Любители на котки - тема 45

• 39 019
  • 728
  •   1
Отговори
# 300
  • тъгата в мен
Елхата,ах,елхата...Нинджата от началото на месеца ме врънка да слагаме украсата,а аз заради Димитраки все се разсейвам и отлагам.
Днес ваксинирахме хайванчето за първи път.Хич не му хареса меренето на температурата,ама нямаше накъде да мърда.Има си даже и паспорт вече.Благоверният,обаче,не си даде бащиното и фамилията.. Joy

# 301
  • София

Днес ваксинирахме хайванчето за първи път.Хич не му хареса меренето на температурата,ама нямаше накъде да мърда.Има си даже и паспорт вече.Благоверният,обаче,не си даде бащиното и фамилията.. Joy

Joy Ей, Свраче, страшна си! Радвам се, че те познавам!  Hug

# 302
Този пух търси своите хора! Тримесечна красавица, очите и говорят най-добре. Родена е на улицата, остана сама от 5 братчета и сестрички. Настаних я в къщи, докато и намеря дом, но имам още три котки и...Sad

Последна редакция: сб, 11 дек 2010, 10:22 от елиас

# 303
Здравейте ! Приемате ли нов мъркащ член във вашия пухкав клуб  Simple Smile  Моят пухчо се казва Джани,персиец, роден на 30.05.2009год. Ето  и снимчица  Simple Smile http://meritoo1.snimka.bg/animals/djani.555473.21714714

# 304
У нас  - Чарли  господарят на леглото  Joy

# 305
  • София
Иха, Зоро отдавна е надминал Джеси Simple Smile

meritoo1, добре дошла Simple Smile

Palechka89, кой е кат него Simple Smile

Снощи щерката спа при нас в леглото. Харо не беше доволен, засили се, но видя Дияна и се спря. Т.е. каза няколко пъти гальовното "мър", т.е. "мръдни и аз да легна", но Дияна не го отрази. И той ръмжащ се изстреля да обикаля апартамента Simple Smile

# 306
  • Кюстендил
Моя Мъркачев ми е напикал леглото #Cussing out
Станало е докато ни няма, тоалетната му беше почистена...идея си нямам за какво ни наказва Rolling Eyes

# 307
Чарлито както се е протегнал, си проси гъделичкане просто  smile3508

Ето как Богданка прави компания на елхата. Забележете, че си е в котешкото легло - това не се случва често и си е направо събитие (защото човешкото легло е по-удобно, разбира се  Tired )

П.П. Това е въпросният радиатор, от който ме е страх. Засега не е прекалено горещ, но си е бая топличък. Оня ден Богданка за пръв път се качи върху него, и веднага полегна на топличко. Но изтрая само 2-3 минути, и набързо избяга  Twisted Evil Доживях да видя нещо, което е прекалено топло дори и за нея, хихи. Затова сега стратегически съм сложила леглото до радиатора, може би затова му обръща повече внимание.

# 308
  • Pb
Ох, тази Богданка ще ме скъса, голям сладур е - мн. интересен поглед има. Въобще страхотни снимки сте пуснали с елхите всички. При нас положението с елхата е средна хубост, но проблемите идват сякаш повече от Данаил - бавно и сигурно я разфасова, постоянно откача играчките, маха гирляндите и после като ги набара Флора, ги размотава из цялата къща. Като цяло е така и с всички детски играчки - ай, са оставени на достъпно място, после трябва да ги търсиш завряни под диваните и леглата, но неизвестно в коя стая...
Елиас, малкия бонбон е страхотен, дано скоро намери своя дом!
Чарлито - великолепен! Въобще като балсам ми е да гледам снимки на мацурани!
gatita, супер готино попадение!  Laughing
госпожица Флора се чувства повече от добре вкъщи, такова адаптивно коте не съм имала. Утре ще гледам да я снимам по светло, че вечер нещо не се получават снимките...

# 309
  • На небето
*Didi_Hris* Зоро ли е на 1 снимка. Много е красив. И честита бременност.  Hug
Дидитка тази Богданка. Ми изглежда като ангелче. Толкова добродушна физиономия има.
tania67 където и да качиш елхата, пак ще я докопа хубавеца.
елиас много е красиво котето. Пуснала ли си обяви за него в Интернет? Дано бързо си намери дом.  Praynig
Palechka89 този Чарли е като пухено кожухче, само да го намачкаш. И с това коремче, много обичам да галя коремчета. Но моя Мърчо не дава да му докосна корема, веднага се стяга и настръхва.
елхичка чакаме снимки на Флора.

