Любители на котки - тема 45

• 39 058
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
Ами взимах сина ми от училище и го видях изпод една кола до гумата и.Мяца жално и се гали в гумата и гледа хората.
Една пухкава малка топка.Чудих се,чудих се какво да правя.....накрая се реших че нещо все ще измисля.
След 15 минутни опити го залових.Гладно милото ,но не смее да приближи съвсем близо до мене.Едно залче кифла беше примамката,защото в раницата само това имаше Mr. Green но за него и то се оказа твърде изкусително.Накрая се осмели и го гепих за врата веднага.В къщи го затворих в банята,защото имах малко друга работа с идеята да го къпя.Влизам след 20 минути тук котка-там котка,няма котка. Shocked Shocked
Накрая се сетих за дупката зад тоалетната чиния с тръбите за водата.Първата ми мисъл беше-"Край,паднало е в основите на първия етаж",но като бръкнах видях,че е запушено и фактически няма откъде.Близо 30 мин пъхах ръка нагоре,виках,ослушвах се-нищо.
накрая се бадих да хитам докъде стигат тез тръби.Оказа се,че съвсем не на високо и ми дадоха идеята с фенерче и огледало да видя къде е мацъка.Светнах с фенерчето нагоре а в огледалото гледах отражението и го видях нашия свит на топка във ватата и доволно опъва ноктите и спи ли спи.С гранули го подмамих да слезе надолу и пак познатата процедура за врата.Но ми изкара акъла отсекъде.
Мацко официално живее при баба ми. Mr. Green Mr. GreenНо само официално.Тук са две къщи в един двор фактически.Мъж ми кротнах ,че тя ще го гледа защото много иска коте,а на нея казах ,че ТРЯБВА да гледа котето и косъм да не падне от него.
Сутрин като излиза мъж ми тичам да го взема,а вечер като напише че си тръгва от работа-след 15 мин го свалям.И така.Така,това измислих за да остане тук този път.Номера дето Сателита с него остана вече няма минаване,но и този свърши работа Mr. Green Mr. Green

# 361

ето една прясна снимка от таз вечер

# 362
  • София
Преди ги познавах кой кой е, сега е невъзможно  Joy

# 363
Котково, аз бях на партито Simple Smile Да си призная, сякаш Хелоуинското ми хареса далеч повече. Този път избора на клуб ми се стори странен -- MyMojito е по-вечерен и доста тъмен... не знам  Rolling Eyes В тъмнотията не е толкова весело Simple Smile  Wink

Взех си с огромно желание календара им -- страшно е красив, много хубави фотографии има!  Heart Eyes Още като го пуснаха във ФБ си казах, че трябва да го имам. Макар че някои снимки ми свиват сърчицето -- страхотни сладури с големи, тъжни, човешки очи.  Tired

# 364
Преди ги познавах кой кой е, сега е невъзможно  Joy
Горе е Зоро,а отдолу е Джеса  Mr. Green Той стана по голям от кака си,но тук не си личи.

# 365
  • Между гори и планини
Боже, те били две котета.... аз си мислех, че едно  hahaha
Обаче имат "страшни очи", както се казва в един филм.

# 366
  • София
 hahaha Дедо ви Мъро, като повечето пенсионери, взе че се вдетени. Гони сянката на опашката си  hahaha.

Диди, много са хубави! Върна ме с доста години назад, когато и моите се катериха дружно по етажерките Sad.

Moonlight, късметлия е Мацко!  Heart Eyes

# 367
  • София
Вашите маци хапят ли?
Когато и да гушна моя, ако ръката ми минава под главата му, т.е. отпред под гушата винаги ме захапва. Само го гледам как се изкушава и ушите му мърдат назад. И ме ръфка Simple Smile

# 368
  • Разград-София
Нещо което ще ви развесели Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=nn2h3_aH3vo

# 369
  • София
Вашите маци хапят ли?
Когато и да гушна моя, ако ръката ми минава под главата му, т.е. отпред под гушата винаги ме захапва. Само го гледам как се изкушава и ушите му мърдат назад. И ме ръфка Simple Smile

До котка е. Мацо обича и да ближе, и да хапе. Мъро - не. И е много интересен. Когато му е много досадно, може да предупреди с шамар без нокти, но в повечето случаи се маха, за да не го стигаме.

