Любители на котки - тема 45

• 39 035
  • 728
  •   1
Отговори
# 315
Аз малко извън темата за орхидеите, но искам да "изрекламирам" една благотворителна кауза за кучовците от приют Богоров:

http://arsofia.com/bg/calendar

Много ми хареса този календар! А още повече страхотните тениски в сайта! Танче, ти откъде си го купи? Има ли ги и другите джунджурийки?

Ето и наша типова миналогодишна "елхова" снимка. Явно всички котки са се взели за играчки!

Бедата е, че тогава гадината тежеше 1-2 килца, а сега 5-6! Mr. Green

Елиас, разкошен пух! Този "модел" ми е най-любим! Heart Eyes Дано зайчо си намери къщичка бързо!

# 316
О, котка и елха... Ето я нашата аранжьорка от миналата година. Утре ще украсявам новата....

# 317
Привет  Hug!
 Пуснах обяви къде ли не- ФБ, Без дом, Дог.бг... Размених лични с една мама от тук , с която по чиста случайност сме от един град и скоро ще ги запозная с Пухи. А сега забелязах, че на аватара и има коте, което много прилича на нашата глезла  Heart Eyes.
Снимките ви са чудни, аз имам малък проблем с кирилицата на компа, затова напоследък не пиша много, но ви чета и плакна очи с маците  Heart Eyes

# 318
  • София
Котково, не съм купила още. Копираното беше току-що пуснато в темата. Аз смятам да проверя в магазина на Фуджи на Стара планина, но си мисля, че там ще ги има само календарите/ако са останали/. Ето тук има адреси, където продават др. неща.

Много хубави украси за елха сте показали  hahaha!

# 319
Eто и нова снимка от днес  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Имам един въпрос моят пухчо обича да яде маслини, не много де, но все пак мислите ли че е вредно за него ?     

# 320
Пухчо е сладур, в тон с покривката  Grinning Маслините не влизат в естествената диета на котката, и въпреки че не са отровни за нея (за разлика от други "човешки" храни), не е препоръчително да присъстват в диетата й. Със сигурност не често или в големи количества. Котките имат много слаб черен дроб, който не може да разгражда потенциално токсични елементи като тези в растителните храни, затова и много растения (и техните плодове) са отровни за котките.

# 321
  • София
Дидитка, аватарът ти е невероятен!  hahaha  Само тази част от котешкото тяло не съм си я сложила в подписа  hahaha. Трябва да помисля по въпроса Mr. Green.

Мерито, от 2-3 маслини месечно няма да му стане нищо. Май са любими на повечето котки  Grinning. И Мъро все успява да си изпроси  Mr. Green.

# 322
Цитат

Мерито, от 2-3 маслини месечно няма да му стане нищо. Май са любими на повечето котки  Grinning. И Мъро все успява да си изпроси  Mr. Green.
 Ами уж избягвм да му давам, но понякога просто не устоявам на погледа му  Grinning Grinning Джани по принцип първо хубаво се наиграва с тях след това като награда си ги изяжда  Grinning Grinning Grinning

# 323
Дидитка супер страхотка снимка на аватара ,  повдига ми настроението всеки път като я погледна Heart Eyes Laughing Като от анимационно филмче е.
Едит: с tania67 сме го казали едновременно Grinning

Моят дебеланко е само на 6 месеца , вече тежи малко по-малко от  4 кг ,  нормално ли е?
Енергичен и игрив е , даже повече от колкото ми се иска. Има много голям апетит , ще изяде всичко което му докопат лакомите лапички. Яде гранули на Purina за малки котета , по два пъти на ден - сутрин и вечер по 35 грама , общо 70 ,  като е посочено да се дава от тази храна между 50 и 120 гр. на ден , за неговите месеци. Не е кастриран още. Изглежда че се чувства добре , ама малко ми е дебеличък има едни висящи сланинки на коремчето hahaha Може ли да е , защото детската му храна е по-калорична ? Май да го оставя , нищо си му няма на котето , или?

Днес го снимах пак окупирал човешкото легло , че по-топло от котешкото май Mr. Green

# 324
Хихи, тая надупена снимка ми е много любима. Идеята е уж че се е навела да си търси подаръка под елхата  Wink Обичам рошави котешки гащи.

Palechka89, ако наистина те притеснява теглото му можеш да се посъветваш с ветеринар - за този ръст какво тегло е нормално. Иначе е трудно да се каже, особено за подрастваща котка - зависи от ръста, телосложението, и т.н. Пък и като е толкова рошав, сигурно изглежда още по-дебеличък и трудно може да се определи. Ако сланинките нарастват, можеш да смъкнеш грамажа до 50г на ден. Бебешката храна наистина е по-калорична.

# 325
  • Gone with the wind
Аз малко извън темата за орхидеите, но искам да "изрекламирам" една благотворителна кауза за кучовците от приют Богоров:

http://arsofia.com/bg/calendar

Много ми хареса този календар! А още повече страхотните тениски в сайта! Танче, ти откъде си го купи? Има ли ги и другите джунджурийки?

Има още чаши, магнитчета, ключодържатели
Днес можете да си вземете и от панаира на книгата от към 10 до обед - след това е благотворителното парти на АРС, където ще има от всички атрикули по много  Simple Smile
Тениските наистина са страхотни /а и не са от скапана материя - fruit of the loom са / , а и цените не са високи /спред мен де/ - 20лв за тениска, 15лв е календарът.
За магазините на Фуджи филм - специално трябва да попитате за календара, защото не е изложен.

Страхотни писани си имате  Heart Eyes

# 326
  • На небето
meritoo1 и моя яде маслини. Но никога не съм се замисляла, дали е вредно.  newsm78

# 327
Момичета, има една молба... бабата над нас, дето не я харесвам , ама има коте, ще влиза в болница за 5 дни. Помоли ме да гледам котето през това време, но аз у нас не мога да го взема .... не искам да й искам ключ от апаратмента й, за да ходя да му давам храна и вода, понеже си е много особенна и после ще вземе да ме обвини в куп неща.
Ако някой от вас може да вземе котето за тези 5 дни, бих била много благодарна.
Това е котето - женско е, на около година.

# 328
Тедка, за котето не мога да помогна, но все ти гледам аватара и се каня да ти покажа тази снимка Simple Smile :

# 329
Хахахахахаа  hahaha има прилики!!!
А котето от аватара го бяхме  видели на село случайно. Търсеше си дом. А малкия си беше помъкнал едно мече, та се получи снимката коте с мече  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт