Жената лъв - 43

• 18 167
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Има си карта, и адаптор си има, ама на лаптопчето имах де да я мушна, но на компа нямам, май... newsm78
А лаптопчето замина с мъжо у френско.
Нямам време за фото, без друго ще изляза по -рано, че часът ни е 17,00 пък аз съм до толкова на бач..

Ще разказвам  Mr. Green и ще нося фотото, тя има лаптопче, освен в кабинета да си ги свали... Thinking

Пфууу, срам.... ooooh!

# 691
Бенджи, прости ми любопитството, но какви по-точно снимки са това? Защото казваш, че е инфо за малката newsm78

# 692
Ахой, момичета, аз малко се позатрих, но ме е затресла предпътна треска. Опаковах багажа ( три - четири пъти Crazy ) , на малката също, сега мисля да се боядисам, макар да ми е доста уморено. Че и с депилатоара имам доста работа  Mr. Green . Та така. Утре - последен работен ден за тази година, догодина - пак Whistling . Целувам ви

# 693
  • Пловдив
Нали знаете, че и двете ми хлапета са с АД...
Йоана е по- зле.
Та лекуваме щерката при една известна хомеопатичка в Пловдив. И тя иска да следи реакцията на кожата към даденото лекарство. Как се променят обривите и състоянието на кожата след приема на лекарството, лечебни кризи, чисти периоди...ей такива неща...
Абе, утре като идем тя няма да има инфо за това, което се е случило за тези два месеца...А е важно.
Ще види състоянието на кожата в момента. Ама само това не й върши работа...

Джес, айде.
Лека работа утре и бързо и безпроблемно пътуване!  Heart Eyes

# 694
Бенджи, ясно Rolling Eyes.
Горките деца Confused.

Вийче, не е ли рано за депилатоара? Crazy Дорде кацнеш у Ирландско, космарлака ще набоде пак Mr. Green

Нещо за Лека нощ от мен Hug

# 695
  • Пловдив
Имате ли представа що такое БИОНИКЪЛ?
Малчо го е писал в писмото до Дядо Коледа...пък аз, срам не срам  Blush, нямам идея що е то...И ще се излагам по детските магазини, май... Mr. Green

# 696
  • София
Бенджи, това е една серия на Лего с някакви... чудовища, да ги нарека, въпреки, че не съм съвсем точна сигурно. Марти ги харесва много и имаме няколко - интересни са.
Джес, здрасти  Hug!

# 697
Бенджи да не е това . Ние щото имаме 2бр. и ги рекламират по Картуна.  Mr. Green
Май ще е това което Вени казва. Не съм го чувала.  Crazy

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 23:41 от The Tulip

# 698
  • София
Добро утро! Спинкате ли?

# 699
Венка, не, не спим, чакам ви да стенете. Hug

В отпуска съм аз. newsm68 Цели два дни. Вчера стоях до 8.30 на работа да си свърша спешни неща за тези два дни. Писах-брисах и... сега като се събудих сутринта се усетих, че съм забравила нещо. Но... няма сега да ходя до работата да си го правя ако не ме напънат.

Вие какво си правите?
Бенджи си загубила кабелчето за фотката. Бенджи, ако имаш четец за карти на компютъра... де да знам - изкарай картата на фотката и я мушни там.

Говорите си да това кой къде ще ходи на празниците ли? Ние сме решили за Бъдни вечер да отидем във В-д, за да посрещнем празника с брат ми. А за Нова година да сме в П-в. Но дали сами или ще ни дойдат приятели на гости не знам.
И аз искам само по домашно.

Я кажете сега вие... кой къде ще ходи? Flutter

Поли, тръгването ти на работа беше след Коледа чак нали? Присетила се бях вчера за тебе за тоя въпрос.

Джес, тръгна ли? За тучните Ирландски полета?

Я аз да се върна да попрочета по-внимателно.

