Любители на котки - тема 45

• 39 074
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
Дидитка, tania67 - невероятно сладки...

# 406
  • София
Теди, не са ли били двойни оградите? Спомням си, че при нас имаше ниска ограда, поне на 1 метър преди самата клетка. Беше абсурд да доближиш животното  Grinning. И по-добре, защото там, където имахме достъп (при козите например) им давахме какви ли не боклуци да ядат Sad.

gatita, на колко години е Иги? Моите са родени 97 и 98 г., но още младеят  Mr. Green. Много сладка снимка!  Heart Eyes

Книжките ги имам, но са в Пловдив. Предполагам, че тук могат да се намерят по антикварните щандове и сигурно за жълти стотинки. Като минавам покрай такива сергии се изумявам как любимите ми книги от детството ги продават по 1-2 лева.  Sad

# 407
Таня, пак добре че не се опитват да те одерат за тях. Аз съм се натъквала на другата крайност - книжки от 70те, за по 30-40лв. на Славейков  Shocked Като попитах защо, ми казаха "ами никой вече не ги издава и са останали единични бройки".

# 408
  • София
И аз исках да купя някои стари издания на дъщеря ми, но като видях цените на Славейков и се отказах. Предполагам, че и по-евтини могат да се намерят, но на Славейков едва ли.

# 409
gatita, на колко години е Иги? Моите са родени 97 и 98 г., но още младеят  Mr. Green. Много сладка снимка!  Heart Eyes

Grinning Почти наборчета. Родена е на 01,05,1999г. в Стара Загора.

# 410
  • София
О, вашите мацурани по-големи от щерката Simple Smile
Моя Харо е 2003та.

# 411
Ние си имаме бебе - ново попълнение в рижата колекция.

# 412
  • София

Ами покажи го де... И честито! Много да те радва и слуша!  Heart Eyes

# 413

Честитоооо!!!

# 414
Благодаря!
Утре. Прибираме се по тъмно, ставаме по тъмно и не е подходящо за снимки.
Още вчера одриска стаята на баба, че се беше омазал до ушите и спешно влезна в банята.
Чичо му Рижко и батко Маргаритко не са във възторг. Чичото му удря шамари, а Марго го гледа подозрително.
Още си нямаме име Sad.,

# 415
  • Между гори и планини
Някой знае ли какво стана с котето на Анделина и повръщането?
Аз днес се консултирах с ветеринар и той ми каза, че е препоръчително хапче за обезпаразитяване на всеки 20 дни. Все пак и ние с обувките си мое да внесем паразитни яйца.

# 416
# 417
Момичета да ви питам ако някоя знае,понеже искам да кастрираме вече Сателитко а е и за ваксина,но незнам като му сложат ваксината,колко време ли след това е безопасно да е кастрацията newsm78 newsm78
Вета казва седмица,но аз или параноясвам или незнам ....твърде малко ми се вижда?!?

П.п Вече съм в началото на тази тема,изчетох ги трите пропуснати и вече толкова няма да изчезвам че мидойде нанагорно ooooh!
От виртуални светове нямам време за истинския дет вика мъж ми Embarassed Embarassed

# 418
  • София
Аз днес се консултирах с ветеринар и той ми каза, че е препоръчително хапче за обезпаразитяване на всеки 20 дни. Все пак и ние с обувките си мое да внесем паразитни яйца.

На теория е така, но ще вземеш и котето да си отровиш при такъв режим  Wink. Не съм сигурна, че и на кучетата, които имат реален контакт с паразити при разходките си, им дават на толкова често. Когато има доказани се чистят с няколко приема, но после се дава на няколко месеца профилактично и ако изхвърли нещо - тогава. За 13 години моите котки не са хванали втори път вътрешни паразити, а бълхи само веднъж.

Видях, че Moonlight е писала  Grinning. Тя най-добре знае на колко често се дават противопаразитни хапчета при толкова животинки  Mr. Green.

Moonlight, за съжаление не знам. Толкова ли е спешно кастрирането? Не можеш ли да почакаш, че да ти е спокойно? Все пак е добре да е укрепнал организма.

# 419
Moonlight, на мен ми казаха най-рано след 2 седмици. 20 дни след ваксината я кастрирах.

Общи условия

Активация на акаунт