Маргарет, много е хубаво. Възхищавам се на автора на тези анимации - познава много добре котките  Laughing!

# 370
  • София
http://www.youtube.com/watch?v=Lvzg0NplkLE&feature=fvst
Лека нощ  smile3524
Мери спи дълбоко , не хапе, но сутрин е много любвеобвилна, пенсионерски поздрав за дедо Мъро , Диди лампичките привличат ли ги  Flutter

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 00:23 от margita

# 371
Вашите маци хапят ли?

Хапането е до котка, но възпитанието е до собственик  Wink Така че в крайна сметка дали котката ще продължава да хапе зависи от собственика. Всяка котка разбира от граници и може деликатно да бъде поставена на мястото си, ако собственикът не иска да бъде хапан. Можеш да го отучиш като след всяко захапване го плеснеш през муцуната, леко но решително, и го погледнеш в очите докато не отмести поглед. Плесницата е символична и служи за комуникация, не за побой. С нея му показваш че не ти харесва хапането, като същевременно му напомняш йерархията - ти си над него и той не може да те хапе. След няколко такива потупвания ще схване намека, и вече само повдигането на ръка пред лицето му ще е достатъчно да му напомни, ако случайно забрави. С този метод отучихме Богданка от хапането на игра. Държа да подчертая, отне й само 3-4 пъти за да схване и не, не живее в страх от ръката ми след този урок  Wink Много добре разбира, когато е сгазила лука, иначе няма страх нито от мен, нито от ръката ми. И знае много добре, че ако не ме хапе, тази ръка може само да гали и гушка. Задължително е постоянството обаче - всичко или нищо, не понякога да му даваш да хапе, а понякога - не. Това само ще го обърка.

# 372
  • София
При Мацо хапането е част от ласката и никога не е болезнено. Това е начин да покаже обичта си. Просто близва няколко пъти и хапва  Laughing. Не съм си и помисляла да го наказвам за това, въпреки, че много не обичам да ме лигави. И по време на игра понякога хапе, но явно има мярка. Лошото е само ако обект са крака обути в тънък чорапогащник  hahaha. След това задължително трябва нов  hahaha. Но в този случай не съм сигурна зъбите или ноктите правят бримките  Wink.

# 373
  • София
Е, че той не хапе нон стоп Simple Smile Но го усещам кога му се играе и кога се изкушава Simple Smile
А най е смешен когато ми захапал ръката (естествено не стиска) и като се скарам скорострелно се опива да ме изплюе и бута с език Simple Smile
Моя мъж се смее, че само мен хапел. Явно се борим за домакинско надмощие Simple Smile

# 374
Абе и да не боли, в захласа на играта е лесно да се самозабравят и да стиснат повечко. Особено ако е по-млада и енергична котката, може набързо да стане от ласка в борба, все в добрия дух на играта, но котешките зъбки, за разлика от кучешките, са малки и острички и пробиват по-лесно. Така че, ако не ви е проблем, лошо няма, но аз не мисля да проверявам докъде може да стигне играта, затова я отучих набързо. Сега се борим с играчка за куклен театър и тя си хапе играчката, а към голата ми ръка има само добри намерения  Mr. Green  AnMary, ако само играе и не стиска, и не опитва да ръфа по-яко, не е толкова страшно. Мен ме е страх повече от изпълнения тип Мърчо на Еstell, затова съм теглила ярка черта - никакво хапане по никакви причини. Тя да си знае Богданка, тъй за всеки случай.

Общи условия

Активация на акаунт