Любители на котки - тема 45

• 39 075
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
  • Кюстендил
Някой знае ли какво стана с котето на Анделина и повръщането?
Аз днес се консултирах с ветеринар и той ми каза, че е препоръчително хапче за обезпаразитяване на всеки 20 дни. Все пак и ние с обувките си мое да внесем паразитни яйца.

Днес бяхме с Мъркачев на ветеринар и той каза, че профилактично се дават хапченца през 3 месеца, 4 пъти годишно.
Ние пък имаме гъбички Sad Цялата му муцунка стана в рани, мустаците му са като остригани на 1 см дължинаима по 3 косъма цели, и тия късите като ми се забият някъде...все едно с нокти ме дере Laughing

# 421
Много са сладки Шушко и Флора! Подозирам, че в темата се заформя някаква черна групичка  hahaha.

Много сме, силни сме newsm44

Флора е много сладка и кръгличка. Нашето диване също не е чисто черно - кафенее, като черен шоколад е (с няколко бели косъма на корема). А като беше малка сивееше.

Заинтригувахте ме с тези книги на Джой Адамсън. Никога не съм чувала за тях. Надявам се да ги намеря. Стари книги на добри цени се намират на този сайт, тъй като много от тях са от собственици, които си разчистват библиотеките.

http://knizhen-pazar.net/

Има и други сайтове, но повечето са търговци и цените са доста завишени. Аз събирам стари издания на любимите си детски книги - много по-красиви са, а сигурно и по-чисто сантиментални причини ги харесвам повече от новите. Други пък изобщо не са преиздавани.

# 422
Добро утро по едно кафе за събуждане.Трейси честито дипломиране,Шушулче да ти е живо и здраво новото рижаво коте.Хубав ден.

# 423
Украсихме елхата. Украсяването продължи 20 минути, отскубването на гирляндите и топките - максимум 2 Twisted Evil. Сега вратата на стаята е здраво залостена, а 2 броя гадини седят отпред в очакване да се втурнат в атака.

Някой знае ли как се намаляват снимки? Искам да си сменя снимката на профила, ама ми иска малък размер... newsm78

# 424
Здравейте!
Днес имам имен ден!
Надявам се Рижко да приготви трапезата.

# 425
  • Варна
Снежа63,
честит имен ден Hug Много работлив Рижко си имаш, да го похвалиш детето Grinning
Шушулче,
честито ви бебе, да го наснимаш Simple Smile
kotkovo,
откакто имаме Кетя се замислям за висяща елха, нали бяха много на мода по едно време Joy
За снимките не знам, някой по-запознат дано помогне.

# 426
  • Между гори и планини
Снежа63, честит имен ден!   bouquet
Аз украсих вчера елхата, глезана Кети не й обърна грам внимание. Което е добре, защото повечето топки са стъклени...
Незнам дали и е до характера, но толкова мързелива котка не съм виждала (но не се оплаквам!), само спи и яде, дори когато играе е легнала. Купих й една мишка и направих кълбо от прежда, гони ги докато ги хване, после ляга и задрямва  Grinning

# 427
Снежа63
Честит Имен Ден!!!  bouquet  bouquet

# 428
Честит Празник, Снеже!  Hug

Нашата Криса вчера я водихме на лекар. Даде и хапче този път, против глисти и други паразити и каза, че заради тях е повръщала. Тази сутрин изкара някакви умрели гадинки. Не е била обезпаразитена добре първия път. След две седмици ще и давае пак хапче.
Аз само се тревожа за малкия и вече взех да си внушавам, че има симптоми на глисти  Crazy

# 429
Снежа 63 честит имен ден!  newsm51

# 430
  • София
Честит имен ден, Снежке!!!

Анджелина, дано вече е направено по-добро обезпаразитяване и дано нямаш поводи за тревога. Не се шашкай, положението е под контрол  Simple Smile

Мишелка снощи изяде малко парче гирлянд  Confused Що реши, че става за ядене...не знам. Сега дебна какъв ще е резултата във вецето...

# 431
elix същата работа направи Зоро сутринта и преди 20 мин го  Sick #Cussing out Тъкмо да беше я направил на губера..... ще го убия това говедо. Добре,че Джес е по кротка  Crazy

# 432
Ние също си украсихме елхата, но половината играчки са вече на пода, чез качки и служат за търкаляне.
Обаче установих, че когато светят лампичките, особено в режим на трептене, Рижко не пипа елхата.

# 433
  • София
Диди, имаме си гирляндопасни дживотни  Crazy Дано и при нас има по-бързо резултат, че ми е притеснено...

# 434
Тук съм със Зоро беладжията

Общи условия

Активация на акаунт