# 310
  • София
Koпнах от друга тема идея за коледен подарък с благотворителна цел:

Аз малко извън темата за орхидеите, но искам да "изрекламирам" една благотворителна кауза за кучовците от приют Богоров:

http://arsofia.com/bg/calendar

А тук можете да видите абсолютно всички снимки от календара:
http://www.wings.bg/#/portfolio/specialproject/ars

Вчера и аз се сдобих с календара - прекрасен е, толкова красив  Heart Eyes Тъкмо давам идея и за Коледен подарък  Wink /аз самата ще подаря поне 4-5/
За повече информация за АРС и това, което правят /а то наистина е много/ - разгледайте сайта им.

Елиас, дано намериш дом на красивото пухче! Пуснала ли си снимки в някоя фейс група?

Дидитка, тръбата на парното дали не е гореща? Виждам, че леглото се опира. Аз бих го обърнала с отвора към радиатора, че да ѝ грее повече  Grinning.

Много са красиви Джеси, Зоро и ЧарлиHug

# 311
  • In a surreal moment!
Привет - мривет!
Аз съм малко служ. ангажирана, но успявам да преглеждам  темата ...такава радост за окото са всички снимки ...

Искам да изкажа на Ган съболезнованията си за прекрасния МО!!!
Много съм натъжена...харесва ми породата, харесваше ми съжителството , а и забавните снимки със Сода завряна в дупето му! Харесваше ми и името...Никога няма да го забравя! Дано тича наволя, здрав и щастлив някъде там...отвъд дъгата...

Пътувах до Трявна, прибрах се преди малко, а мъжо по спешност ходи до София и дечата самиии...малее...Гладни...попара...плачат , а Стуен като ми чу гласа от пътната врата и мяцка и тича през ораното..маминият той...Забърках попарка със сирене и яйце и всички вече са изтегнати доволни пред камината! Мир, пълен стомах, топлинка и много любов ...какво и трябва повече на една котешка душа!!!

Мама си дойде въоръжена с нов гребен - тематичен ъфкорз..дръжката е коте, като го видях и не се сдържах. Продавачката вика - детски, да, бе да...друг път...За дърти фенки тоже!

Я дайте съвет, че като ви чета за това хранене и все добивам чувство за непълноценност...Ако купя такива кутии с месна паста, как им викате не знам , да ги бъркам ли на попара или не, вие чисти ли ги давате...моите без ляппп...ни съ наядат...пуста селения, докат не захапем коматя не сме сити...или да не се занимавам ич с нововъведения...и да прескачам постовете с рънътъ....то и  пари нямам , ама нещо ма напъна ... да пазарувам за дичата коледни лакомства, само зяпам и аз в супера.

# 312
  • Варна
Иксиии, ще ме умориш, издай книга с котешки мемоари Joy Joy Joy
За храната - мешай с хляб и водичка хубаво, да не могат да отделят, че знаеш ли колко бързо ще откажат хляба, ако започнеш да им даваш само консерва Crazy
Много са ви сладки котетата на всички Heart Eyes Елиас, разкошно мъниче, пусто не мога да се престраша за втора котка обаче, иначе кандидати около нас има. Все си мисля как ще реагира Кетя, как ще се оправим ние, че си е отговорност второ коте... Иначе като видя такъв сладур много се изкушавам. Дано успееш да го задомиш скоро Hug

# 313
  • София
Я дайте съвет, че като ви чета за това хранене и все добивам чувство за непълноценност...Ако купя такива кутии с месна паста, как им викате не знам , да ги бъркам ли на попара или не, вие чисти ли ги давате...моите без ляппп...ни съ наядат...пуста селения, докат не захапем коматя не сме сити...или да не се занимавам ич с нововъведения...и да прескачам постовете с рънътъ....то и  пари нямам , ама нещо ма напъна ... да пазарувам за дичата коледни лакомства, само зяпам и аз в супера.

ИКСИ, ама то в тези консерви почти няма месо  Laughing. Загледай се следващия път в магазина какъв им е процента  Laughing. Ако толкова искаш нещо по-хранително - добавяй в попарката гранули. Давай им домашната попарка и не се притеснявай. Твоите са на свободен режим и си хващат каквото им трябва  Mr. Green. Месечинка е права - веднъж свикнеш ли ги да ядат консерва или гранули - друго няма да хапнат. Това не изключва да ги поглезиш 1-2 пъти за празниците.  Wink

# 314
Поздрави от Маца! Това е новата и грейка - цифровият  приемник  newsm62

Общи условия

Активация на акаунт