Любители на котки - тема 45

• 39 011
  • 728
  •   1
Отговори
# 210
  • София и Морето от време на време
... Дори два пъти е спасявала живота на бебето.

Деси, това мисля, че ще е интересно да споделиш с нас, ако нямаш против.

# 211
  • Някъде в търсене ............
Добро и мъркащо утро  Hug
Ан , здравей и тук  Wink
Lady-B, наистина много си приличат, Мърко е една идея по бузест (но то е от лакомия Laughing)Ударих му една прегръдка от теб Hug
Ето накратко едната случка,: малката е на около 2 месеца , точно започна да се обръща. Нахранена и сложена да спи, аз си пия кафето с приятелка в кухнята, Сара беше при нас, но реши да излезе. След секунди се върна при мен и почна да мяучи много странно, но аз не и обърнах внимание. Тя излезе и застана пред вратата на спалнята и почна да драска, върна се при мен и ме издра по крака (не ме беше драскала така никога) и пак към спалнята. Станах да видя какво има и намерих Лари паднала по лице на земята(бях сложила възглавници) и беше почнала да се задушава, не можеше да си изправя главичката хубаво. Вторият път беше нещо подобно, но не ми се разказва Sad

# 212
Ган и аз много съжалявам  Cry Hug

Ох, а вчера открих, че Дара като иска вода отива в банята и гледа втренчено в канала, ако щете ми вярвайте, ама същото го правеше Мако  Crazy Не знам, толкова съвпадения (за които вече съм ви разказвала  Flutter), че....  Heart Eyes Заки например отива в банята и седи там, за да даде знак че не си открива тоалетната и чака някой да му я доснесе  Whistling Ама Дара... не просто да отиде там, а да гледа втренчено канала, да не говорим, че тя познава цялата къща и не се замисля на къде да отиде. А и още нещо - когато Мако лягаше в майка ми (доста често) започваше да се мие, тя много му се дразнеше, защото искаше да се гушкат, а той мие, мие...после започва да мие и нея  Mr. Green Ами Дара го прави същото - ляга в мен и заспива, отива в майка ми и се започва с едночасовото миене - първо нея си, после майка ми Laughing Единствената разлика е, че не спи до лаптопа, а до мен...

# 213
  • Costa Rica
Вижте каква прелест:

# 214
Момичета,нямам здравословни проблеми,изследването ми за токсоплазмоза е отрицателно.Освен мен няма кой да чисти тоалетната ,освен това котето се качва навсякъде,което сега не ми пречи но като се роди бебето кого по-напред ще гледам.Аз изобщо не искам да се разделям с нея но ако не се справя все пак трябва да имам алтернатива.Родителите ми живеят далеч и няма да има кой да ми помага а не мога да я изолирам само в една стая за дълго време.Относно стреса,през лятото пътувахме доста и беше на гости в една приятелка,чувстваше се добре,даже първия път беше на гости със счупен крак,защото скочи от терасата.Ако някой иска да я вземе без да ми я връща после,о.к. ,ще я преживея някак си но решението ми е окончателно и до края на май следващата година трябва да и намеря дом.

# 215
  • София
ellinoorr, котето е малко и ще свикне с нови хора.

Иначе аз си бременеех с моя котарак. Малко след като се роди сина ми спасихме един друг котарак. У нас живя няколко месеца и го подарихме на един приятел. В началото се уплаши когато излязохме от нас, но сега е господар на къщата Simple Smile И се грижат добре за него.
Надявам се да му намериш добри стопани.

# 216
Делфи, къде я намери тази синеоката красавица?   Heart Eyes

# 217
  • Варна
И с това мацнато рижавко по личицето Grinning

# 218
  • Costa Rica
Делфи, къде я намери тази синеоката красавица?   Heart Eyes

В месечинкиния край Wink
Снимката и е във фейса - търсят и приемен дом. Ако имаше как, досега да съм я прибрала. Дъщерята я искала, зетят се запънал  Wink

Мацинка си има цял албум
http://www.facebook.com/album.php?aid=32215&id=135907963100183

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 13:34 от Делфина фон Ю.

# 219
Много, много е красива! Как може да е бездомна с тези красиви, сини очи!!!! Дано да си намери скоро дом!

# 220
  • София
Привет!Приемате ли нови членове в тази чудесна тема?
Това е Касиопея, на 4 месеца е.

Съжителстват с тази красавица. Шели, на година и половина.

# 221
  • Costa Rica
Още снимки! Още! Снимки!

Обожавам разнооки котки.

# 222
  • Между гори и планини
Здравейте на всички! Приемате ли новаци?
Днес осинових първата си котка - ангорска, била е домашна.Майка ми каза, че са я хвърлили раждаща преди време. Красива, пухкава, в бяло, черно и оранж, със зелени очи.
Почуства се веднага у дома си, не ме одра нито веднъж, въпреки страха си докато я носех към нас.Вече е изкъпана, обезпаразитена, дадох и хапче против глисти, сресвах я и й купих тоалетна.
По-късно ще ви пусна снимки. Искам да попитам, това което съм направила достатъчно ли е? Котката е спокойна, спа, яде, поразгледа.
Дайте идея как да я кръстя?

# 223
Добре дошли на новите попълнения,прекрасни са   bouquet Моята хубавица носи мъжко име,самото животно може да ти подскаже как да се казва.

# 224
  • На небето
Делфи, къде я намери тази синеоката красавица?   Heart Eyes

Невероятни очи. Огромни и сини очи. Много е красива.

Общи условия

Активация на акаунт