Любители на котки - тема 45

• 39 046
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
Ми аз вече й казах на бабата, че никой не я иска. Да я остави с повече храна и вода.... а и за 5 дни няма да се гътне. Моите така са оставали по цяла седмица. Притеснява ме само дали ще й остави достатъчно храна, затова след малко ще ида до магазина да купя и да й дам. То животното котешка толаетна не ползва. На някакви вестници го кара да пишка и ака... ама не мога да се меся.

# 346
  • София
Ще издържи котката.
Единствено когато ходим на море оставям ключ на една баба.
Иначе последните ни пътувания - много храна и вода. На Харо последният път даже му беше останала храна.
В Банско бяхме за 5 дена началото на годината, издържа мъркащият. Това май е било най-дългото ни отсъствие, когато Харо е бил сам.
А бабата намира затруднения с храненето му. Т.е. яде това, което му сипва, но бяга от нея и се крие.

# 347
  • Варна
Ох, Теди, домъчня ми за това коте Sad Ти нали беше писала, че се съмняваш, че не го гледа много добре, дали има промяна в това отношение? Дано да се оправи милото само... Наблегни на стопанката да му остави много вода задължително.

# 348
Страхотни са ви писанките край елхите!
Нашата, нали ще и е първата Коледа, направо се омагьоса!
Все дебне да се покатери на елхата и едвам я улових в движение, докато политаше към земята!

Ето ни, докато опитваме как е на вкус елхата! Grinning

# 349
  • София
Добре де, като оставите животното само за толкова време, не "минира" ли навсякъде? Моите ползват чист леген и отказват да ходят повече от веднъж в непочистена тоалетна.
А и е стресиращо за тях да остават сами дълго време според мен- като закъснея доста от нормалното време в което се прибирам и Шели започва особен вид протест- събаря разни предмети от секцията.

# 350
Здравейте на всички/ако още ме помните де Grinning/
Аз все съм изоставала,но толкоз никога......
Вчера изчетох 42 тема,сега съм на половината на 43-та  Mr. Green Mr. Green
При нас Лъчезар си е все така дебел и проклет,Сателит скоро ще го кастрирам ама имам ново попълнение.
СЛагам само негов данък-снимка,другите не са снимани:

Толкова беше ужасно мръсен,че на снимките е след първо къпане и два шампоана...смятайте.
След второто къпане и още два вече светна муцуната. Mr. GreenКазва си се Мацко,блокирах вече откъм имена.

# 351
Ех, как не съм разрала за партито на Анимал рескю... Някой бил ли е?

# 352
  • Варна
Кетя не е толкова придирчива по отношение на тоалетната, явно е въпрос на характер. А колкото до изнервянето - ами изнервят се сами, много ясно, аз също не обичам да оставям Кетя сама, но понякога се налага да отсъстваме, няма как да сме вкъщи постоянно. А по-стресиращо е животното да се озове в непознато място с непознати хора, отколкото да си стои в познатата къща само за няколко дни. И пак е въпрос на характер, предполагам че има достатъчно изключения.

Moonlight,
драго ми е да те видя, леле, и нов член на семейството ли има, ти си майка героиня Hug Grinning
(Не) Обикновена, елхата май е много вкусна Laughing

# 353
Moonlight , от къде все такива рошави ги намираш ... прекрасен е Мацко! Разкажи повече за него.

# 354
Moonlight  Hug беше ми домъчняло за теб... май само аз следя снимките ти снимка.бг, защото отдавна видях сладкия пух  Mr. Green ама те няма да те разпитам за него...

# 355
(не)Обикновена, много хубаво допълнение на елхата си имате  hahaha
sabah , моите бяха двама и не им беше скучно, нито самотно. Вда пъти в годината се е налагало да ги оствям по няколко дни и проблеми не  е имало. Оставях им 2 легена вода, е гоелми купи храна (никога не са били лакоми, че да преяждат) тоалетна по  много и на поне 3 места. Бели не са правили никакви. Нито да са пишкали и акали не където трябва, нито да са събаряли неща, да са късали...
Виж, ако е  една котка си е гадно. Но ако няма друг избор ....
Moonlight  Hug как така е склонил мъжа за трето коте  Mr. Green Да не ти е коледния подарък?
Много е сладко... след третото пране ще блесне  в целия си блясък.
Месечинке, казах й на бабата за водата и храна й дадох. Дано да остави необходимото на котето.

# 356
Moonlight браво на теб и трето си си прибрала  Hug Не че и при нас не се увеличиха на 3,но то поне стои на 1-я етаж в къщата и от време на време го качвам да дразня Джеса  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
(не)Обикновена страхотна снимка  Peace
AnMary   Hug Hug Hug отдавна не съм те виждала

# 357
  • София
Moonlight, честито ти ново попълнение! Голям сладур е!  Hug

sabah, скоро не ми се е случвало да оставям сам Мъро, но преди - да. Просто оставям 2-3 легена с по-голямо количество котешка тоалетна и няма проблем. Вода - също в леген или ваничка. Идваше човек на 3-4 дни да изчисти тоалетната и да смени водата и храната. Мисля си, че стреса от самотата е много по-малък от воденето с нас на друго място, даването в чужда къща или пансион за животни.

Теди, това коте свикнало ли е да яде храната, която си му купила? Ако е на бабините остатъци и види гранули, може да се нахвърли здраво...

(Не)Обикновена, много е хубава "коледната" ви сива украса. И елхата е вкусна...  Laughing

# 358
  • тъгата в мен
Привет на котколюбителките Hug
Аз отсега съм се запритеснила как ще го мъкнем Димитраки лятото,че Благоверният е рибарко и цяло лято щъкаме насам-натам по язовирите...Абсурд е да го оставим хайванчето в къщи,защото ми се струва,че ще сме свидетели на огормен размах отмъщение Mr. Green

# 359
  • София
AnMary   Hug Hug Hug отдавна не съм те виждала[/b]
Мърдам аз. Ама от задължителното четене на теми, не ми остава време за тази.
Снимки на черни котета с бременно коремче? Simple Smile
Честита лентичка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт