Жената лъв - 43

• 18 561
  • 761
  •   1
Отговори
# 75
Жу в момената е лудница там, ако имаш нерви и време ще почакаш на 500човека опашка. Имат нова оферта от днес, та затова е така. Като се прибирах нашият беше лудница... ooooh!

# 76
  • Пловдив
Жу, точно при тях е и моят.  Simple Smile 15лв. е таксата и при нас.
А рисуването безплатно ли ви е? Мисля, че ОДК имаха там в Кичука база... newsm78

А за ряпата може и така. Срещала съм ги идвата варианта.
Така като е отрязана, сокът с меда минава през ряпата и излиза в чашката.

# 77
Аз сега отидох да преместя ряпата в по-широк съд и видях, че вече има сокче отдолу Crazy Ще давам откъдето пусне hahaha

Норче, ми к'во да снимам? newsm78 Ряпата е с отрязано капаче отгоре и пълна с 1 лъжица мед. Ако опреш дотам, ще те информираме подробно.
А колата я измий и я снимай Wink. Ти показва друга, не твоята Crazy

Ако знаете как ви се радвам на децата, че има с какво да се занимават Heart Eyes

Норче, изписаха Дурацеф и Мукосолван, като не купих ни едното. Mr. Green Важното е, че на дробовете уж няма нищо Rolling Eyes

# 78
Пол дано ряпата помогне. Много се радвам когато такива методи са ефикасни.

Ако знаете как ми се спииииии, направо едвам гледам  smile3507 никъде не ми се ходи  Tired

# 79
  • Пловдив
Я да се запиша в темата, че хем сутринта ви четох, хем после без да се разпиша чакам отговори и се чудя що не пишете  ooooh!.

Кюфтета от леща съм правила, но нямам никакви спомени как и с какво точно - освен с леща  Crazy

# 80
Норче, шЕ легна зарад' теб Crazy

Кипре, добре дошла Crazy
Пусна ли ЛС на Кам?

# 81
  • София
Уф, нещо не ми стига времето  Crazy. Сега се прибираме - вън е адска жега  Shocked! Терасата ми е огрята от слънцето и ще взема да пусна още една пералня. После трябва да хвана детето да учи, че в класа били поставили основите на нов тип математика и госпожата е пред гътване май Mr. Green!
Мерси за всички пожелания, момичета!

# 82
.... госпожата е пред гътване май Mr. Green! ...

Сама ли ш' сЪ гътва, или чЕ и помагате? Twisted Evil

# 83
  • София
Много е свястна, Пол, ще ми се да спасим и нея, и децата  Laughing.

# 84
  • Пловдив
Имаме промяна в писмото до дедо ви Коледа - вместо кучи костюм иска вълшебна пръчица, ама истинска, дето всичко прави  #Cussing out. Помооощ!

Значи това желание е също старо, но до сега някак успявахме да я разубедим. Обаче, взе, че прописа диването и собственоръчно си написа писмо. Между другото, не ми даваше да го чета, че било тайна, но аз я издебнах  Mr. Green

# 85
Ох, днес не мога да се организирам нещо с двете хлапета. Водих Вики на лекар няма уж нищо, а продължава да го боли от време на време.  Thinking ДоФтора каза да видим ако до утре го боли пак да отидем. Много се изнервих в тъпата болница. Чаках един час и накрая един чичо чак ме пререди, уф ама много ограничени хора има.  Twisted Evil
Ставам да украсявам, че Вики ме натиска.  Mr. Green
Качих 3-4 снимки на моите джуджета.  Blush

# 86
  • Пловдив
Имам едно предложение относно РД на децата - вместо да ги пишем на 1ва страница, мога да направя файл и да го кача в албума. Щото не знам за вас, ама аз предпочитам само ние да си знаем. Ама ако не искате, няма  Peace

# 87
  • Пловдив
Кипре, аз съм ЗА! Давай.

И на мен не ми се ще РД на децата да са цопнати на първа....съвсем на открито...

# 88
Ок, и аз съм "за". Най-добре да са подредени в хронологичен ред Thinking

# 89
И аз съм "ЗА".

Кипре, хич не ти е лесно с тия желания. Какво ли ме чака и мен  hahaha За сега минавам лесно с пластмасова кухня, ама като стане голяма, ще има искам колаааааа, искам прическа, искам, искам, искам  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт