пантофи, маратонки, гумени ботуши, кутия за храна и един класьор.

И ние се въртим около новото бебе. Къпем се, глезиме се и най-вече правя всякакви гимнастики кой да ми гледа децата. Целия юли яслата ни почиваше, бабите заети - мани, мани
Още не сме решили къде ще почиваме, но пък за сметка на това отчаяно се нуждая от релакс
Препоръчани теми