# 700
Добро утро и от мен Hug
Стеф, още съм тук  hahaha В предстартова треска Crazy Багажа уж готов, но имам чувството, че довечера пак ще се преопакова Mr. Green
 Shocked майко мила ако знаете какъв сняг заваля тук  Shocked

За има няма 20 мин всичко от черно стана бяло!!!  ooooh! Е деееее! И си е направо снежнобурие  Confused
Поли, хич не е рано то за депилатоара, ами снощи ме домързя  Whistling Не се и боядисах. С Гигс щяхме да гледаме Рапунзел, но тя на 5-тата минута захърка - буквално  hahaha Такова озвучаване му удари на филма, че няма накъде повече Joy

Вени  Hug здрасти и на теб!

Рениии, направо ме изпревари с корекцията  hahaha Трия и се засрамвам - ама аз ще се меся в мъжки му работи  Mr. Green

# 701
Бенджи, Бионикъл както ти е казала Вени е серия роботи на Лего. Ние имаме поне 30 бр. Вили им е луд фен. Цените им варират от 15 до 150 лв., като това зависи от големината на самите роботи. Най скъпите включват няколко робота, крепост и т.н. И понеже са Лего са по своята същност конструктури. Частите на няколко робота можеш да ги комбинираш и да си направиш каквото ти хрумне. Сега излезе друга новата серия играчки - роботи на Лего - Hero Factory. Те са на създателите на Bionicle и имат почти същата визия. Идеята е новите да заменят така дълго експлоатираната и изчерпана от идеи серия Бионикъл. Лего дори бяха създали компютърна анимация от 3 части за историята на света на Бионикъл. Ето да добиеш представа за какво иде реч: Имай предвид, че има и китайски фалшификати /които не се наричат Бионикъл, разбира се/, които са ултра некачествени и се чупят бързо. Бионикъл се произвеждат в Дания или Швеция.
Надявам се да съм била полезна с познанията си за играчките  Mr. Green. А това за което говори Ками е Бионик и е някакво лепкащо желе  Sick. Имахме подобно и мога само да кажа, че е гнусно!
 Джес, чакаме те Simple Smile))! Вие сте в оранжевата зона със снежни бури  Confused

# 702
Джес, чакаме те Simple Smile))! Вие сте в оранжевата зона със снежни бури  Confused

Тъкмо щях да пиша, че утре следобяд тръгвам за София. Ще пристигна към 19.30 часа. Ще спя у мойта дружка. Може да се чуем вечерта, но не знам дали ще мога да изляза, че тя е в Х.Д. Иначе сутринта ако ви се пие кафе на аерогарата мноооого ще се радвам да се видим  Hug Hug Hug Аз ще съм там към 10- 10.30ч

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 09:23 от wee.jess

# 703
Добро утро! Hug

Голям студ при нас Rolling Eyes. Сама съм с Ник и не знам как ще идем до кухнята Whistling

Стеф, според "уж" последният график почвам на 29-ти с една смяна от 6 часа през деня. Това е добре, защото първо: няма да съм цял ден, и второ: ще бъда с още една колежка. Забравила съм страшно много неща, чак се удивих сама на себе си като ходих сега два дни за по няколко часа ooooh!. Хората погрешно си мислят, че ни е много лесно цял ден да си седим там и просто да вземаме парите им, обаче всъщност това е само 1/3 от работата ни ooooh!. Другото никой не го вижда. Само едно знам - лесно няма никъде. Rolling Eyes

Вийче, споко, не остана Crazy. Сега ти е напрегнато, но после пък ще ти е гот Heart Eyes

Хич не ща и да ги знам тези роботи  Crossing Arms Още не сме писали писма на Дядо Коледа newsm78

# 704
Ееееее как забравих да ви "похваля" мойта щерка - онзи ден "избягали" от час - почти целия клас - и що - да играят вън на първия сняг!  ooooh! Няма да ви казвам, че вечерта накашляше! Rolling Eyes Класната им се обади да ги "изкаже". Влязла в стаята (след малко междучасие ) и к'во да гледа - вътре се мъдрят само 5 хлапета. Всичко друго вън. И им гледала сеира кога ще се приберат - с 15 мин закъснение! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт